Nintendo Wii

Re: Απάντηση: Nintendo Wii

Εφτιαξε.:idea:

Δε έχω ιδέα τι έφταιγε, έκανα τα 3 ακόλουθα μαζί και έτσι δε ξέρω ποιο έπαιξε ρόλο και δούλεψε:
1. Εγκατέστησα το cIOS Hermes 222/223
2. Εκανα update την εγκατάσταση του USBLOADERGX
και
3. Μετέφερα τα παιχνίδια στο φορητο HDD απο το 2ο διαμέρισμα στο 1ο διαμέρισμα με τα ανάλογα φορμαρίσματα πάλι. (το λιγότερο πιθανό να έφταιγε αφού ο loader τα έβλεπε τα παιχνίδια ούτως ή άλλως)

Πάντως παιδιά η διαδικάσία είναι εξαιρετικά περίπλοκη με άπειρες νέες "λειτουργίες" για ένα απλό AVmember με πολύ καλές γνώσεις Windows όπως είμαι εγώ.
Προτείνω ανεπιφύλακτα να διαβάσετε καμιά δεκαριά φορές το google-οδηγό που αναφέρθηκε και μάλιστα απο έντυπη μορφή με τις απαραίτητες υπογραμμίσεις και να προσέξετε στο ότι καμιά απο τις περίπου 15αριά διαδικασίες δεν έιναι ίδια με την προηγούμενη όσο και να μοιάζουν.
Ή ας ποστάρει κανείς επαγγελματίας το mail του να επικοινωνήσουν οι ενδιαφερόμενοι. Για κάποιον επαγγελματία είναι εύκολη και χωρίς κίνδυνο δουλειά.
Εγώ προσωπικά -άν δεν έτρεχε και τώρα- δε έχω ιδέα αν θα μπορούσα να ξεκινήσω τη διαδικασία απο την αρχή (θα ήθελα πολύ) πως και απο που.
Καλή επιτυχία παιδιά
Και όμως Αυτό έφταιγε , αν είχες διαβάσει σωστά τον οδηγό απο το Wiihacs το τονίζουν κι όλας. Τέλος καλό όλα, καλά !!!!

Γεια σας και απο μένα,
εδώ και λίγες μέρες σκέφτομαι να αγοράσω το wii. Δυστυχώς δεν πρόλαβα τις προσφορές των Χριστουγέννων. Μέχρι και με 139 το βρήκα (το άσπρο) αλλά αφού τελείωσε η προσφορά μου μπήκε το "μικρόβιο".
Αυτό που θέλω να μου πείτε είναι αν θα έχω κάποιο πρόβλημα από amazon.co.uk μιας και αναφέρουν κάποιοι ότι το πήραν από κει. Σχετικά με το ρεύμα...χρειάζεται κάποιο άλλο καλώδιο για να λειτουργήσει στην Ελλάδα; Πού το βρίσκουμε αυτό και πόσο κοστίζει;
Σχέφτομαι το amazon γιατί έχει το μαύρο ίδια τιμή με το άσπρο και συμφέρει μιας και έχει και το motion plus. Τα μεταφορικά πόσο είναι;
black wii on amazon
Όσο για το component που συζυτούσατε πιο πριν...δείτε αυτό...
component cable
θα είναι μούφα λέτε; Πάντως γενικά στο ebay βρίσκεις πολύ φθηνά accessories.

component cable

Εγώ πάντως ένα third party component που πήρα από ebay, σε ένα 21" monitor έπαιζε πολύ καλά, αλλά στην 40" tv, είχα προβλήματα παρεμβολών στο σήμα. Με το γνήσιο τα προβλήματα εξαφανίστηκαν. Άλλοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα ακόμα και με third party καλώδια.
Παίζει ρόλο και το καλώδιο (third party) και το σύνολο της εγκατάστασης σου.

