Δεν διάβασα καν τι έγραψαν οι λοιποί.
Ναι, είσαι έτοιμος.
Έχω το πακέτο που σκέφτεσαι (D750 και τον tamron, και τον 70-200φ4)
Με εμενα μονο να μιλάς
ΥΓ. Kοιτα και sony A7 (S/R)
Αν συγκεντρώσουμε τις επιθυμίες που έχεις εκφράσει έως τώρα, πιστεύω ότι η καλύτερη λύση είναι μία πολύ καλή APS-C.
Θα πετύχεις πιο εύκολα και το τελέ άκρο που θέλεις.
Νομίζω ότι μία xt-1 θα σου προσέφερε αυτά που ζητάς. Έχει την ποιότητα και τους φακούς για να σε καλύψει το σύστημα.
Εφόσον δεν σε ενδιαφέρει και το βίντεο, ακόμα καλύτερα. Οι τιμές τις fuji ίσως είναι πιό πάνω από μία αντίστοιχη Nikon, αλλά με την full frame που λες θα σου πάει ακόμα παραπάνω.
Έχει και το μέγεθος που σου αρέσει, είναι και πανέμορφη, ειδικά η silver (γούστα είναι αυτά), έχει και από τα καλύτερα jpeg. Πιστεύω ότι θα σου δώσει το κίνητρο να ασχοληθείς παραπάνω...
Αν πάλι όχι, μου την πουλάς κοψοχρονιά! :2thumb22sup:
Υπόψη ότι οι 750 είναι μηχανές για raw>jpg κι όχι κατευθείαν Jpgs. Δεν είναι Jpgs friendly. Για να πάρεις τα καταπληκτικά αρχεία, που θα τα πάρεις, θα πρέπει να τα δουλεύεις με συγκεκριμένη ρουτίνα στον ΗΥ. Ή να ξέρεις ακριβώς τί θα κάνεις και πώς θα το κάνεις την ώρα της λήψης.
...
Θα σε πάνω κάποια στιγμή που θα περνάω από τα μέρη σου (θα έχω και τον Σπύρου στο πορτ μπαγκαζ με την A7)
...
Το φοβόμουν ότι θα πέσω στην ανάγκη σου....
Δεν με ψήνει η Fuji....
(άσε που αμφιβάλλω για το ποσο καλύτερη θα είναι από την 70D)
Δεν σε πιανω Ντινε....
(ολες οι 5D με αφηνουν αδιαφορο....)
αν εχεις την εντυπωση οτι με την d750 θα βγαλεις καλυτερες φωτογραφιες απο την 70d τοτε σιγουρα δεν εχεις ιδεα τι εστι fuji
σκληρα, αλλα φιλικα!
(παντος αν δεν υπαρχει προβλημα με το ρευστο... παρε οτι γουσταρης)
Προσπαθώ να σου πω ότι δεν αξίζει (φωτογραφικά) να αλλάξεις στρατόπεδο με τους φακούς που έχεις
το ξερει κι ο ιδιος.... Απλα θελει ν αλλαξει !
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.