Nintendo Wii

απο λιγο που κοιταξα και τα δυο λενε για εκδοση 4.2 που εισαι και εσυ οποτε δεν νομιζω να εχεις προβλημα αν ακολουθησεις πιστα τις οδηγιες και να εισαι προσεκτικος με τα ios γιατι μπορει και να μπρικαρει η κονσολα

οι πιο συμβατοι ειναι WD 2.5"

ισως να βρεθουν και ενα-δυο παιχνιδια που να μην τρεξουν εγω βρηκα ενα αλλα δεν ασχοληθηκα και παραπανω αν διορθωνεται ειναι το 007 Quantum of Solace

αν βγει καινουρια εκδοση και για το softmod τοτε θα μπορεις να αναβαθμισεις και να ξανακανεις την διαδικασια απο την αρχη για να ξανακανεις softmod την κονσολα αλλα και αυτο δεν πρεπει να σε ανησυχει εγω ειμαι στην 3.2 ακομη και παιζω μια χαρα
(εχει κυκλοφορησει η 4.3 για το wii οποτε προσεξε μην κανεις online αναβαθμιση και χασεις το softmod δεν εχει κυκλοφορησει ακομη κατι για αυτη)

online δεν εχω ασχοληθει ποτε αλλα ακουω απο φιλους οτι δεν υπαρχει προβλημα

Καλημέρα στους φίλους του forum,
Χθες παρήγγειλα το Μαύρο Wii. Διάβασα όλα τα post εν τάχει.
Θέλω να συνοψίσω κάποιες ερωτήσεις:
1) Χρειάζομαι οπωσδήποτε δεύτερο remote. Το οποίο πρέπει να είναι καλύτερα μαύρο με motion plus και nunchuck. Σωστά? Έχετε κανένα site εξωτερικού να το πάρουμε φθηνότερα? Μη original χειριστήρια σαν αυτό:
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.29592
κάνουν?
Το λευκό χειριστήριο σαν δεύτερο σου κόβει τη δυνατότητα να παίξεις κάποια παιχνίδια?
2) Καλώδιο component χρειάζεται και το παρήγγειλα ήδη.
3) Το softmod γίνεται κυρίως για να μπορούμε να έχουμε τα παιχνίδια μας αποθηκευμένα σε ένα σκληρό και να μην κουβαλάμε μαζί μας παιχνίδια σε DVD?

Όταν το παραλάβω θα επανέλθω καθώς είναι η πρώτη κονσόλα (!!! - υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι στον κόσμο!) που παίρνω!

Υπαρχω κι εγω οποτε ειμαστε 2 !
Δευτερο χρειαζεσαι αν θες να παιζετε 2 ατομα ταυτοχρονα
Αναλογα το παιχνιδι πρεπει να παρεις motion plus και nunchuck
Μαυρο ασπρο δε νομιζω να παιζει ρολο
Με το καλωδιο component βελτιωνεται η καθαροτητα της εικονας οχι ομως και τα γραφικα
Με το softmod εχεις ολα τα παιχνιδια σου στο σκληρο και τα παιζεις απο κει
Αν εχεις και καποιο φιλο θειο κλπ μπορει να σου δανεισει τα δικα του να τα βαλεις μεσα οποτε γλιτωνεις την αγορα

Ευχαριστώ φίλε μου. Από όσα διάβασα επίσης θέλω να ρωτήσω αν είναι ασφαλές και σχετικά απλό να γίνει χωρίς παρενέργειες (για το softmod μιλάω).

Για το Wii Fit Plus έχει κανείς καθόλου άποψη? Ρωτάω γιατί από εκεί ξεκινήσαμε να το πάρουμε (θέλει η σύζυγος, κλασσικά). Έχουμε και δύο παιδιά 6 και 4 που ελπίζουμε να το βρουν σα διέξοδο να για την ενεργητικότητά τους (Μιλάω προφανώς για το Sports Resort όχι το FIT για τα παιδιά!)

Και για το οriginal ή μη χειριστήριο αν έχει κανείς κάτι να πει...

Αν ακολουθησεις πιστα καποιον απο τους οδηγους ειναι θεμα καμιας ωρας να το εχεις ετοιμο χωρις παρενεργιες
Τα αθλητικα παιχνιδια ειναι αρκετα καλα για ολες τις ηλικιες
Για γυμναστικη πολυ καλο ειναι και το EA SPORTS Active More Workouts και το μονο που χρειαζεσαι ειναι ενα λαστιχο γυμναστικης και κατι να στερεωσεις το nunchuck στο ποδι
Πραγματικα βελτιωνεις αρκετα το σωμα σου με αυτο χωρις να τρεχεις σε γυμναστηρια

Τώρα είμαι στη φάση που έχω παραγγείλει και περιμένω Wii Black + Sports Resort + Wii Fit Plus (Balance Board) + καλώδιο component. Νομίζω για αρχή καλά είμαι με μόνη εκκρεμότητα το δεύτερο χειριστήριο. Δεν έχουμε και άπειρο διαθέσιμο χρόνο οπότε ας αξιοποιήσουμε αυτά για αρχή και βλέπουμε.

Θα σας ενημερώσω όταν τα παραλάβω και τα εγκαταστήσω...

