Να τη χαρείς πραγματικά. Και να έχεις χρόνο να τη χαρείς.
Σε μένα είναι πλέον τέτοια η έλλειψη χρόνου ώστε μόνο μέσα στο αεροπλάνο δεν με ενοχλούν. Οπουδήποτε αλλού πρέπει να έχω ανοιχτό τηλέφωνο και να είμαι διαθέσιμος. Την Κυριακή το απόγευμα θα ταξιδεύω με λεωφορείο από Κρακοβία για Βαρσοβία και έχω κλείσει δυο skype meeting μέσα στο λεωφορείο. Κι έβαλα ξενάγηση και φωτογράφηση μετά τις 00.30 ώστε να μην έχω ενόχληση.
Μια φορά τον τελευταίο καιρό έκλεισα το τηλέφωνο για δυο ώρες και με καλούσαν από την πρεσβεία του Καζακστάν στην Αθήνα. Φυσικά θέατρο, κινηματογράφος, Home cinema έχουν αποκλειστεί από τη ζωή μου εδώ και χρόνια.
Ναι βρε συ, αγχώθηκα και μόνο που το διάβαζα....δεν ξέρω νιώθω ότι κάπως με κάποιο τρόπο πρέπει να βρεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου, μια ζωή την έχουμε, κάνουμε ότι μπορούμε με την δουλειά κλπ. άλλα δεν πρέπει να παραμελούμε τον εαυτό μας και να μην θυσιάζουμε τον ελεύθερο χρόνο μας, όσο γίνεται φυσικά.
Ευχαριστώ πολύ παιδιά.
Κρατιέμαι ακόμα.
Έχω άγχος για τη δουλειά μέχρι αύριο μεσημέρι που κλείνει ο μήνας.
Μετά, θα την κάνω unbox μαζί με τη σύζυγό, με ηρεμία.
Εκείνη μου έδωσε την τελική "σπρωξια" να την πάρω:
"1 χρόνο τώρα έχεις μαραζωσει χωρίς μηχανή που να γουστάρεις.
Παρτην.
Την αξίζεις"
ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ο/η σύντροφος με κατανόηση.
(Βλάση, στην ηλικία μας καλό είναι να βάζουμε και όρια στη σωματική και πνευματική καταπόνηση μας.
Ακούω και ζω γύρω μου πολλά γι ανθρώπους της ηλικίας μας, ακόμα και σε νεώτερους.
Κάνε pause και restart όποτε μπορέσεις.)
Αν δεν εχεις legacy φακούς μην μπλέξεις με ανταπτορα, οι νέοι φακοί εκμεταλλεύονται καλύτερα τα σώματα και έχουν πιο σωστή οπτική απόδοση στην νέα μοντουρα γιατί είναι σχεδιασμένοι για αυτή. Κάνε υπομονή και αγόρασε native φακούς εκτός και αν δεν υπαρχει φακός στην εστιακή που θέλεις και τον θέλεις άμεσα.
Εγω με την eos r, εχω τον αντιστοιχο 35αρη κολλημενο πανω της!
Οι φακοι με ανταπτορα οντως δεν ειναι οτι καλυτερο...
ΥΓ... αυτο θεωρω οτι ειναι μεχρι στιγμης το μεγαλυτερο προβλημα και των 2 μεγαλων εταιρειων...και θ αργησει ν αλλαξει αυτο!
Ισως ειναι ο μονος λογος να θελει καποιος να παει σε αλλο συστημα... τα υπολοιπα "παλευονται".