songless_bird
AVClub Fanatic
Δεν βγάζεις δίπλα δίπλα μια φώτο με την ίδια εικόνα στα σκοτεινά ; Εγώ από αυτά που βλέπω παντού η lcd του δεν συγκρίνεται με την oled . Δεν είναι όλα ανάλυση και φωτεινότητα....
Δεν διαφωνώ απλά διαβάζω οτι έχει πολύ χειρότερη απο το S OLED.Η μπαταρία είναι το αδύναμο στοιχείο όλων των handheld...και του switch 2 , αν παίζεις στο χέρι.
Μόνο με νέα τεχνολογία μπαταριών θα λυθεί το θέμα...στο μέλλον!
Στα δικά μου μάτια η OLED φαίνεται καλύτερη. Ακόμη και λίγο καλύτερη να ειναι στην πραγματικότητα η νέα LCD , μόνο για αυτό δεν αξίζει η αναβάθμιση. Η oled που θα έρθει αργότερα θα είναι σίγουρα καλύτερη.
Για εμένα μου έχω OLED και ξέρω ότι θα βγει αργότερα με OLED και καλύτερη μπαταρία μείον όλες τις παιδικές ασθένειες, είναι.Λογικο ειναι αυτο.
Αν και τα βιντεακια αυτα δεν λενε ολη την αληθεια διοτι απο κοντα θα αντιληφθεις την διαφορά στην ανάλυση.
Αν υπάρχει και ζήτημα με την ρυθμιση του HDR, σιγουρα θα το φτιαξουν σε μελλοντικο update.
Δεν νομιζω οτι αν καποιος θελει την κονσόλα, η μη OLED οθόνη αποτελει αποτρεπτικό παράγοντα.
Για εμένα μου έχω OLED και ξέρω ότι θα βγει αργότερα με OLED και καλύτερη μπαταρία μείον όλες τις παιδικές ασθένειες, είναι.
Μου γράφει ο άλλος "Μα δεν μπορείς να παίξεις το Mario kart world" . Και;Δεν υπήρχε περίπτωση να το παίξω έτσι κι αλλιώς. Όταν είχαμε πάρει Gameboy για το tetris το πήραμε ,όχι για τα mario
![]()
Και μόνο από την OLED βελτιωθεί η μπαταρία.Οτι σε 1-2 χρόνια θα βγει OLED έκδοση, ναι.
Ότι θα αυξήσουν τη χωρητικότητα της μπαταρίας, μην το δένεις κόμπο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.