Να σου πω την αλήθεια μάλλον όχι , γιατί ενώ δείχνει στις φώτο το Original η τιμή είναι πάααααρα πολυ χαμηλή και μου "βρομάει" ....

Δεν λέει πουθενά οτι είναι original και η φωτό είναι ακριβώς αυτό που θα πάρεις.
Τα "συμβατά" που θα βρεις στο ebay, όπως αυτό, δουλεύουν μια χαρά πάντως (έχω).

Δεν θα εμπιστευόμουν τον πωλητή λόγω νεότητος αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι είναι απατεώνας.

Καλησπέρα
Σήμερα παρέλαβα το Wii μου. Είμαι ολίγον άσχετος αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι απλό. Στα παιχνίδια που έπαιξα είδα τα εξής:
1) Στο tennis του WII Sports υπάρχουν τεχνικές να χτυπήσεις τη μπάλα?
2) Στο μποξ μερικές φορές παρατηρούσα να υπάρχει αναντιστοιχία των κινήσεων μου με αυτά που έβλεπα στην οθόνη
3) Στο bowling η μπάλα όπως και να την πετάξεις πάει ευθεία εκεί που δείχνει η γραμμή?

Συγγνώμη για το μάλλον ηλίθιο των ερωτήσεων αλλά δεν έχω εμπειρία από το άθλημα!!

Άκυρες οι ερωτήσεις. Διάβασα το manual και θα αφιερώσω περισσότερο χρόνο...

Μην ασχολεισαι με το WII Sports παιξε το Resort καλυτερα που εχει καλυτερο χειρισμο
Ειδικα bowling ping pong basket αξιζουν αρκετα

Δεν πρόλαβα χθες να κάνω πολλά γιατί θέλω πρώτα να το δω και να καταλάβω τι γίνεται και μετά να το δείξω στα παιδιά γιατί αλλιώς από την πρεμούρα τους θα γίνει καμιά μα...ία. έτσι έβαλα το wii sports για αρχή. Σήμερα βλέπω να γίνεται το crash test με resort, fit plus και γυναικόπαιδα!!

To crash test έγινε με απόλυτη επιτυχία (με μόνο πρόβλημα ότι δεν έχουμε βρει χρόνο να βάλουμε το fit plus γιατί τα παιδιά παίζουν με sports resort). Όλα καλά με τα παιδιά να είναι οι πιο χαρούμενοι όλων!

Να σας κάνω μία ερώτηση που με έχει μπερδέψει. Σαν τεχνοκράτης που είμαι κοιτάω να δω τι θα γίνει με τις μπαταρίες γιατί φαντάζομαι ότι πρέπει να είναι πολύ μπαταριοφάγο. Αυτό που με έχει μπερδέψει είναι γιατί στο internet βλέπω να μιλάνε πολύ για battery packs ενώ το remote παίρνει απλές AA μπαταρίες και το battery pack έτσι όπως το βλέπω δεν νομίζω ότι έχει σχέση με το remote. μήπως αναφέρεται σε παλαιότερα remotes?

Να σας κάνω μία ερώτηση που με έχει μπερδέψει. Σαν τεχνοκράτης που είμαι κοιτάω να δω τι θα γίνει με τις μπαταρίες γιατί φαντάζομαι ότι πρέπει να είναι πολύ μπαταριοφάγο. Αυτό που με έχει μπερδέψει είναι γιατί στο internet βλέπω να μιλάνε πολύ για battery packs ενώ το remote παίρνει απλές AA μπαταρίες και το battery pack έτσι όπως το βλέπω δεν νομίζω ότι έχει σχέση με το remote. μήπως αναφέρεται σε παλαιότερα remotes?

Ναι, αν έχεις έναν απλό φορτιστή για ΑΑ μπαταρίες τότε ξεμπέρδεψες. Απλώς έχεις το άνοιξε κλείσε του remote για να τις βγάλεις. Οι φορτιστές έρχονται πακέτο με μπαταρίες + καπάκι που στην ουσία βγάζουν επαφές για φόρτιση στο πίσω μέρος του remote έτσι ώστε να μην έχεις το άνοιγμα κλείσε, απλώς το βάζεις στην βάση του φορτιστή. Αλλά αν έχεις motion plus θα πρέπει να το βγάλεις και αν έχεις και την πλαστική θήκη του remote θα πρέπει να την βγάλεις και αυτήν, οπότε δεν κερδίζεις και πολλά...

Έχετε να προτείνετε έναν ωραίο fun τίτλο για το Wii?

Βαρέθηκα λίγο το Resort. Σκεφτόμουνα για το Μαριο Καρτ, ή κάποιο coop shooter με οπλάκι αν υπάρχει.

Απάντηση: Re: Nintendo Wii

Έχετε να προτείνετε έναν ωραίο fun τίτλο για το Wii?

Βαρέθηκα λίγο το Resort. Σκεφτόμουνα για το Μαριο Καρτ, ή κάποιο coop shooter με οπλάκι αν υπάρχει.

αψογο το μαριο.. αλλα για δες κι αυτα

http://www.play.com/HOME/HOME/6-/Search.html?searchstring=rayman&searchtype=WII&searchsource=0

εχουν την πλακα τους