Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nikon Z6 & Z7 full frame mirrorle
Προσωπικά δεν θα μου εκανε εντύπωση. Οι μηχανές αυτές βγήκαν βιαστικά και αυτό φαίνεται. Ακομα και το battery pack που εχουν παρουσιάσει, φαίνεται ξεκάθαρα οτι ειναι ενα draft και μαλλον 3D printed αν κρίνω απο το πλαστικό και την υφή του.
Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν δούμε αργότερα και eye-AF με firmware upgrade, battery grip που χρησιμοποιεί το bluetooth της καμερας , κτλ. Ολα αυτά τεχνικά ειναι παραπάνω απο δυνατόν να γίνουν.
Δηλαδή πιστεύεις ότι η Nikon προτίμησε να μην αφήσει υποδοχές στη μηχανή και να μπει στη διαδικασία να κατασκευάσει στο μέλλον ένα battery grip για μηχανή που ανακοινώνει τώρα, και αυτό το γκριπ να συνδέεται wireless μέσω BT, παρόλο που το γκριπ δουλειά του είναι να βιδώνεται και να γίνεται ένα σώμα με τη μηχανή για να βοηθά στις κάθετες λήψεις.
Και αυτό το φανταστικό γρκιπ του μέλλοντος να μην το βγάζει με τη μηχανή, ούτε να το ανακοινώνει καν, και να ανακοινώνει ένα battery pack στη θέση του, κρατώντας για έκπληξη το BT battery grip για το μέλλον.
Προσωπικά δεν θα μου εκανε εντύπωση. Οι μηχανές αυτές βγήκαν βιαστικά και αυτό φαίνεται. Ακομα και το battery pack που εχουν παρουσιάσει, φαίνεται ξεκάθαρα οτι ειναι ενα draft και μαλλον 3D printed αν κρίνω απο το πλαστικό και την υφή του.
Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν δούμε αργότερα και eye-AF με firmware upgrade, battery grip που χρησιμοποιεί το bluetooth της καμερας , κτλ. Ολα αυτά τεχνικά ειναι παραπάνω απο δυνατόν να γίνουν.