Nikon Z6 III

Η παράγκα έχει εκπτώσεις εδώ και καιρό.
Εδώ και καμία 2-3 εβδομάδες έχουν ρίξει τη Ζ5ΙΙ στα 1270 ευρώ.
είχα μια συζήτηση με επαγγελματία φωτογράφο, φίλο μου που έχει παραγγείλει ένα σωρό πράγματα από εκεί και δεν το αλλάζει με τίποτε! Με έπεισε και έκανα το βήμα και την παράγγειλα (αφού πρώτα πουλήθηκε η Z6II)

είχα μια συζήτηση με επαγγελματία φωτογράφο, φίλο μου που έχει παραγγείλει ένα σωρό πράγματα από εκεί και δεν το αλλάζει με τίποτε! Με έπεισε και έκανα το βήμα και την παράγγειλα (αφού πρώτα πουλήθηκε η Z6II)
Έχω πάρει τον tamron 20-40 από εκεί και δεν έχω κανένα θέμα.
Περιμένω να βγάλουν τη ΟΜ-1 ΙΙ σε προσφορά να τη πάρω από αυτούς, εάν δεν βγάλει η επίσημη ΟΜ Σουηδίας καμία καλή προσφορά σε ΟΜ1 ή ΟΜ1 ΙΙ.
Στο μέλλον θα δω τι παίζει με Ζ5ΙΙ από αυτούς ως δεύτερο σώμα (εάν πέσει κάτω του χιλιάρικου).

Τώρα για επαγγελματικές αγορές, δεν ξέρω πόσο σοφή είναι αυτή η κίνηση, λόγω του ότι χάνεις κάθε εγγύηση ή/και ειδική μεταχείριση από τις τοπικές αντιπροσωπίες.

• Like
Reactions: Music matters...
Μεγεία!

Για να δούμε τί θα γίνει στο BF φέτος μιας και Έπαιξε απο Πλαίσιο 21 Αυγούστου λιγο κατω απο 1900 το σώμα της z6 iii και λίγο κάτω απο 1800 το σώμα της a7 mark 4

• Like
Reactions: LongTom
Ωχ ωχ ωχ ....
Το βάζω εδώ επειδή έχει την κάμερα κάποιος χρήστης από ότι θυμάμαι
Και τη ΖR δεν την έχει εδώ κάνεις
Και Ζ5ΙΙ έχω εγώ που το ποσταρω οπότε το βάζω εδώ

Edit:

Τσεκαρα το serial number μου και ευτυχώς όλα οκ

Screenshot_20260317-151257_AVClub~2.png

Να πούμε ότι το link αφορά τα μοντέλα Z5II, Z6III και ZR,

Η Nikon έχει εντοπίσει τις παρτίδες με τους σειριακούς αριθμούς που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα και δεσμεύεται να τις επισκευάσει δωρεάν.
Η δωρεάν επισκευή ισχύει ανεξάρτητα από το αν έχει λήξει η εγγύηση, ενώ καλύπτονται και τα έξοδα αποστολής.

Προτρέπονται οι κάτοχοι των παραπάνω μοντέλων να ελέγξουν τον σειριακό αριθμό της μηχανής τους στον ιστότοπό της, για να διαπιστώσουν αν η δική τους κάμερα ανήκει σε αυτές που χρειάζονται επισκευή.

• Like
Reactions: LongTom