Μεγειά.
Πόσο;
Και εγώ θέλω να το πάρω δώρο στη γυναίκα μου αλλά περισσότερο μένω μήπως βγει καμία προσφορά στη Black Friday.
Ευχαριστώ!
Το πήρα από amazon.fr στα 340 ευρώ.
Μεγειά.
Πόσο;
Και εγώ θέλω να το πάρω δώρο στη γυναίκα μου αλλά περισσότερο μένω μήπως βγει καμία προσφορά στη Black Friday.
Μεγειά Γιώργο !!! :ernaehrung004:
Ευχαριστώ. Τώρα μάλλον ξεκινούν τα έξοδα.. θέλω πολλά από τα accessories .. αχ ρε Nintendo πάντα τα ίδια μας κανεις... :chinese:
Μόνο οι γαμπροί και η νύφη σου λείπουν...![]()
Σκεφτομαι να αγορασω το switch απο γερμανικο αμαζον μεταχειρισμενο απο amazon warehouse deals. Με expedited shipping βγαινει στα 285 ευρω. Θα εχω προβληματα localization ή με regions των παιχνιδιων; Γενικα δεν εχω εμπειριες απο κονσολες εκτος απο ενα αρχαιο xbox360 και ενα ακομα πιο αρχαιο wii
Να κανω μια ακομα ερωτησουλα, τωρα που σε πετυχα
για να παιζω παιχνιδια με τον 7χρονο γιο μου σε split screen, θεωρεις οτι ειναι καλυτερη επιλογη το switch απο το ps4?
Εξαρτάται από το είδος παιχνιδιών που σας αρέσουν.
Super Mario Odyssey και Mario Kart 8 δεν θα βρεις στο PS4, όπως δεν θα βρεις Gran Turismo και Star Wars Battlefront στο Switch...
Εμένα ο δικός μου (9 ετών), αν και τρελαίνεται να βλέπει κάποιον άλλο να παίζει Mario/Zelda, δεν τολμάει να τα παίξει μόνος του και όταν παίζει, ασχολείται κυρίως με τα Lego Marvel στο PS4...![]()
Η αληθεια ειναι οτι παιχνιδια τυπου gran turismo και battlefront δεν με πολυενδιαφερουν. Υπαρχει και ενα Pc στο οποιο καποια στιγμη θα δαπανηθουν λιγα χρηματα να γινει αναβαθμιση mobo/cpu/ram.
Απο accesories τι να υπολογιζω ως "απαραιτητα", ωστε να εχω μια εικονα ποσο θα μου ερθει το πακετο (δεν υπολογιζω κοστος παιχνιδιων, διοτι αυτα διαλεγει κανεις και αγοραζει ο,τι θελει). Υποθετω οτι στα βασικα ειναι μια καρτουλα μνημης (οσο μεγαλυτερη αντεχει η τσεπη) και ενα pro controller. Τα λεω καλα; Να υπολογιζω και τιποτα αλλο;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.