Nikon Ζ6 - Z7

Re: Nikon Z6 & Z7 full frame mirrorless

Κάλώς ήλθατε στις ακάθρεπτες... σουπερ ντουπερ μεγεθος φωτεινό κλπ και δεν έφτιαξαν καλό preview... θα μάθουν με τον καιρό...

Υπάρχουν ανάμεσά μας κάποιοι που την γλυκοκοιτάνε ?

Να φτιάξουμε κάνα γκρουπακι μνηστήρων, μπας και πάρουμε καμιά καλύτερη τιμή ?

Υπάρχουν ανάμεσά μας κάποιοι που την γλυκοκοιτάνε ?

Να φτιάξουμε κάνα γκρουπακι μνηστήρων, μπας και πάρουμε καμιά καλύτερη τιμή ?

Μέσα.

κι εγώ ενδιαφέρομαι

Ωραία κύριοι.

Είμαστε 4 μέχρι στιγμής. Να το συνεχίσουμε εδώ ή κάποιος (Ηλίας?) να ανοίξει ένα ξεχωριστό θέμα προκείμενου και να μην χαλάμε το παρόν, και να είναι πιο συγκεκριμένο / συγκεντρωμένο το ενδιαφέρον ?

Ο Νοέμβριος είναι ακόμα μακρυά πιστεύω.
Εξάλλου, δεν είμαστε σίγουροι ότι η προσφορά θα καλύψει τη ζήτηση.

Όσο για το θέμα, μπορεί όποιος θέλει να ανοίξει, και να μεταφέρουμε εκεί τη συζήτηση.

Είναι σχεδόν δεδομένο ότι η Nikon λόγω και χαμηλής σχετικά παραγωγής δεν θα καλύψει την ζήτηση και θα υπάρχουν λίστες αναμονής. Παρόμοιο θέμα αντιμετπίζει η Nikon με την D850 (δεν ξέρω αν λύθηκε πλέον) ενώ θέματα είχαν δημιουργηθεί και στην Nikon D500 και D7500.

Είναι σχεδόν δεδομένο ότι η Nikon λόγω και χαμηλής σχετικά παραγωγής δεν θα καλύψει την ζήτηση και θα υπάρχουν λίστες αναμονής. Παρόμοιο θέμα αντιμετπίζει η Nikon με την D850 (δεν ξέρω αν λύθηκε πλέον) ενώ θέματα είχαν δημιουργηθεί και στην Nikon D500 και D7500.

Σε μικρές αγορές όπως η ελληνική συνήθως δεν είναι τόσο έντονο το πρόβλημα. Π.χ. ενώ τα μεγάλα αμερικάνικα e-shops δεν εχουν D850, στα ελληνικά καταστήματα βρίσκεις.

Εγώ την D850 δεν χρειάστηκε να την ψάξω καθόλου. Πήγα σε κατάστημα της Θεσσαλονίκης και μου την έδωσαν την ίδια στιγμή. Νομίζω ότι και στην Αθήνα το ίδιο συμβαίνει. Μιλάω για μήνα Μάιο όλα αυτά. Σήμερα νομίζω ότι είναι ακόμα ευκολότερο.

Tι χάλι είναι αυτό της Z7; Με ποιον φακό τραβήχτηκαν;

Με α7rII (όχι την ΙΙΙ) που σύγκρινα jpeg στα 100 και στα 6400iso, ξεκάθαρα υπερέχει η παλιά Sony.