ilias
Supreme Member
Προβλημα... πιστευω διορθωνεται... μην το αφηνεις να σου χαλαει τη διαθεση... η μηχανη ειναι κορυφη (κατα τα αλλα)... καθαρισμος και εισαι τζετ...
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Προβλημα... πιστευω διορθωνεται... μην το αφηνεις να σου χαλαει τη διαθεση... η μηχανη ειναι κορυφη (κατα τα αλλα)... καθαρισμος και εισαι τζετ...
Είναι λογικό;;; εγω δεν φταίω σε καμια περίπτωση πάντως...
Στην αρχή, σκρολάροντας γρήγορα, νόμιζα ότι ήταν πουλιά που πετούσαν! :BDGBGDB55:
Τη φύσηξες καθόλου;
Στην αρχή, σκρολάροντας γρήγορα, νόμιζα ότι ήταν πουλιά που πετούσαν! :BDGBGDB55:
Τη φύσηξες καθόλου;
με φυσερό οχι....ασε γιατι με τα νευρα που εχω θα βαλω σκούπα πανω της........ θα την παω αυριο απο το μαγαζι και βλεπουμε...Ωραία πειτε την καθαρίζω και οκ, μετα απο 300-400 θα εχω παλι τα ιδια;;Με φυσερό εννοώ...

Θα δείξει... Ρίχτης ένα φύσημα βρε συ, δεν παθαίνει τίποτα.
Ελα ρε συ μη φοβάσαι, μας βλέπουν οι κανονάκηδες και γελάνε! :ADFADF1:
χαχαχα σωστά!! Υπάρχουν ακόμα κανονάκηδες;;; Το μόνο σίγουρο είναι οτι απο κανον στη νικον πας άνετα.... απο νικον σε κανον ποτε..![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.