Nikon DL Series 1" compact cameras

Απάντηση: Re: Nikon DL Series 1" compact cameras

αμα περιμενεις απο jpg.... :p

YG... καλυτερα να μεινεις με την Oly xz2!

Συμφωνω απολυτως.

Επισης επειδη ειναι πολυ αυτοι που λενε πως τα κινητα ειναι το μελλον, ναι τα κινητα ειναι μια χαρα, αλλα για να αντικαταστησουν τα σωματα ειναι κατι σχεδον αδυνατο κυριως λογο φυσικης-μηχανικης κλπ. Στην επομενη δεκαετια ισως βλεπουμε 1" αισθητηρες να παρελαυνουν στα καλα μοντελα κινητων αλλα και παλι θα λειπουν πολλα, για να πει καποιος οτι θα αντικαταστησουν τα σωματα.

Δεν βρίσκω λόγο σύγκρισης των φωτογραφιών σου στη Βενετία με αυτές της Nikon.
Άλλες συνθήκες και δεδομένα(επαγγελματίας vs ερασιτέχνης, φωτογραφίες αυθόρμητες vs φωτογραφίες στημένες και άλλα πολλά).

το jpg τις nikon 1 ειναι κατα πολυ ανωτερο απο την sony, και ειμαι σιγουρος οτι στις καινουργιες dl θα ειναι ακομα καλυτερο

Δεν βρίσκω λόγο σύγκρισης των φωτογραφιών σου στη Βενετία με αυτές της Nikon.
Άλλες συνθήκες και δεδομένα(επαγγελματίας vs ερασιτέχνης, φωτογραφίες αυθόρμητες vs φωτογραφίες στημένες και άλλα πολλά).

Με ποια μηχανή θες να τη συγκρίνουμε εσύ?

Με καμία.
Δεν υπάρχει αυτή η ανάγκη.
Μάλλον δεν κατάλαβες αυτά που σου έγραψα.
Στο ίδιο ποτάμι δεν μπορείς να μπεις δυο φορές.
Δε βοηθά σε τίποτα η σύγκριση μόνο μπερδεύει και οδηγεί σε εσφαλμένα συμπεράσματα.

https://www.youtube.com/watch?v=XAK4lvh3gGc

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

18-50 :love: :love:

Pn4UsfH.jpg

Z7e53FE.jpg

IivVd3e.jpg

Επιτέλους focus peaking και απο τη Νίκον.
Άντε να το δούμε και στις DSLR τους.

Τις βύθισε από ότι φαίνεται ο σεισμός.
Προχτές που κοίταγα σε sites του καλοκαιριού δύσκολα βλέπουν οι μηχανές να γευτούν καλοκαίρι.
Μάλλον με τα πρωτοβρόχια θα είναι στην αγορά.

Τι γίνεται με αυτές τις μηχανές.
Πέρασε το καλοκαίρι και τίποτα.
Μήπως το μετάνιωσε και η Nikon.
Όπως το βλέπω θα κυκλοφορήσει μοντέλο του 2016 το 2017.

Ελα ντε τις ανακοίνωσε τον Φεβρουάριο και έχουμε φτάσει Σεπτέμβριο και ακόμα τίποτα!!!! Δεν νομίζω ότι έχω ξαναδεί τίποτα παρόμοιο...

Aς ειναι καλά η ζημιά των εργοστασίων των αισθητήρων SONY , εκει οφειλεται η καθυστερηση ... Το ιδιο θα συμβει και με τα μοντελα αλλων εταιριών που θα ανακοινωθούν σε λιγες ημέρες...

Συμφωνώ και εγώ με τον Παναγιώτη, πρέπει να υπάρχει κάποιο άλλο θέμα πέρα από την ζημιά των εργοστασίων....π.χ. η Pentax k70 ανακοινώθηκε πριν 2 μήνες και κυκλοφόρησε πρόσφατα με αισθητήρα sony, το ίδιο συνέβει και με τις μηχανές τις fuji....τέτοια υπερβολική καθυστέρηση σίγουρα κρύβει και κάτι άλλο...μιλάμε ήδη για 7 μήνες καθυστέρηση και ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα για το πότε θα κυκλοφορήσουν....

Παντως η gH5 που ηταν να κυκλοφορησει αμεσα ενω θα ανακοινωθει σε λιγες ημερες θα κυκλοφορήσει απο την νέα χρονιά...

Last edited:
Έτσι όπως τα βλέπω, μπορεί να τους βάλει φρέσκο firmware + ένα ταμπελάκι "mkII" και να πάει κατευθείαν στο "νέο" μοντέλο...