Nintendo Wii

Απάντηση: Re: Nintendo Wii

Ερώτησης:

Έχω 3.3Ε. Αν επιχειρήσω Update από το επίσημο, θα με πάει κατευθείαν στο τελευταίο, δλδ 4.3?

Ή επιλέγεις με κάποιον τρόπο κάποιο από τα ενδιάμεσα updates?

Σας ευχαριστώ και συγνώμη για τις συνεχείς ερωτήσεις μου...-bye-
Απ οτι ξέρω αυτόματα θα σου πάει στην τελευταία αναβάθμιση . Δεν γνωρίζω αν υπάρχει άλλος τρόπος για να του ρίξεις εσύ χειροκίνητα την προηγούμενη

Re: Απάντηση: Re: Nintendo Wii

Απ οτι ξέρω αυτόματα θα σου πάει στην τελευταία αναβάθμιση . Δεν γνωρίζω αν υπάρχει άλλος τρόπος για να του ρίξεις εσύ χειροκίνητα την προηγούμενη

Για το χειροκίνητο που λές γίνεται με softmode.

Απλά αναρωτιόμουν αν γίνεται μέσω επίσημης οδού να επιλέξεις σε ποιό firmware θα αναβαθμιστείς.
Μόνο και μόνο για να μου δουλέψει μια SD card 4Gb το ήθελα.
Με βλέπω να τσιμπάω όμως μια κλασσική 2Gb να τελειώνουμε... -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nintendo Wii

Για το χειροκίνητο που λές γίνεται με softmode.

Απλά αναρωτιόμουν αν γίνεται μέσω επίσημης οδού να επιλέξεις σε ποιό firmware θα αναβαθμιστείς.
Μόνο και μόνο για να μου δουλέψει μια SD card 4Gb το ήθελα.
Με βλέπω να τσιμπάω όμως μια κλασσική 2Gb να τελειώνουμε... -bye-

Κι εγω με μια 2 gb το δουλεύω και δεν βρίσκω το λόγο για μεγαλύτερη . Μια χαρα είσαι -bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nintendo Wii

Κι εγω με μια 2 gb το δουλεύω και δεν βρίσκω το λόγο για μεγαλύτερη . Μια χαρα είσαι -bye-

Απλά είχα ήδη μια 4Gb. Για να μην τραβιέμαι να αγοράζω εκ νέου και μόνο μου γεννήθηκε η απορία.

Επίσης μόλις τελειώσω με το ρημαδοsoftmode θα σας ξαναενοχλήσω...
Έχω απορία για το usb loader (πώς τί γιατί) αλλά μπορεί να μου λυθεί μόλις "ανοίξει" το Wii... οπότε μάλλον το ΣΚ θα ασχοληθώ και μετά θα σας επανέλθω... -bye--bye--bye-

Fakesign Restorer
2. Run DOP-MIIv12. Press A on the Welcome screen to continue. You will see 4 options here...

Ο Οδηγός που έχετε ανεβάσει σε προηγούμενες σελίδες... αναφέρει αυτό για την εγκατάσταση του Trucha bug.

Πώς όμως τρέχω το DOP-MIIv12 ? ? ? ? ? :bigcry::bigcry::bigcry:

Last edited:
OK. Χρειάζομαι τηλεφωνική υποστήριξη...
84620867.gif

Έχω ενα μικρό υπόλοιπο στο Πλαίσιο, και θα πάει υπέρ παιχνιδομηχανής.
Τα 3 παρακάτω Wii τι διαφορά έχουν μεταξύ τους:

Nintendo Wii Sports Resort Pak (Black):
http://www.plaisio.gr/Gaming/Consol...-Wii/Nintendo-Wii-Sports-Resort-Pak-Black.htm
Nintendo Wii Sports Pack:
http://www.plaisio.gr/Gaming/Consoles/Nintendo-DS-Nintendo-Wii/Nintendo-Wii-Sports-Pak.htm
Nintendo Wii Sports Resort White Bundle:
http://www.plaisio.gr/Gaming/Consol...Wii-Sports-Resort-White-Bundle-1410399032.htm

Επίσης να υποθέσω ότι το συγκεκριμένο παίζει DVD ή όχι?
Τα softmods λειτουργούν κανονικά και με τα 3 παραπάνω?

