Nikon DF retro Full Frame: "Pure Photography"

too much for nothing αν κ εφόσον η τιμή κυμανθεί στα επίπεδα που ακούγεται.. Εκμεταλέυονται το retro hype. Στο χιλιάρικο καλά θα ήταν...

10671148895_5593294883_o.jpg

10671205246_82792ff58e_o.jpg

10671229764_e355c61174_o.jpg

Oμορφη δεν τη λες
Μικρη δεν τη λες
Κ@@λα ομως τη λες - μονο και μονο για τα χειριστηρια...!

οτι πιο όμορφο εχω δει τα τελευταια χρονια. Απο τιμη ομως, μαθαμε τιποτα?

Και εγώ που πίστευα οτι pure photography σήμαινε επιστροφή στις βασικές λειτουργίες και controls... Έχει καμια επιφάνεια χωρίς διακόπτες για να την κρατάς ή πρέπει να βάλεις γκριπ γιαυτό???

Σε μέγεθος και βάρος νομίζω στα ίδια επίπεδα με την D600 πρέπει να είναι, ή κάνω λάθος?

Περιμένω να δώ αν εκτός του ρετρό λουκ, προσφέρει κάτι διαφορετικό απο την D600, πχ Hybrid EVF/OVF. Και την τιμή...

Όντως clutter overkill απο κουμπιά, dials, διακόπτες, γρανάζια, και μια στριμωγμένη οθονούλα πάνω... Άσε το προφίλ, χάλια lol. Μόνο η ψηφιακής εποχής πλάτη λέει..

Ωραια πράγματα ! στιβαρή κατασκευή πολύ ρετρό μπροστά θα λεγα αλλα μ αρέσει ! εχει και βιντεο τελικα ? ήμουν σίγουρος οτι θα ειχε !!

Κοντη και στρουμπουλη, παρομοια με την πενταξ Κ-01 :2thumb22sup:... σμικρυνση/στρογγυλεμα της D700... αν η κατασκευη συμβαδιζει με την 700ρα, το VF ειναι εξτρα φωτεινο και μεγαλο με πληθωρα πληροφοριων και το AF αντιστοιχο της σημερινης εξελιξης... θα αρχισω να ψαχνω για κανεναν 50ρη 1,4 AF...!!

Για την εργονομια (με τετοιο μεγεθος) και την ποιοτητα εικονας (με τα μεχρι τωρα δεδομενα της νικον) δεν ανησυχω...

Για την τιμη ομως... εχω τις επιφυλαξεις μου...

Τι ωρα ελλαδος περιμενουμε τις επισημες ανακοινωσεις?