Nintendo Wii

Παιδιά να ρωτήσω κάτι:
Ένας φίλος θέλει να πάρει το Wii, και ψάχνει να βρει από πού να το πάρει όσο πιο φτηνά, οπότε αν έχετε υπόψην σας κάποια προσφορά θα ήτνα χρησιμότατη

Και γω ψάχνομαι αυτές τις μέρες για wii. Δυστυχώς οι προσφορές των 150 Ευρώ που είχαν βγει σε πολλά καταστήματα την περίοδο των Χριστουγέννων έχουν τελειώσει. Το πιο φθηνό που βρήκα είναι στα Carrefour, όπου με τηλεφωνική επικοινωνία με το κατάστημα Πατρών μου είπαν πως δεν έχουν διαθέσιμα και θα έχουν από Τρίτη. 170 Ευρώ το άσπρο και 200 το μάυρο.
Εγώ πάντως θα περιμένω λίγες μέρες και αν δεν βγει τίποτα λόγω εκπτώσεων θα το πάρω από Carrefour. Δεν είναι μόνο τα 170 Ευρώ γιατί μετα θα θέλω και δεύτερο remote, nunchuck, motion plus...και πολλά άλλα καλούδια.
Καλησπέρα.

Αγόρασα χθες το μαύρο wii από media markt. Πως μπορώ να δω το firmware του wii? Na δω δλδ αν ειναι 4.1 ή 4.2 κτλ????

Πόσο το έχει στα media markt;

219E στα media markt.

Πάντως ακόμα δεν μπορώ να βρω οδηγό για 4.2Ε.

Αν έχει κάποιο ένα λινκ ας το ποστάρει.

Αυτη η ελλειψη σε wii και αξεσουαρ που οφείλεται ?
Για να παρω το μαυρο και μετα να βρω δευτερο remote nunchuck component κλπ εφτυσα αιμα

Και η άλλη ερώτηση: Τα παιχνίδια από Αγγλία θα παίζουν και εδώ, σωστά?
Έχω συνηθίσει με το PS3 μου που είναι όλα Regin Free, αμερικάνικα, ιαπωνικά, αλλά από Wii δεν γνωρίζω..
Ρωτάω γιατί θέλω να του πάρω για δώρο αυτά τα 2:
http://www.amazon.co.uk/Resident-Ev..._3?ie=UTF8&s=videogames&qid=1263558372&sr=8-3
http://www.amazon.co.uk/Capcom-Resi..._5?ie=UTF8&s=videogames&qid=1263558372&sr=8-5

Αυτά δεν είναι το "Resident Evil 0" και το Remake του 1 για Wii??

Ευχαριστώ πολύ για οτν χρόνο σας.

Παιδιά κανένας που να γνωρίζει??
:rolleyes:

Παιδιά κανένας που να γνωρίζει??
:rolleyes:
Απαντώ μόνο για την ερώτηση αν θα παίζουν τα παιχνίδια απο Αγγλία , ΝΑΙ και για να σιγουρευτείς σου λέω οτι όλα τα παιχνίδια , αλλά και η ίδια η κονσόλα ,που έχω είναι ΟΛΑ απο κει.Σε γενικές γραμμές ότι είναι PAL παίζει.

Re: Απάντηση: Nintendo Wii

Αυτη η ελλειψη σε wii και αξεσουαρ που οφείλεται ?
Για να παρω το μαυρο και μετα να βρω δευτερο remote nunchuck component κλπ εφτυσα αιμα
οφειλεται στο οτι τα Χριστουγεννα εγινε πανικος,μεχρι και η κουτση μαρια πηγε και το αγορασε!
αυτη τη στιγμη ψαχνει φιλη μου να το παρει και δεν υπαρχει που8ενα και της ειπαν απο αρχες φεβρουαριου..
ριξε μια ματια εδω !
http://www.nintendo.gr/el-gr/News.aspx?ElementID=b5b5fa54-9b0e-436f-a9f4-b442e9a33cc4

Πηρα το component καλωδιο απο δω
Παιζει εμφανως πιο καθαρα τωρα αλλα στα settings του Wii βλεπω οτι εχει μεχρι 420p
Δεν μπορω να το βαλω 720p?

Re: Απάντηση: Nintendo Wii

Παιζει εμφανως πιο καθαρα τωρα αλλα στα settings του Wii βλεπω οτι εχει μεχρι 420p

Βλακείες έγραφαν στο playall.gr, μακάρι με ένα καλώδιο να μπορούσαμε να κάνουμε την κονσόλα μας HD και να υποστηρίζει 720p.
Φίλε μου το μέγιστο που μπορεί να δώσει το wii είναι 480p...-bye-

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί εξακολουθείτε να ακριβοπληρώνετε τα component καλώδια. Έχω ποστάρει λινκ πιο πάνω με 5 μαζί με τα μεταφορικά.
Δε διαβάζετε καθόλου?

Ευχαριστω, οποτε να προτιμαω να 480p απο το 576i?

Ναι οπωσδήποτε. Είναι πολύ καλύτερη η ποιότητα στην εικόνα ακόμη και με φτηνιάρικα component.!

Το ping pong που υπαρχει στο sports resort ειναι πολυ καλο
Υπαρχει καποιο ομοιο για Online ?
Δοκιμασα και αυτο της codemasters αλλα μου φαινεται περιεργο

αν παιξουμε "αντιγραφα ασφαλειας" απο usb loader gx online,θα εχουμε κανα προβλημα??
δοκιμασα το mario kart,αλλα μολις μου εβγαλε οτι θα σταλουν καποια στοιχεια το σταματησα...:ADFAD2:

Πιο πολυ Fifa 10 Grand Slam tennis και προσπαθω να βρω αντιπαλο για το Virtua tennis 2009
Αν το εχεις πες μου να παιξουμε

Τωρα το εχω αρχισει και φαινεται πιο δυσκολο απο το Virtua
Δοκιμασε και το Virtua στο οποιο δινει ενα κωδικο τον οποιο δινεις στον αντιπαλο και παιζεται
Στο grand slam σε εκανα add to friends

Αδέλφια μου αλήτες wiiτζήδες αιτούμαι τεχνικής υποστήριξης.

1.Ποια η διαφορά του wii fit απο το wii fit plus?
To θεωρείτε επανάσταση όπως διατυμπανίζεται ή θα το βαρεθώ σε μια βδομάδα;
Που θα βρω ενα απο αυτά, εννοείται μαζί με το board σε καλή τιμή;

2.Ξέρετε κάποιο usb loader που να παίζει τα πάντα;

Ευχαριστώ!