DSC_0063 by Ντίνος, on Flickr
iso 640 f4 1/50 by Ντίνος, on FlickrΠαρελαβα, φορτισα και την παιζω στο σκοταδι![]()
Να θεωρήσουμε δηλαδή ότι έρχεται σε όλα τα πακέτα; Γιατί δεν αναφερόταν κάτι τέτοιο σε κανένα review απ 'όσο θυμάμαι. Από πού την πήρες;Μου φαινεται ΠΟΛΥ καλη. Θα επανελθω εντος του ΣΚ. Ευχαριστη εκπληξη, η καρτα που περιλαμβανεται στην συσκευασια
Μια διαπιστωση, Σχεδον σε ολες τις jpeg (στο auto που τραβηξα) εχουν πουσαρισμενα χρωματα
(δεν μου θυμιζουν και πολυ nikon δλδ)
Α οκ, για να είμαστε συγκεκριμένοι γιατί έχει διαφορά... Άρα η κάρτα δεν έρχεται ΜΕΣΑ στο κουτί της Nikon. Δεν είναι μόνιμο παρελκόμενο του πακέτου. Στη δίνουν έξτρα, ως κομμάτι προσφοράς, μέχρι νεωτέρας.Ναι μιλησα με Δαμκαλιδη (πριν την παρω) και μου ειπαν οτι περιλαβανεται και καρτα. Μου ειπαν επισης, οτι η προσφορα αυτη ιθα ισχυει μεχρι τελος του ετους
Την αγορασα απο τον Φωτοδεσμο (Γαλαιος)
Φανταζομαι αυτή τη στιγμή ο Ντίνος είναι χαμένος στο lightroom. Ας περιμένουμε μέσα στην εβδομάδα κανένα νέο.
Με ενδιαφέρει αν στη πράξη τα θέματα με το autofocus σε επήρεασαν και θεωρείς ότι είναι όντως παιδική ασθενεία που πρέπει να λυθεί με firmware (εάν είναι εφικτό κάτι τέτοιο)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.