Nintendo Wii

Δεν ξερω αν καταλαβα καλα, παντως εγω χρησιμοποιω το PS3 σαν media player μεσω PS3 Media Server ή απο εξωτερικο σκληρο

Το εχω συζητησει....και με τον φιλο Billia se pm....αλλα το μοιραζομαι και εδω μηπως και αλλος αντιμετωπησε το ιδιο προβλημα.....

Εχω BlackWii 4.1e μετα απο μια αποτυχημενη προσπαθεια να το κανω softmodd....και μετα απο παροτρυνση αποφασισα να το κανω upgrade....σε 4.2 για να κανω χρηση αλλου οδηγου....

αλλα ενω εχω προσβαση στο Ιντερνετ...(NEWS.wheather channel δουλευουν)

οταν παω να κανω update μου βγαζει κωδικο error....32004...

Router-modem εχω το NETGEAR 834 G PN......

οτι και να προσπαθησα και με τα Firewall....tipota ta idia....pls help!!!

για προσπαθησε το παρα κατω αλλιως αν δεν βαζεις τις ρυθμισεις συνδεσης χειροκινητα, βαλτες, και προσπαθησε παλι εμενα το fritz τις ηθελε χειροκινητα και οχι auto

If you are using a Netgear wireless router, disable the SPI firewall setting which is usually found under the WAN Settings of your wireless router.

παιδιά σας χιλιο-ευχαριστώ,

Ήρθε το καλωδιάκι, το έβαλα στην component και πραγματικά αυτή η θολούρα που είχε με το απλό καλώδιο, έφυγε και η εικόνα και τα χρώματα είναι πολύ πιο sharp και ευχάριστα στο μάτι!

Το μόνο που δεν ξέρω είναι τι να δηλώσω την TV στα settings του Wii ?
576i ή HDTV 480p που λέει?

Το συστήνω σε όλους τους κατόχους το component απο το ebay, αστείο κόστος και μεγάλη βελτίωση!

Προφανως το sounandvisionmag εχει λαθος γιατι το manual της δειχνει μια component (σπανια εως ποτε, θα δειτε 2 εισοδους component):

Γεια σας παιδια.Μπορει καποιος να βοηθεισει?Αγορασα απο ebay ενα lan adapter, oxi original .Προσπαθησα auto-manual αλλα δεν βλεπω να συνεργα-
ζεται με το fritz box fon .To pc το βλεπει οποτε πρεπει να δουλευει.
Καθε βοηθεια για manual ρυθμησεις ευπροσδεκτη.

Οδηγίες εγκατάστασης για το lan adapter, περιγράφονται παρακάτω...

Installing the Wii LAN Adapter

First make sure you have an Ethernet cable connected directly from your broadband modem or wired router. If you are using your modem*, you will need to temporarily unplug the cable going to your computer when you wish to connect your Wii console online. Plese note that you cannot connect the Wii LAN Adapter directly to a computer, in most cases.

With the power turned off on the Wii console, insert the Wii LAN Adapter into the USB port on the back of the Wii console.*DSL users: while some DSL modems may be compatible, our experience has shown that many are not. We recommend using a router.

Connect an ethernet cord from your wired modem or broadband router to the ethernet port on the Wii LAN Adapter.

Turn on the Wii console and follow the steps below to configure the internet connection settings.

Configuring the Internet Connection for the Wii LAN Adapter

1. On the Wii console's main menu, click on the 'Wii button' in the lower left corner.

options.gif

2. This will take you to the settings screen. On this screen, click on 'Wii Settings'.

choosesettings.gif

3. In the Wii System Settings, click on the blue arrow on the right to reach the second screen of options. On this screen, click the 'Internet' button.

internetbutton.gif

4. Select 'Connection Settings'.

w1.gif

5. Select an empty connection slot indicated by 'None'.

w2.gif
  6. Select 'Wired Connection'.

w3.gif

7. Click OK on the next screen. At this point your console will attempt to make a connection with your wired router.

w4.gif

Πηγή : nintendo.com

Χειριστήριο ???

Ξέρετε αν άλλοι controllers είναι συμβατοί εκτός από το τυπικό χειριστήριο; Είνα δυνατόν να χρησιμοποιήσω το Logitech Cordless Rumblepad II ; Ελπίζω να ξέρει κάποιος...

