Re: Nikon Z6 & Z7 full frame mirrorless
Ωραίος!
Τελικά πως σου φάνηκε γενικά η μετάβαση από την 750; (σορρυ αν τα έχεις ήδη γράψει και δεν τα είδα)
ΑΝ δεν ειχα καμια απο τις δυο, θα διαλεγα την Ζ6.
Δεν ξερω, και δεν με πολυενδιαφερει, αν καπου ειναι καλυτερη η 750, (που δεν το νομιζω) αλλα προτιμω Ζ6 λογω μεγεθους, φιλικοτητας στο χερι, και δεν δειχνω σαν "φωτογραφος" οπως με την 750. Μου αρεσει δλδ η καπως διακριτικοτητα, δεν ξερω πως να το περιγραψω καλυτερα
Απο εκει και περα, το EVF ειναι πολυ βολικο αν και δεν το εχω επαρκως αξιολογησει βραδυ, μου αρεσει το touch screen (εξαιρετικης αποκρισης, αισθησης και αναλυσης) οπως επισης και καποιες "ευκολιες" του τυπου αγγιζω την οθονη, νεταρει και τραβαει (οκ το κανουν και αλλες αλλα οχι η 750)
Εχει ωραιο ζυγισμα στο χερι, καθεται ωραια, και ποιοτητικως ειναι αναλογη της 750, καμια σχεση με τις πλαστικουρες της πλακας sony. Μενου, ιδιας λογικης με τις λοιπες nikon.
Δεν εχω διαπιστωσει να χαζευει στο νεταρισμα, ισως δεν εχω δοκιμασει κατι δυσκολο, ουτε επισης σε ριπη σε κινουμενο προς τα εμενα - ιπταμενο

- αντικειμενο.
Φακος μη s line (πχ 70-200 f mount) συνεργαζεται απροβληματιστα.
Δεν εχω βρει κατι που να μην μου αρεσει ακομα, ουτως η αλλιως "καινουργιο κοσκινακι μου και που να σε κρεμασω"
Οποτε θελεις, βρισκομαστε και την βλεπεις διπλα διπλα με την 750