etsap
Supreme Member
Εδω ειναι Ελλαδα....
Εχει να γεμίσει η αγορα μεταχειρισμενες d750...
Με τις 2 προηγούμενες ανακλήσεις πάντως δεν είδα κάτι τέτοιο.
Και η μία αφορούσε στο ίδιο πρόβλημα...
Εδω ειναι Ελλαδα....
Εχει να γεμίσει η αγορα μεταχειρισμενες d750...
Δεν θεωρώ τυχαίο γεγονός παντως να βγαίνουν για πούλημα 2 "ελαττωματικές" μια μέρα μετά την ανακοίνωση
Eγώ έχω τη μηχανή και δεν μπήκα στον κόπο να δω αν παρουσιάζει το πρόβλημα. Ειλικρινά μιλάω. Και ούτε θα μπω στον κόπο.
ισως στην μεταπωληση να εχεις δυσκολιες...
Μπορώ να καταλάβω την απογοήτευση των κατόχων μια και πρόκειται για ακριβή μηχανή κλπ αλλά να απαιτηθεί αντικατάσταση για ένα bug που σε καμία περίπτωση δεν αλλοιώνει την ίδια την φωτογραφία και που δεν ξέρω σε τι βαθμό επηρεάζει ακόμα και τις "προβληματικές" μηχανές μου φαίνεται ακραίο . Για αυτό είναι η εγγύηση , για να επισκευάζεται κάτι που θα έπρεπε κανονικά να δουλεύει .
Μετά από 10-12 αναψε-τραβα-σβησε στο 1/4000 δεν είδα τίποτα.
Ίσως αν το κάνω ... επάγγελμα (!) κάποια στιγμή θα βαρεθεί η μηχανή, και θα μου το βγάλει , για να την αφήσω ήσυχη. ..
Ύ. Γ: το κλείστρο έχει ηδη αλλαχτεί ( με την ευκαιρία της ανάκλησης για σκίαση )στο Δαμκαλιδη
Θα διαφωνήσω. Κατ' αρχήν δεν νομίζω να είναι απλό bug αφού απαιτείται αντικατάσταση κλείστρου. 2ον η εγγύηση υποτίθεται είναι για επισκευή βλάβης που γίνεται κατά τη δειάρκεια της χρήσης της μηχανής και όχι για επισκευή που γίνεται σε ελατωματικό προϊόν από το εργοστάσιο.
Βέβαια εδώ τίθεται το ερώτημα τι γίνεται σε προβληματικό προϊόν που όμως ο χρήστης πάρει "χαμπάρι" το πρόβλημα μετά από ένα Χ διάστημα και ίχι αμέσως μετά την αγορά...
Στην πράξη πάντως θέλω να πιστεύω πως οι τεχνικοί μιας εταιρίας σαν τη Nikon είτε είναι ελλάδα είτε αλλού θα έχουν γνώσεις και ικανότητες να ανταποκριθούν σε μια αντικατάσταση κλείστρου.
Θα διαφωνήσω. Κατ' αρχήν δεν νομίζω να είναι απλό bug αφού απαιτείται αντικατάσταση κλείστρου. 2ον η εγγύηση υποτίθεται είναι για επισκευή βλάβης που γίνεται κατά τη δειάρκεια της χρήσης της μηχανής και όχι για επισκευή που γίνεται σε ελατωματικό προϊόν από το εργοστάσιο.
Βέβαια εδώ τίθεται το ερώτημα τι γίνεται σε προβληματικό προϊόν που όμως ο χρήστης πάρει "χαμπάρι" το πρόβλημα μετά από ένα Χ διάστημα και ίχι αμέσως μετά την αγορά...
Στην πράξη πάντως θέλω να πιστεύω πως οι τεχνικοί μιας εταιρίας σαν τη Nikon είτε είναι ελλάδα είτε αλλού θα έχουν γνώσεις και ικανότητες να ανταποκριθούν σε μια αντικατάσταση κλείστρου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.