ο.κ. Ετσι ακριβως εγινε η διαδικασια αλλα το τεστ συνδεσης μου δινει
error 51420.Εχει καποιος συνδεθει μεσω lan adapter με fritz box fon?

Μου ήρθε η παραγγελία από dealextreme.com και μπορώ να πω ότι έμεινα υπερευχαριστημένος. Παρήγγειλα τα εξής:

wii remote
καλώδιο component
τιμονάκι.

Και τα τρία εξαιρετικά. Το καλώδιο το προτείνω και γω σε όλους. Μεγάλη διαφορά το component.
Πολύ καλές τιμές και αν και λίγο καθυστέρηση στην σγκέντρωση των προϊόντων, έφτασαν γρήγορα από τι στιγμή που έφυγαν. Δηλαδή έκανα παραγγελία 16/1 και επειδή κάτι δεν ήταν διαθέσιμο έφυγε από το κατάστημα ένα πακέτο στις 21/1 και ένα άλλο στις 26/1. Το ένα έφυγε από Hong Kong στις 29/1 και το άλλο στις 31/1 και ήταν και τα δύο εδώ στις 5/2.

Έκανα ήδη την επόμενη παραγγελία και μάλλον ετοιμάζομαι και για τρίτη. Τέλος πια το ebay για gadgets. Γενικά είχα πολλά προβλήματα από ebay με προϊόντα που δεν έφτασαν ποτέ.

Και κάτι ακόμη. Υπάρχει κάποια σελίδα να μοιραζόμαστε friend codes; Δεν έχουν φίλοι μου wii και θα ήταν ωραίο να παίζουμε με ανθρώπους που συνομιλούμε στο net. Και επειδή είμαι λίγο καινούριος...ποια παιχνίδια έχουν αυτή τη δυνατότητα;

ο.κ. Ετσι ακριβως εγινε η διαδικασια αλλα το τεστ συνδεσης μου δινει
error 51420.Εχει καποιος συνδεθει μεσω lan adapter με fritz box fon?

εγω δεν εχω τον ανταπτορα που λες αλλα να σου πω οτι με το φριτζ
ηθελε να περασω χειροκινητα ολες τις ρυθμισεις και ip για να το δει ασυρματα
παντα ετσι? αφου οπως ειπα δεν εχω ανταπτορα
για προσπαθησε το

Στο πινγκ πονγκ του Sports resort εχω φτασει στην Lucia (Champion) αλλα δεν μπορω να της παρω ουτε ποντο
Ειναι το τελευταιο επιπεδο ?
Την εχει κερδισει κανεις ?

Απο οτι βλεπω εδω καποιοι την κερδισαν
http://www.youtube.com/watch?v=A9ioy2fWWRk

Οσο κι αν εχω παιξει μεχρι 6-2 εχω καταφερει
Καπως το κανει και σε ωθει μακρια απο το τραπεζι
Το κολπο ειναι ισως να την πετας πολυ στα πλαγια και μετα να καρφωνεις
(Ενα κολπο για να παιζετε τα σετ στους 11 ποντους ειναι οταν φορτωνει το παιχνιδι να εχετε πατημενο το 2)

Πρόβλημα με remote.

Αγόρασα το ακόλουθο μαιμουδιάρικο remote απο το deal extreme και παρατήρησα ένα πρόβλημα στο bowling του sport resort.
Πιο συγκεκριμένα παρατηρώ ότι η μπάλα μου στρίβει είτε αριστερά είτε δεξιά ότι και να κάνω όσο και να προσέξω τη κίνησή μου.
Το remote είναι συνδεδεμένο με original wimote.
Δεν έχω παρατηρήσω κάτι σε άλλο παιχνίδι αλλά ίσως να συμβαίνει και σε άλα παιχνίδια αυτή η υπερευαισθησία του ή το μειονέκτημά του ( δε ξέρω πως να το χαρακτηρίσω).

Έχει προσέξει κανείς κάτι παρόμοιο;
Δε μου είναι πρόβλημα να παραγγείλω ξανά απο τον κινέζο το original αλλά απο περιέργεια ρωτάω καθώς ήμουν σίγουρος πρίν παραγγείλω ότι δεν υπήρχε καμιά απολύτως διαφορά μετάξύ αυτού και του original.

