Nikon Ζ6 - Z7

Re: Nikon Z6 & Z7 full frame mirrorless

Δεν ειχα 850 οποτε δεν μπορω να κανω συγκριση. Ειχα την 750. Αλλα δεν την εδω δοκιμασει σχεδον καθολου "εξω", οποτε δεν μπορω να εξαγω ασφαλες συμπερασμα ακομα. Αλλα τουλαχιστον το IBIS κανει πολυ δουλεια.
Αν θες μπορουμε να βρεθουμε να την δοκιμασεις οσο θες :-) (pm me)
Ιδανικα, ας βρουμε και μια 750 (610 εχουμε)

Edit, το ειδα :p
http://www.photobyrichard.com/reviewbyrichard/nikon-z6-vs-d750-review/

Μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας & οι δυο καρτες λεει πως ειναι τα + της 750, To EVF μεγαλη διαφορα στην Ζ6, AF, IQ & εργονομικα τα ιδια (προσωπικα νομιζω το οτι ολα τα βασικα τα εχει στον δεξι αντιχειρα ειναι πιο βολικα). Αβολο βριρκω την θεση των Fn1 & Fn2 μπροστα, ειναι σφηνομενα καπως..

Οποτε, ειμαστε ok :-)

Οποτε, ειμαστε ok :-)

Ρε συ Ντίνο, πάει, την πήρες τώρα ρε φίλε, τι σε νοιάζουν τα ριβιούζ;
Aπό το ριβιού περιμένεις να μάθεις για την εργονομία και το EVF; Aφού την κρατάς στα χέρια σου! :ernaehrung004:

Σωστός

(μου φαίνεται ότι ψαρεύει λίγο στο focus τώρα βράδυ μες στο σπίτι...)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Απάντηση: Nikon Z6 & Z7 full frame mirrorless

Αναφέρομαι στην απογοήτευση που υπάρχει που τελικά δεν είναι τόσο γρήγορη και αποτελεσματική όσο η d850 όπως είχε αφήσει να εννοηθει η νικον στην παρουσίαση.
Από την άλλη υπάρχουν αναφορές ότι κυνηγάει στα σκοτεινά περισσότερο από όσο πρέπει κτλ.

Βασικά αυτή είναι η ερώτηση. Αν ξεχάσουμε τους youtubers που όπως έχει αποδειχθεί πολλές φορές έχουν άλλα στο μυαλό τους, εσένα σαν χρήστη πως σου φαίνεται.
Θεωρείς ότι είναι ικανοποιητική σαν μηχανή όσο αφορά το autofocus?
Με το καλό α βρεις χρόνο να τη χαρείς και μετά να μοιραστείς εμπειρίες.
Τη ζαχαρώνω μόνο και μόνο λόγο εργονομίας και weather resistance.
φίλε distil, έπειδη θα ναι η επόμενη αφορά μου η Z6, μπορείς να μου πεις που διάβασες για τα μείον, να ρίξω μια ματιά;

εχω την υποψια πως εννοει την Ζ7 (??)
ΝΟΜΙΖΩ καπου ειχε παρει το ματι μου κατι περι AF & Z7, αλλα επισης νομιζω ειχε να κανει κυριως με τις προσδοκιες σε τοσο ακριβη καμερα

Απάντηση: Re: Nikon Z6 & Z7 full frame mirrorless

μάλλον όπως το λες Ντίνο, μηχανές με πολλά mb, εστιάζουν ποίο δύσκολα

Μολις επικοινωνησα με Adobe, και μου ειπαν :

"...and we have incorporated SDK ( Software Development Kit ) for Nikon Z6 and the support for your camera with the camera raw is expected to be released between 1st and 2nd week of December..."
("...I would have loved to share the date with you however as per company's policies I won't be able to do that...")

Απάντηση: Re: Nikon Z6 & Z7 full frame mirrorless

Μολις επικοινωνησα με Adobe, και μου ειπαν :

"...and we have incorporated SDK ( Software Development Kit ) for Nikon Z6 and the support for your camera with the camera raw is expected to be released between 1st and 2nd week of December..."
("...I would have loved to share the date with you however as per company's policies I won't be able to do that...")

αν βιάζεσαι κατεβάζεις δοκιμαστική έκδοση που υποστηρίζει Ζ6,7 : https://co12.phaseone.com/?irgwc=1&clickid=2:cwHARq-yv8xlHQTsRoqTtTUkgUG0wFBVWoVQ0

Με γειά ρε Ντινε! τώρα βέβαια έδωσες 4χιλιάρικα για να φωτογραφίζεις το ποδήλατο... :laugh: too much... :laugh:

πφφφ σιγα...ακομη και το xiaomi μου κανει 20 φορες πιο γρήγορα φοκους.

Αφου εχεις το xiaomi ρε συ :listen:

σωστο και αυτο...ακυρο τοτε! λοιπον μιας και δουλευω βουλα ,δεν πινουμε κανα καφε κανενα απογευμα να την δουμε? θα σου στειλω πμ