Thanks!

το πρώτο και το τελευταίο είναι η έκδοση με το Motion Plus adapter και πακέτο με το Wii Sports και Wii Sports Resort ( δυο παιχνίδια) Η αλλη είναι η απλή έκδοση που δεν διαφέρει σε τίποτα απ τις άλλες απλά εχει το απλό control και μονο το Wii Sports . Η μαυρη και η απλή κάνουν για softmod αφου φορούν 4,2 . Η λευκή με το Motion Plus ειναι πολυ καινούρια και πιθανόν να φοράει το τελευταίο software οπότε προς το παρόν δεν κάνει

Οπότε τα 2 πιο ακριβά πακέτα είναι τα ίδια, πλην χρώματος.
Να υποθέσω ότι διαθέτουν μόνο ένα controller οπότε 2ο, 3ο κ.ο.κ. είναι απαραίτητα...?

τελικα εβγαλες ακρη η θες βοηθεια?

Έβγαλα.... έπαιξε τεράστιο ρόλο η τύχη.... και βέβαια το ότι διάβασα περισσότερο και από προ 15ετίας που έδινα πανελλήνιες εξετάσεις..... :award:

emperorgr αντί να σου απαντήσω με ΠΜ, θα σου πώ δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ για την βοήθειά σου αλλά και την διάθεση κυρίως για βοήθεια.

Ευχαριστώ :grinning-smiley-043

emperorgr αντί να σου απαντήσω με ΠΜ, θα σου πώ δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ για την βοήθειά σου αλλά και την διάθεση κυρίως για βοήθεια.
Ευχαριστώ :grinning-smiley-043

Να σαι καλα φιλε, επειδη το εχω φαει το πακετο 2 φορες (την πρωτη φορα το brikara το Wii και στο 2ο Wii μεχρι στιγμης ολα οκ!) επρεπε να βοηθησω.. :operator::award:

επειδή την έκανα την πατάτα μου, και δεν διάβασα πριν αναβαθμιστώ, έχει κανείς λύση στο θέμα homebrew και firmware 4.3e?

επειδή την έκανα την πατάτα μου, και δεν διάβασα πριν αναβαθμιστώ, έχει κανείς λύση στο θέμα homebrew και firmware 4.3e?

και να συμπληρώσω την ερώτηση αν πάρουμε wii τη σήμερον ημέρα πατσάρεται εύκολα ή να το προτιμήσω έτοιμο patched ??

νομιζω γινεται downgrade σε 4.2 αλλα χρειαζονται συγκεκριμενα παιχνιδια και διαδικασια...προφανως το καλυτερο ειναι να παρεις κατι ετοιμο με 4.2 για να μην εχεις πολλους πονοκεφαλους.

ευχαριστώ θα το προσπαθήσω να το πάρω έτοιμο 4.2 αν και κοστίζει λιγουλάκι...

πως μπορω να κανω ενα jailbreak/homebrew στο wii,για να παιζω αντιγραφα ασφαλειας?
δεν ξερω ποια εκδοση firmware εχω,αλλα τελευταια φορα που του εκανα update,ηταν πριν 4-5 μηνες.
λογικα-απ`οσο διαβαζω-πρεπει να φοραει την 4.2.
εψαξα,διαβασα,αλλα μπερδευτηκα.
ο καθενας εχει και διαφορετικο τροπο...
καποιος σαφης οδηγος υπαρχει?(κατα προτιμηση Ελληνικο)

Σε λίγες μέρες θα αγοράσω το wii black και θέλω να κάνω μια ερώτηση...
Για σύνδεση στη TV ποιό τρόπο σύνδεσης να επιλέξω για καλύτερη εικόνα ;

Component AV ή Scart RGB cable

http://www.getitnow.gr/prod/gaming/.../kalodio-wii-video-cable-gia-hdtv/prod292281/

908029.JPG

ή

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd...3B63BA62C&pa=80A92AC319F09D4880418A8B709B5057

430EB1264686E24BBE865C62DD7AD91A.gif

Και κάτι ακόμα , τί κάρτα μνήμης παίρνει το wii , μέχρι πόσα GB ;

Ευχαριστώ προκαταβολικά .....