Nikon D600

Προβλημα... πιστευω διορθωνεται... μην το αφηνεις να σου χαλαει τη διαθεση... η μηχανη ειναι κορυφη (κατα τα αλλα)... καθαρισμος και εισαι τζετ...

Βγαλε μια ασπρη κολλα χαρτι με κλειστο διαφραγμα και ανεβασε την να δουμε το μεγεθος...

Προβλημα... πιστευω διορθωνεται... μην το αφηνεις να σου χαλαει τη διαθεση... η μηχανη ειναι κορυφη (κατα τα αλλα)... καθαρισμος και εισαι τζετ...

μου την εχει χαλάσει κιολας Ηλία.....

Στην αρχή, σκρολάροντας γρήγορα, νόμιζα ότι ήταν πουλιά που πετούσαν! :BDGBGDB55:
Τη φύσηξες καθόλου;

Είναι λογικό;;; εγω δεν φταίω σε καμια περίπτωση πάντως...

Λογικο ή οχι, ειναι γνωστο... και δεν φαινεται να ανησυχει ή να ενοχλειται κανενας απο τους κατοχους... οποτε μη του δινεις παραπανω σημασια απο οση πρεπει...

Στην αρχή, σκρολάροντας γρήγορα, νόμιζα ότι ήταν πουλιά που πετούσαν! :BDGBGDB55:
Τη φύσηξες καθόλου;

Με τετοια στρογγυλαδα, για λαδιες φαινονται... δε νομιζω να βοηθαει το φυσημα...

Τη φύσηξες καθόλου;

χαχαχαχα τι να σου πω ρε.....ναι την φύσηξα αλλά κρύωσε.....!! χεχεχε.... να την παω για καθάρισμα ή στο μαγαζί που την πηρα ρε παιδιά;;

Με φυσερό εννοώ...
με φυσερό οχι....ασε γιατι με τα νευρα που εχω θα βαλω σκούπα πανω της........ θα την παω αυριο απο το μαγαζι και βλεπουμε...Ωραία πειτε την καθαρίζω και οκ, μετα απο 300-400 θα εχω παλι τα ιδια;;

Παντως, σε ενα λινκ που ειχα βαλει παλιοτερα, αναμεσα στις προσφορες που εδιναν με την D600 (αξιας παρακαλω 520Ε) ηταν και .... 4 καθαρισμοι... !!!! :flipout::flipout:

Αρα... κανε τους υπολογισμους σου...

Κοιτα ρε φωτιες και δουλειες που μας ανοιγεις νυχτιατικα...

Λοιπον, για να σου φυγει η στενοχωρια, δες παρακατω τον δικο μου αισθητηρα, που εχει 60.000 ληψεις και κανεναν καθαρισμο μεχρι τωρα, περα απο λιγο φυσημα κανα 2-3 φορες το χρονο

Document Name_NRcrop by 1L1as, on Flickr

Μετα, μπες στη σελιδα μου στο φλικερ και δες τα α ρ ι σ τ ο υ ρ γ η μ α τ α που βγαζω, εστω κι ετσι... και μετα... κοιμησου ανησυχος... :flipout::flipout:

Μα ποιος το ελεγε και το ξαναλεγε... "ολοι νικον θα καταντησουμε"..???? :flipout::flipout::grinning-smiley-043 πολυ δικιο ειχε...

ναι αλλα το είπες καθαρά.....60.000 κλικ οχι 500 ρε.....πωπωωωω νευρα που εχωωωω, θα παρω το τριποδο και θα παω για νυχτερινες...... και εχει και κρυο γμτ.. :violent-smiley-030:

Ελα ρε συ μη φοβάσαι, μας βλέπουν οι κανονάκηδες και γελάνε! :ADFADF1:

Ελα ρε συ μη φοβάσαι, μας βλέπουν οι κανονάκηδες και γελάνε! :ADFADF1:

χαχαχα σωστά!! Υπάρχουν ακόμα κανονάκηδες;;; Το μόνο σίγουρο είναι οτι απο κανον στη νικον πας άνετα.... απο νικον σε κανον ποτε.. :grinning-smiley-043

χαχαχα σωστά!! Υπάρχουν ακόμα κανονάκηδες;;; Το μόνο σίγουρο είναι οτι απο κανον στη νικον πας άνετα.... απο νικον σε κανον ποτε.. :grinning-smiley-043

κάποτε, δηλ. μέχρι και το 2006 η πορεία ήταν ακριβώς η αντίθετη... για να μην ξεχνούμε το λέω και γι ανα μην παίρνουν τα μυαλά μας αέρα. Η sony είναι πολύ υπολογίσιμος αντίπαλος.

Έτσι είναι. Με τις εποχές της είναι. Κάθε τόσο μια εταιρία θα βγάλει ένα μοντέλο που θα ξεχωρίζει απο τον ανταγωνισμό για διάφορους λόγους και θα αποτελέσει λόγο εισόδου στο σύστημα της εταιρίας. Τέτοιες ήταν η 5D & 5D MkII, όπως και τώρα η D600. Η Ολυμπους με της ΕΡ1 και κυρίως την ΟΜ5. Απο την Sony περιμένω και εγώ οτι θα βγάλει μέσα στον επόμενο 1,5 χρόνο μηχανή που θα κάνει πολλούς να το ξανασκεφτούν.
Απο την καημένη την Pentax δεν βλέπω κανένα φώς δυστηχώς, που αν δεν τολμήσει σύντομα, δεν θα έχει καλή συνέχεια...