Πάντως για όποιον ενδιαφέρεται (από περιοχή Θεσσαλονίκης) έχω το εν λόγω third party καλώδιο, που δεν το χρησιμοποιώ και μπορώ να το χαρίσω σε όποιον θέλει να το δοκιμάσει. Σίγουρα παίζει καλύτερα από το απλό composite και ίσως να μην έχει τα προβλήματα παρεμβολών που είχα εγώ...-bye-

Απάντηση: Re: Nintendo Wii

Γεια σας και απο μένα,
εδώ και λίγες μέρες σκέφτομαι να αγοράσω το wii. Δυστυχώς δεν πρόλαβα τις προσφορές των Χριστουγέννων. Μέχρι και με 139 το βρήκα (το άσπρο) αλλά αφού τελείωσε η προσφορά μου μπήκε το "μικρόβιο".
Αυτό που θέλω να μου πείτε είναι αν θα έχω κάποιο πρόβλημα από amazon.co.uk μιας και αναφέρουν κάποιοι ότι το πήραν από κει. Σχετικά με το ρεύμα...χρειάζεται κάποιο άλλο καλώδιο για να λειτουργήσει στην Ελλάδα; Πού το βρίσκουμε αυτό και πόσο κοστίζει;
Σχέφτομαι το amazon γιατί έχει το μαύρο ίδια τιμή με το άσπρο και συμφέρει μιας και έχει και το motion plus. Τα μεταφορικά πόσο είναι;
black wii on amazon
Όσο για το component που συζυτούσατε πιο πριν...δείτε αυτό...
component cable
Εγώ μιας και πήρα τη δική μου κονσόλα απο το amazon.co.uk το προτείνω ανεπιφύλακτα , απο κει και πέρα θα χρειαστείς μόνο ένα μικρό αντάπτορα απο την αγγλική μπρίζα σε σούκου και είσαι έτοιμος , κόστος 2 -3 ευρώ.Για έξοδα αποστολής είχα δώσει γύρω στα 12 ευρώ , αλλά είχα πάρει και άλλα πράγματα.Προσοχή αυτές τις μέρες με την κακοκαιρία που επικρατεί εκεί αργούν οι αποστολές , σε μένα χωρίς προβλήματα έκανε μια εβδομάδα.

Θερμή παράκληση σε όποιον μένει στη Θεσσαλονίκη και περίχωρα και διαθέτει χειριστήριο gamecube αν μπορεί να το δανείσει για τη γνωστή διαδικασία softmod θα του ήμουν υπόχρεος , στείλτε p.m.

Re: Απάντηση: Re: Nintendo Wii

Θερμή παράκληση σε όποιον μένει στη Θεσσαλονίκη και περίχωρα και διαθέτει χειριστήριο gamecube αν μπορεί να το δανείσει για τη γνωστή διαδικασία softmod θα του ήμουν υπόχρεος , στείλτε p.m.

Δεν είναι απαραίτητο το χειριστήριο, όλες τις επιλογές μπορείς να της κάνεις και με τα κουμπιά της κονσόλας...power, reset κλπ.
Εκτός και αν το θέλεις για κάποιο ιδιαίτερο λόγο...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nintendo Wii

Δεν είναι απαραίτητο το χειριστήριο, όλες τις επιλογές μπορείς να της κάνεις και με τα κουμπιά της κονσόλας...power, reset κλπ.
Εκτός και αν το θέλεις για κάποιο ιδιαίτερο λόγο...
αυτό το κολπάκι δεν πιάνει σίγουρα σε όλες τις κονσόλες και προκειμένου να βρεθώ ξεκρέμαστος είπα να ρωτήσω για βοήθεια , καλού κακού δηλαδή.

Σημερα θα παρω και το EA Sports Active Wii Peripherals
για το πολυ καλο προγραμμα γυμναστικης EA Sports Active
Τελικα μου πηγε μεχρι τωρα το Wii 355
200 wii black +60 2o remote + 65 δισκος + 10 SD card + 20 EA Sports Active Wii Peripherals
και με ενα δευτερο nunchuck και το component θα παμε στα 400

Σημερα θα παρω και το EA Sports Active Wii Peripherals
για το πολυ καλο προγραμμα γυμναστικης EA Sports Active
Τελικα μου πηγε μεχρι τωρα το Wii 355
200 wii black +60 2o remote + 65 δισκος + 10 SD card + 20 EA Sports Active Wii Peripherals
και με ενα δευτερο nunchuck και το component θα παμε στα 400

Δεν χρειάζεται να αγοράσεις τα περιφερικά.
Ένα λάστιχο γυμναστικής κοστίζει 6 εύρο, και ένα κομμάτι ύφασμα για να δένεις στο πόδι το χειριστήριο και είσαι ΟΚ.

