Nikon Z50 & Z50II APS-C mirrorless

Σίγουρα στο μέλλον θα πέσει η Ζ50 αλλά προς το παρόν στο αμαζον έχει 1100 και 1550 η Ζ6.

Περισσότερο βέβαια είναι η έλλειψη νέων φακών, όπως και ότι θεωρώ "κρίμα" την αγορά νέου Ζ FF φακού για την Ζ50.

Έχει η z50 την επιλογή να προσθέσεις custom profiles Jpeg?

Αν έχει τότε να υπενθυμίσω ότι μπορείς να πάρεις έτοιμα αλλά και να αλλάξεις με τα curves τα έτοιμα και να τα χρησιμοποιήσεις. Πολλοί το ξεχνάνε ότι έτσι έχεις πολύ καλό ελεγχο και μπορείς να έχεις αντίστοιχα προφίλ με τις Fuji εάν θες να τραβάς σε jpeg

Σίγουρα στο μέλλον θα πέσει η Ζ50 αλλά προς το παρόν στο αμαζον έχει 1100 και 1550 η Ζ6.

Περισσότερο βέβαια είναι η έλλειψη νέων φακών, όπως και ότι θεωρώ "κρίμα" την αγορά νέου Ζ FF φακού για την Ζ50.

Δεν κοίταξα η αλήθεια είναι στο Amazon, αλλά και πάλι στις τιμές αυτές παίρνεις και φακό στην Z50, που αν τον κσοστολογήσεις κανένα 150αρι η διαφορά εκτοξεύεται στα 600 ευρώ. Σημαντική διαφορά, βέβαια σύντομα θα αυξηθεί και άλλο καθώς σίγουρα θα πέσει η τιμή της Z50. Προσωπικά περιμένω καμιά προσφορά ή πτώση της τιμής, θα ήθελα γύρω στα 900-950 ευρώ με τον φακό κιτ και τον αντάπτορα για να την χτυπήσω.

Απάντηση: Re: Nikon Z50 APS-C mirrorless

Δεν κοίταξα η αλήθεια είναι στο Amazon, αλλά και πάλι στις τιμές αυτές παίρνεις και φακό στην Z50, που αν τον κσοστολογήσεις κανένα 150αρι η διαφορά εκτοξεύεται στα 600 ευρώ. Σημαντική διαφορά, βέβαια σύντομα θα αυξηθεί και άλλο καθώς σίγουρα θα πέσει η τιμή της Z50. Προσωπικά περιμένω καμιά προσφορά ή πτώση της τιμής, θα ήθελα γύρω στα 900-950 ευρώ με τον φακό κιτ και τον αντάπτορα για να την χτυπήσω.

ΝΙΚΟ καλημερα.επειδη με ενδιαφερει,σου ειπε ο φιλος σου ποια η συμπεριφορα της στα υψηλα ISO?

Re: Απάντηση: Re: Nikon Z50 APS-C mirrorless

ΝΙΚΟ καλημερα.επειδη με ενδιαφερει,σου ειπε ο φιλος σου ποια η συμπεριφορα της στα υψηλα ISO?

Δεν μου είπε να πω την αλήθεια και εγώ τράβηξα μόνο σε καλό φως και χαμηλά ISO. Λογικά πάντως θα έχει την ίδια απόδοση (ίσως λίγο καλύτερη) με τις Nikon D500/D7500....για σένα πάντως θα είναι λουκούμι η μηχανή καθώς θα έχεις και άλλες εστιακές αποστάσεις λόγω του Crop που έχει σε σχέση με την Z6.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nikon Z50 APS-C mirrorless

Δεν μου είπε να πω την αλήθεια και εγώ τράβηξα μόνο σε καλό φως και χαμηλά ISO. Λογικά πάντως θα έχει την ίδια απόδοση (ίσως λίγο καλύτερη) με τις Nikon D500/D7500....για σένα πάντως θα είναι λουκούμι η μηχανή καθώς θα έχεις και άλλες εστιακές αποστάσεις λόγω του Crop που έχει σε σχέση με την Z6.

Για αυτο το λογο το σκεφτομαι.

Απαντώ στη δική μου ερώτηση. Η Ζ50 δεν έχει ενσωματωμένο καθαρισμό αισθητήρα.

Re: Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάσ

Μεγάλη η μπάλα η Nikon στη φετινή Bf στην Ελλάδα.
Κανόνισε να βγει λεμόνι...
5fb927253310e083bf2e97a96a66439f.jpg

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού

Για αλλου ξεκίνησες , στην μεγάλη σου αγάπη πήγες ! με γειές Ηλία :a0210:

Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε τ

Μεγειά.
Λεμόνι Αργεντινής δε θα είναι σίγουρα το πιστεύω.

Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο P

Μίλησε η καρδιά...
Μεγειές, τρομερή τιμή. Αν κρίνω απο την Z6 δε θα το μετανιώσεις. Πιο εργονομικό σώμα σε αυτο το μέγεθος και με στεγανοποίηση δεν υπάρχει και τα φακουδάκια σίγουρα θα έχουν καλή απόδοση λόγω mount.

Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο P

υπάρχουν λιγότερες πιθανότητες να βγει λεμόνι όταν είναι ακάθρεφτη, διότι ακριβώς λείπει ο καθρέφτης.

Μίλησε η καρδιά...

Καλορίζικη, έκανες την καλύτερη επιλογή Ηλία, τρομερή μηχανή!!!

Ευχαριστώ.
Όταν την παραλάβω, θα μπορώ να πω.
Μέχρι τότε, οι σκοτεινοί (Και πλαστικοί) φακοί είναι που με βάζουν σε σκέψεις.

Τελικά, κάθε εμπόδιο για καλό λένε.
Σήμερα απάντησαν κι άλλοι στην προσφορά του Πλαισίου.

Έτσι, έκανα την παραγγελία στο φίλο Μάκη (you know) που είναι εξυπηρετικοτατος, και τον προτιμώ για τις αγορές μου, όπως και ακόμα 2 άλλα φωτομαγαζα του κέντρου.
Αναμένω μέχρι το μεσημέρι να παραλάβω.

Ευχαριστώ.
Όταν την παραλάβω, θα μπορώ να πω.
Μέχρι τότε, οι σκοτεινοί (Και πλαστικοί) φακοί είναι που με βάζουν σε σκέψεις.

Καλοριζικη..... οι φακοι ειναι οντως το θεμα.

Μια που την παράγγειλα, μια που την έχω στα χέρια μου.
Ούτε 1,5 ώρα δεν έκανε.
Η δύναμη των διαπροσωπικών σχέσεων πωλητή- αγοραστή είναι ένα σημαντικό plus στις αποφάσεις.
Unboxing όταν τελειώσει ο μήνας. Τώρα τρέχω κι εγώ, να βγάλω το έξοδο μιας και δε βρέχει λεφτά εδώ και χρόνια...
Θα σας ενημερώσω asap.
a44d7450510234cfadcc028e2643723d.jpg
f34af1d52622f6bee423927a741fe563.jpg

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk