Nintendo Switch 2

Δεν βγάζεις δίπλα δίπλα μια φώτο με την ίδια εικόνα στα σκοτεινά ; Εγώ από αυτά που βλέπω παντού η lcd του δεν συγκρίνεται με την oled . Δεν είναι όλα ανάλυση και φωτεινότητα....

αυτη ειναι η επιτυχια του Τασο... το κανεις οτι θες.
Γι αυτο και βγαλανε τα pc handheld, οποτε θες τα εχεις στο χερι και οποτε θες τα συνδεεις στην TV.

YG... εχω κι ενα retro handheld , το anbernic που κανει το ιδιο πραγμα για παλαια παιχνιδια , το εχω στα χερια συνηθως , αλλα οταν ερχεται κανενα ανηψακι να παιξουμε, του το βαζω και στην τηλεοραση!
Γι αυτο αλλωστε ανακοινωσε και η Microsoft το δικο της pc handheld (σε συνεργασια με την Asus) και νεο λειτουργικο.

Η μπαταρία είναι το αδύναμο στοιχείο όλων των handheld...και του switch 2 , αν παίζεις στο χέρι.
Μόνο με νέα τεχνολογία μπαταριών θα λυθεί το θέμα...στο μέλλον!

Η μπαταρία είναι το αδύναμο στοιχείο όλων των handheld...και του switch 2 , αν παίζεις στο χέρι.
Μόνο με νέα τεχνολογία μπαταριών θα λυθεί το θέμα...στο μέλλον!
Δεν διαφωνώ απλά διαβάζω οτι έχει πολύ χειρότερη απο το S OLED.

Ναι έχει χειρότερη μπαταρία... Δυστυχώς έφτασε την αυτονομία των άλλων PC handheld , όπως το steamdeck OLED και Asus ROG ally x

Η μπαταρία του είναι μικρή, προσπαθώντας να κρατήσει τον όγκο και το βάρος χαμηλά, η Nintendo θυσίασε την αυτονομία.

Στα δικά μου μάτια η OLED φαίνεται καλύτερη. Ακόμη και λίγο καλύτερη να ειναι στην πραγματικότητα η νέα LCD , μόνο για αυτό δεν αξίζει η αναβάθμιση. Η oled που θα έρθει αργότερα θα είναι σίγουρα καλύτερη.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Στα δικά μου μάτια η OLED φαίνεται καλύτερη. Ακόμη και λίγο καλύτερη να ειναι στην πραγματικότητα η νέα LCD , μόνο για αυτό δεν αξίζει η αναβάθμιση. Η oled που θα έρθει αργότερα θα είναι σίγουρα καλύτερη.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Λογικο ειναι αυτο.
Αν και τα βιντεακια αυτα δεν λενε ολη την αληθεια διοτι απο κοντα θα αντιληφθεις την διαφορά στην ανάλυση.
Αν υπάρχει και ζήτημα με την ρυθμιση του HDR, σιγουρα θα το φτιαξουν σε μελλοντικο update.

Δεν νομιζω οτι αν καποιος θελει την κονσόλα, η μη OLED οθόνη αποτελει αποτρεπτικό παράγοντα.

Λογικο ειναι αυτο.
Αν και τα βιντεακια αυτα δεν λενε ολη την αληθεια διοτι απο κοντα θα αντιληφθεις την διαφορά στην ανάλυση.
Αν υπάρχει και ζήτημα με την ρυθμιση του HDR, σιγουρα θα το φτιαξουν σε μελλοντικο update.

Δεν νομιζω οτι αν καποιος θελει την κονσόλα, η μη OLED οθόνη αποτελει αποτρεπτικό παράγοντα.
Για εμένα μου έχω OLED και ξέρω ότι θα βγει αργότερα με OLED και καλύτερη μπαταρία μείον όλες τις παιδικές ασθένειες, είναι.
Μου γράφει ο άλλος "Μα δεν μπορείς να παίξεις το Mario kart world" . Και; Δεν υπήρχε περίπτωση να το παίξω έτσι κι αλλιώς. Όταν είχαμε πάρει Gameboy για το tetris το πήραμε ,όχι για τα mario

Για εμένα μου έχω OLED και ξέρω ότι θα βγει αργότερα με OLED και καλύτερη μπαταρία μείον όλες τις παιδικές ασθένειες, είναι.
Μου γράφει ο άλλος "Μα δεν μπορείς να παίξεις το Mario kart world" . Και; Δεν υπήρχε περίπτωση να το παίξω έτσι κι αλλιώς. Όταν είχαμε πάρει Gameboy για το tetris το πήραμε ,όχι για τα mario

Οτι σε 1-2 χρόνια θα βγει OLED έκδοση, ναι.
Ότι θα αυξήσουν τη χωρητικότητα της μπαταρίας, μην το δένεις κόμπο.