Δεν χρειάζεται να αγοράσεις τα περιφερικά.
Ένα λάστιχο γυμναστικής κοστίζει 6 εύρο, και ένα κομμάτι ύφασμα για να δένεις στο πόδι το χειριστήριο και είσαι ΟΚ.

σωστόοοοοςςςςςς -bye-

βάλε και ένα στρωματάκι.

Σχετικά με το sports active θα ήθελα να ρωτήσω ποιο από τα δύο προτείνετε για αγορά. Το personal trainer ή το more workout? Η μήπως το δεύτερο περιλαμβάνει ό,τι και το πρώτο συν έξτρα ασκήσεις?

Ειναι μερικα κοινα αλλα εχουν και διαφορετικα
Πχ το δευτερο δεν εχει μπασκετ τεννις βολλευ αλλα εχει σκουως πιο πολυ aerobics κοιλιακους

βασικά όπως έχεις μάλλον είδη καταλάβει , ΚΥΡΙΟΣ παίζουμε με τις ίδιες τις κονσόλες....:jester::jester:

Παιδιά να ρωτήσω κάτι:
Ένας φίλος θέλει να πάρει το Wii, και ψάχνει να βρει από πού να το πάρει όσο πιο φτηνά, οπότε αν έχετε υπόψην σας κάποια προσφορά θα ήτνα χρησιμότατη!

Και η άλλη ερώτηση: Τα παιχνίδια από Αγγλία θα παίζουν και εδώ, σωστά?
Έχω συνηθίσει με το PS3 μου που είναι όλα Regin Free, αμερικάνικα, ιαπωνικά, αλλά από Wii δεν γνωρίζω..
Ρωτάω γιατί θέλω να του πάρω για δώρο αυτά τα 2:
http://www.amazon.co.uk/Resident-Ev..._3?ie=UTF8&s=videogames&qid=1263558372&sr=8-3
http://www.amazon.co.uk/Capcom-Resi..._5?ie=UTF8&s=videogames&qid=1263558372&sr=8-5

Αυτά δεν είναι το "Resident Evil 0" και το Remake του 1 για Wii??

Ευχαριστώ πολύ για οτν χρόνο σας.

βασικά όπως έχεις μάλλον είδη καταλάβει , ΚΥΡΙΟΣ παίζουμε με τις ίδιες τις κονσόλες....:jester::jester:

ΕΕΕΕΕΤΣΙ !!!! Μας αρεσουν και τα "σκληρα"(hard) και τα "μαλακά"(soft). Φυσικα δεν εννοω ναρκωτικά!!!:BDGBGDB55:

Αγορασα ενα μεταχειρισμενο wii τσιπαρισμενο με wiikey ,εγραψα μερικα παιχνιδια αλλα το μονο που επαιξε ηταν το mario kart,τα υπολοιπα τα εβλεπε κανονικα αλλα οταν παταγες να ξεκινησει κολαγε στη μαυρη οθονη.Εφτιαξα ενα DVD-R με τη τελευταια αναβαθμιση 1.9g αλλα μου ζηταει να κανω συνδεση.Παρακαλω οποιον μπορει να βοηθησει γιατι σχεδον δεν κοιμαμαι τις τελευταιες 2 μερες.Αν βοηθαει η εκδοση ειναι 3.3.

Καλησπέρα.

Αγόρασα χθες το μαύρο wii από media markt. Πως μπορώ να δω το firmware του wii? Na δω δλδ αν ειναι 4.1 ή 4.2 κτλ????

Σ'ευχαριστώ φίλε μου.
4.2Ε είναι.

Μήπως ξέρετε κάποιον οδήγο για softmod της έκδοσης αυτής?

Last edited:
Στις προηγουμενες 33 σελιδες θα βρεις πολλες πληροφοριες. Ετσι εκανα και εγω...αν θελεις περισσοτερα, μια απλη αναζητηση στο γουγλη για how to softmod wii θα σου απαντησει καθε απορια-bye-