Το εχω συζητησει....και με τον φιλο Billia se pm....αλλα το μοιραζομαι και εδω μηπως και αλλος αντιμετωπησε το ιδιο προβλημα.....
Εχω BlackWii 4.1e μετα απο μια αποτυχημενη προσπαθεια να το κανω softmodd....και μετα απο παροτρυνση αποφασισα να το κανω upgrade....σε 4.2 για να κανω χρηση αλλου οδηγου....
αλλα ενω εχω προσβαση στο Ιντερνετ...(NEWS.wheather channel δουλευουν)
οταν παω να κανω update μου βγαζει κωδικο error....32004...
Router-modem εχω το NETGEAR 834 G PN......
οτι και να προσπαθησα και με τα Firewall....tipota ta idia....pls help!!!
Προφανως το sounandvisionmag εχει λαθος γιατι το manual της δειχνει μια component (σπανια εως ποτε, θα δειτε 2 εισοδους component):
Το μόνο που δεν ξέρω είναι τι να δηλώσω την TV στα settings του Wii ?
576i ή HDTV 480p που λέει?
ο.κ. Ετσι ακριβως εγινε η διαδικασια αλλα το τεστ συνδεσης μου δινει
error 51420.Εχει καποιος συνδεθει μεσω lan adapter με fritz box fon?
Πρόβλημα με remote.
Αγόρασα το ακόλουθο μαιμουδιάρικο remote απο το deal extreme και παρατήρησα ένα πρόβλημα στο bowling του sport resort.
Πιο συγκεκριμένα παρατηρώ ότι η μπάλα μου στρίβει είτε αριστερά είτε δεξιά ότι και να κάνω όσο και να προσέξω τη κίνησή μου.
Το remote είναι συνδεδεμένο με original wimote.
Δεν έχω παρατηρήσω κάτι σε άλλο παιχνίδι αλλά ίσως να συμβαίνει και σε άλα παιχνίδια αυτή η υπερευαισθησία του ή το μειονέκτημά του ( δε ξέρω πως να το χαρακτηρίσω).
Έχει προσέξει κανείς κάτι παρόμοιο;
Δε μου είναι πρόβλημα να παραγγείλω ξανά απο τον κινέζο το original αλλά απο περιέργεια ρωτάω καθώς ήμουν σίγουρος πρίν παραγγείλω ότι δεν υπήρχε καμιά απολύτως διαφορά μετάξύ αυτού και του original.
Και κάτι ακόμη. Υπάρχει κάποια σελίδα να μοιραζόμαστε friend codes; Δεν έχουν φίλοι μου wii και θα ήταν ωραίο να παίζουμε με ανθρώπους που συνομιλούμε στο net. Και επειδή είμαι λίγο καινούριος...ποια παιχνίδια έχουν αυτή τη δυνατότητα;
Διορθώνω το μύνημα
Αγόρασα το ακόλουθο μαιμουδιάρικο remote απο το deal extreme και παρατήρησα ένα πρόβλημα στο bowling του sport resort.
Πιο συγκεκριμένα παρατηρώ ότι η μπάλα μου στρίβει είτε αριστερά είτε δεξιά ότι και να κάνω όσο και να προσέξω τη κίνησή μου.
Το remote είναι συνδεδεμένο με original motion plus
Δεν έχω παρατηρήσω κάτι σε άλλο παιχνίδι αλλά ίσως να συμβαίνει και σε άλα παιχνίδια αυτή η υπερευαισθησία του ή το μειονέκτημά του ( δε ξέρω πως να το χαρακτηρίσω).
Έχει προσέξει κανείς κάτι παρόμοιο;
Δε μου είναι πρόβλημα να παραγγείλω ξανά απο τον κινέζο το original αλλά απο περιέργεια ρωτάω καθώς ήμουν σίγουρος πρίν παραγγείλω ότι δεν υπήρχε καμιά απολύτως διαφορά μετάξύ αυτού και του original.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.