Χαιρετώ την παρέα ελπίζοντας να μην είμαι off topic . Κάποιους τους γνωρίζω (απο ψευδώνυμο) απο το dpgr . Το όνομα μου είναι Δημήτρης και μετά απο 5 χρόνια με Olympus πέρισυ έκανα το μεγάλο βήμα για FF και πήγα στην Ζ6.
Επειδή με dslr δεν είχα πολύ σχέση , η εμπειρία χρήσης της Ζ6 μέχρι στιγμής ειναι πολύ θετική.
Δεν θα μπώ σε συγκριση με m43 , δεν υπάρχει λόγος. Με ενδιαφέρον κυρίως για τοπίο και νυχτερινά απλά θεωρώ οτι μου ταιριάζει καλύτερα το σύστημα της Ζ
Σαν νεος στο FF και στο σύστημα μου πήρε μια περίοδο να εξοικειωθώ και να αρχίσω να παίρνω ικανοποιητικές φωτογραφίες αλλά στο τέλος θεωρώ οτι είμαι εντυπωσιασμένος.
Από φακούς έχω τους 14-30/4 , 24-70/4 , 50/1.8 και συμπλήρωσα με sigma 105 macro , samyang 12mm 2.8 fisheye, Tamron 70-200/2.8 G2 και τελευταία έβαλα και την Ζ50 στην τσάντα μου.
Στα αρνητικά του συστήματος, αρχικά οτι ο αισθητήρας πιανει σκόνη με το παραμικρό και τον έχω καθαρίσει ήδη 6 φορές σε ένα χρόνο , κάποιες ηλεκτρονικές ευκολίες που μου λείπουν απο την olympus , οπως το livetime και το livecomposition και η αργή υποστήριξη απο 3rd part κατασκευαστές.
Κάποια random δείγματα που έχω βγάλει με την Ζ6 και διάφορους συνδιασμούς . Καλώς σας βρήκα
Binnenhof by Dionysis Tarnavas, on Flickr
Hofvijver by Dionysis Tarnavas, on Flickr
Road to the palace by Dionysis Tarnavas, on FlickrWe use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.