Παντως Συριε, ΑΝ στην περιπτωση δεν σε βολεψει, ή σε κουρασει, ή διαπιστωσεις οτι καθετε, ενδιαφερομαι για τον 24-70 ;-)
Και παλι ομως, για τα παραπανω υπαρχει ο πολλα βαρυς 80-400 4.5-5.6 που μαλλον καλυτερα παιζει απο οτι ο συνδιασμος 70-200 2.8 + extender
[/I]Btw, ευκολα προσπερασες οτι ο 200αρης ποη πηρες δεν ειναι 200αρης αλλα 180αρης (περιπου), και δεν εννοω σε σχεση με crop, η μη crop...
Δεδομενου του ποσο καλη ειναι η 750 στα ψηλα iso, o 70-200 f4 (στα μισα λεφτα) παιζει να ειναι και καλυτερος ...
Δεδομενου του ποσο καλη ειναι η 750 στα ψηλα iso, o 70-200 f4 (στα μισα λεφτα) παιζει να ειναι και καλυτερος ...
Καλορίζικα τα ψώνια! Δυναμική είσοδος στο κίτρινο στρατόπεδο!
Από Αθήνα την πήρες; τιμούλα; είναι η καινούργια φουρνιά με διορθωμένο το θέμα του flare;
τι να τα κανεις τα ψηλα iso ,οταν σου λειπει το 2.8.....
ο 2.8 είναι άλλο πράγμα, κάτι σαν 1.8 turbo vs. 3.2 ατμόσφαιρα
Κατα την ταπεινη μου αποψη, για το επιπεδο του ερασιτεχνη δεν αξιζει τα σχεδον διπλασια, και δεδομενου μαλιστα οτι ο ταμρον εχει και σταθεροποιηση.
Εχω τραβηξει απιθανες φωτος με τον ταμπρον , που μου ειναι αδυνατον να καταλαβω ποσο καλυτερες θα ηταν με τον nikon.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.