Nikon D600

oι πληροφορίες λένε ότι θα υπάρξει δυνατότητα πωλήσεων στην Ελλάδα και σε πιο χαμηλή τιμή. Ίσως και 150 ευρώ.

Ετσι ειναι!

Μολις πηρα ενα φιλικο καταστημα στην Αθηνα και μου ειπαν οτι μετρητοις μπορει να φτασει γυρω στα 1670. Και ο κιτ φακος 24-85, 400-450 ευρω.

Την περιμενουν στο τελος της αλλης εβδομαδας.

Εγω προβλεπω Ε 2,099 το κιτ.

Ετσι ειναι!

Μολις πηρα ενα φιλικο καταστημα στην Αθηνα και μου ειπαν οτι μετρητοις μπορει να φτασει γυρω στα 1670. Και ο κιτ φακος 24-85, 400-450 ευρω.

Την περιμενουν στο τελος της αλλης εβδομαδας.

Εγω προβλεπω Ε 2,099 το κιτ.

ειναι πολύ καλη η τιμή....πολύ καλο να ειναι αληθινό για 1600 (μηπως ηταν χωρις το ΦΠΑ;;; χεχεχε)...!!

ειναι πολύ καλη η τιμή....πολύ καλο να ειναι αληθινό για 1600 (μηπως ηταν χωρις το ΦΠΑ;;; χεχεχε)...!!

Με ΦΠΑ.
Κανονικη τιμη μου φαινεται και ιδιαιτερα για Ελλαδα που τα ειδη αυτα πωλουνται σε πολυ ανταγωνιστικες τιμες παρ'ολο το υψηλο ΦΠΑ.

Η λιανικη που προτεινει η Νικον για το κιτ ειναι $2,699 η περιπου Ευρω 2,100.
http://www.nikonusa.com/en/Nikon-Pr.../D600.html#tab-ProductDetail-ProductTabs-Kits

Χιωτης τι εγινε φερμαρουμε dslr ? :ernaehrung004:

Full Frame dSLR θες να πεις, γιατι απο τις αλλες εχω 3, τρομαρα μου :earmuffs:

Απο φακους να δουμε τι γινεται ομως γιατι περα απο τον κιτ που ερχεται μαζι με την D600, δεν βλεπω να παιρνω τιποτε αλλο.

ΥΓ.
Και πανω που ειχα ησυχασει απο εξοδα και το'χα ριξει στα οικονομικα φακουδακια led, να'σου η D600 και ξαναρχιζουν τα οργανα..:guitarist:

Last edited:
Απάντηση: Re: Nikon D600

oι πληροφορίες λένε ότι θα υπάρξει δυνατότητα πωλήσεων στην Ελλάδα και σε πιο χαμηλή τιμή. Ίσως και 150 ευρώ.

Για αρχη παρτε μια τιμουλα ετσι για να στρωσουμε χαρακτηρα ολοι μας γιατι μας βλεπω 'χαρουμενους' εδω και μερες...:twoguns::tdown:

Full Frame dSLR θες να πεις, γιατι απο τις αλλες εχω 3, τρομαρα μου :earmuffs:

Απο φακους να δουμε τι γινεται ομως γιατι περα απο τον κιτ που ερχεται μαζι με την D600, δεν βλεπω να παιρνω τιποτε αλλο.

ΥΓ.
Και πανω που ειχα ησυχασει απο εξοδα και το'χα ριξει στα οικονομικα φακουδακια led, να'σου η D600 και ξαναρχιζουν τα οργανα..:guitarist:

χαχαχαχαχα....σε βλεπω απο τους πρωτους να χτυπας την 600αρα!!

Re: Απάντηση: Re: Nikon D600

Για αρχη παρτε μια τιμουλα ετσι για να στρωσουμε χαρακτηρα ολοι μας γιατι μας βλεπω 'χαρουμενους' εδω και μερες...:twoguns::tdown:

αυτο ηξερα και εγω μεχρι το πολύ 1800 μεχρι που ακουσα Βλασ και Χιώτη.... :ears: .....

Περασα μια βολτουλα και την ειδα σε ενα καταστημα, στα 1999Ε... μικρη, συμμαζεμενη, ελαχιστα μεγαλυτερη απο την 7000, αρκετα πιο μαζεμενη απο την 800ρα....

Πολυ συμπαθητικη και νομιζω, αν τα 36mp δεν χρειαζονται και ειδικα αν δημιουργουν προβλημα στην επεξεργασια, δεν υπαρχει λογος να προτιμησει ενας ερασιτεχνης κατι αλλο... (μεχρι τα χριστουγεννα τουλαχιστον :drummer:)....

Με αυτην την τιμη εκκινησης, ισως πεσει κανενα 100ρι σε κανενα μηνα, εδω περα τουλαχιστον...

Honestly, this camera saved my marriage. My wife was about to divorce me because my camera was too cheap, and the megapixel count wasn't high enough. I spent sleepless hours contemplating my dslr selection, and she would go to other men for camera advice. Finally, I decided to sell my children and buy this camera, and real talk, it changed everything. My wife was out with some guy, who was using a Canon T1i (LOL). I showed up and was like, "hey, check this out," she was like, "whatever Jim, go home." I pulled out this bad-boy, and she nearly orgasmed on the spot.

Yeah, it has 24 megapixels. Yeah, it has great ISO for low-light. Yeah, it has an auto-focus system that can take pictures of our rambunctious cat. What do you wanna do about it? This punk with his punk-ass T1i was basically shivering in fear as my full-frame sensor swung majestically across my neck. I could see the light in my wife's eyes burn with a white-hot passion that I haven't witnessed for years.

Needless to say, she kicked that chump in the balls and we are happily taking high res nudes together in my bathroom again. Thanks Nikon.

Only giving it 4 out of 5 stars because they forgot the in-camera HDR.

http://www.amazon.com/review/R3UU04OBQFDUO6/ref=cm_cr_dp_cmt?ie=UTF8&ASIN=B0099XGZXA&channel=detail-glance&nodeID=502394&store=photo#wasThisHelpful

Το θεμα δεν ειναι μονο το κοστος της μηχανης, που πιστεύω οτι μεχρι τα Χριστουγεννα θα ειναι κοντά στα 1800 ευρώ αλλά το κοστος επένδυσης σε FF φσκους σε όσους δεν εχουν προετοιμαστεί καταλλήλως...

O αγαπητος Ken με τα ωραια του!

Για να πω την αληθεια δεν με ενθουσιασε η συγκριση της D600 με την D7000. Λεω να μεινω με την τελευταια προς το παρον..

Nikon D600 vs. D7000

http://kenrockwell.com/nikon/d600/vs-d7000.htm

2012 DSLR Comparison

http://www.kenrockwell.com/tech/comparisons/2012-04-dslrs.htm

η 7000 σε απόδοση ποιότητας - τιμής, είναι οτι καλύτερο υπάρχει Μιχάλη..... :grinning-smiley-043