- 19 June 2008
- 1,535
Re: Απάντηση: Nintendo Wii
Και όμως Αυτό έφταιγε , αν είχες διαβάσει σωστά τον οδηγό απο το Wiihacs το τονίζουν κι όλας. Τέλος καλό όλα, καλά !!!!Εφτιαξε.:idea:
Δε έχω ιδέα τι έφταιγε, έκανα τα 3 ακόλουθα μαζί και έτσι δε ξέρω ποιο έπαιξε ρόλο και δούλεψε:
1. Εγκατέστησα το cIOS Hermes 222/223
2. Εκανα update την εγκατάσταση του USBLOADERGX
και
3. Μετέφερα τα παιχνίδια στο φορητο HDD απο το 2ο διαμέρισμα στο 1ο διαμέρισμα με τα ανάλογα φορμαρίσματα πάλι. (το λιγότερο πιθανό να έφταιγε αφού ο loader τα έβλεπε τα παιχνίδια ούτως ή άλλως)
Πάντως παιδιά η διαδικάσία είναι εξαιρετικά περίπλοκη με άπειρες νέες "λειτουργίες" για ένα απλό AVmember με πολύ καλές γνώσεις Windows όπως είμαι εγώ.
Προτείνω ανεπιφύλακτα να διαβάσετε καμιά δεκαριά φορές το google-οδηγό που αναφέρθηκε και μάλιστα απο έντυπη μορφή με τις απαραίτητες υπογραμμίσεις και να προσέξετε στο ότι καμιά απο τις περίπου 15αριά διαδικασίες δεν έιναι ίδια με την προηγούμενη όσο και να μοιάζουν.
Ή ας ποστάρει κανείς επαγγελματίας το mail του να επικοινωνήσουν οι ενδιαφερόμενοι. Για κάποιον επαγγελματία είναι εύκολη και χωρίς κίνδυνο δουλειά.
Εγώ προσωπικά -άν δεν έτρεχε και τώρα- δε έχω ιδέα αν θα μπορούσα να ξεκινήσω τη διαδικασία απο την αρχή (θα ήθελα πολύ) πως και απο που.
Καλή επιτυχία παιδιά