Re: Απάντηση: Nintendo Wii

Πρόβλημα με remote.

Αγόρασα το ακόλουθο μαιμουδιάρικο remote απο το deal extreme και παρατήρησα ένα πρόβλημα στο bowling του sport resort.
Πιο συγκεκριμένα παρατηρώ ότι η μπάλα μου στρίβει είτε αριστερά είτε δεξιά ότι και να κάνω όσο και να προσέξω τη κίνησή μου.
Το remote είναι συνδεδεμένο με original wimote.
Δεν έχω παρατηρήσω κάτι σε άλλο παιχνίδι αλλά ίσως να συμβαίνει και σε άλα παιχνίδια αυτή η υπερευαισθησία του ή το μειονέκτημά του ( δε ξέρω πως να το χαρακτηρίσω).

Δε μου είναι πρόβλημα να παραγγείλω ξανά απο τον κινέζο το original αλλά απο περιέργεια ρωτάω καθώς ήμουν σίγουρος πρίν παραγγείλω ότι δεν υπήρχε καμιά απολύτως διαφορά μετάξύ αυτού και του original.

To sport resort θέλει και το αξεσουάρ motions plus.

Διορθώνω το μύνημα

Το remote είναι συνδεδεμένο με original motion plus

Και κάτι ακόμη. Υπάρχει κάποια σελίδα να μοιραζόμαστε friend codes; Δεν έχουν φίλοι μου wii και θα ήταν ωραίο να παίζουμε με ανθρώπους που συνομιλούμε στο net. Και επειδή είμαι λίγο καινούριος...ποια παιχνίδια έχουν αυτή τη δυνατότητα;

www.ninty.gr για κωδικούς και οnline gaming...

Re: Απάντηση: Nintendo Wii

Διορθώνω το μύνημα

Το remote είναι συνδεδεμένο με original motion plus

Ορισμένα third party χειριστήρια δεν συνεργάζονται σωστά με το αυθεντικό motion plus. Θα έλεγα να παραγγείλεις το third part motion plus του DX και να το δοκιμάσεις με το χειριστήριο.

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.32606

καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!

ως νέος κάτοχος της (τέλειας!) κονσόλας και έχοντας διαβάσει όλο το thread, θά 'θελα να κάνω μερικές ερωτήσεις σχετικές με το softmodding, σε όσους το έχουν επιχειρήσει επιτυχώς:

1) έχω το Wii black με 4.2E firmware
ποιό από τα 2 links που είχαν αναφερθεί παλιότερα να ακολουθήσω?

---α) http://sites.google.com/site/completesg/home
---β) http://www.wiihacks.com/recommended...4630-full-hacking-guide-4-2-system-menus.html

2) ποιόν σκληρό δίσκο έχετε χρησιμοποιήσει? (επειδή στο compatibility list που έχει προαναφερθεί, υπάρχουν πολλές υποσημειώσεις)

3) έχετε αντιμετωπίσει μέχρι τώρα κάποιο πρόβλημα, στο οποίο να μην έχετε βρει ή να μην υπάρχει λύση?

4) θα μπορεί να γίνει στο μέλλον αναβάθμιση του firmware ή πρέπει να παραμείνει πλέον το Wii στην έκδοση πάνω στην οποία έγινε το softmod?

5) τα online modes των παιχνιδιών λειτουργούν κανονικά?

ευχαριστώ εκ των προτέρων...

ΥΓ.
όσοι δεν έχουν ακόμα την κονσόλα και θα την ήθελαν, προτείνω να κοιτάνε που και που για τις προσφορές του Carrefour
για ένα 2μερο (λίγο πριν το Πάσχα) είχε προσφορά το Wii black στα 149 ευρώ (με κάρτα club που μπορούσες να βγάλεις κι εκείνη τη στιγμή), και έδιναν και δωροεπιταγή για άλλες αγορές αξίας 25 ευρώ
επομένως το τελικό κόστος έπεφτε στα 124 ευρώ
(είχα ακούσει ότι παρόμοια προσφορά υπήρχε και τα Χριστούγεννα)