Gojakla
Supreme Member
- 20 May 2009
- 5,856
Απ οτι ξέρω αυτόματα θα σου πάει στην τελευταία αναβάθμιση . Δεν γνωρίζω αν υπάρχει άλλος τρόπος για να του ρίξεις εσύ χειροκίνητα την προηγούμενηΕρώτησης:
Έχω 3.3Ε. Αν επιχειρήσω Update από το επίσημο, θα με πάει κατευθείαν στο τελευταίο, δλδ 4.3?
Ή επιλέγεις με κάποιον τρόπο κάποιο από τα ενδιάμεσα updates?
Σας ευχαριστώ και συγνώμη για τις συνεχείς ερωτήσεις μου...![]()
Απ οτι ξέρω αυτόματα θα σου πάει στην τελευταία αναβάθμιση . Δεν γνωρίζω αν υπάρχει άλλος τρόπος για να του ρίξεις εσύ χειροκίνητα την προηγούμενη
Για το χειροκίνητο που λές γίνεται με softmode.
Απλά αναρωτιόμουν αν γίνεται μέσω επίσημης οδού να επιλέξεις σε ποιό firmware θα αναβαθμιστείς.
Μόνο και μόνο για να μου δουλέψει μια SD card 4Gb το ήθελα.
Με βλέπω να τσιμπάω όμως μια κλασσική 2Gb να τελειώνουμε...![]()
Κι εγω με μια 2 gb το δουλεύω και δεν βρίσκω το λόγο για μεγαλύτερη . Μια χαρα είσαι![]()
Fakesign Restorer
2. Run DOP-MIIv12. Press A on the Welcome screen to continue. You will see 4 options here...
τελικα εβγαλες ακρη η θες βοηθεια?
emperorgr αντί να σου απαντήσω με ΠΜ, θα σου πώ δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ για την βοήθειά σου αλλά και την διάθεση κυρίως για βοήθεια.
Ευχαριστώ![]()
επειδή την έκανα την πατάτα μου, και δεν διάβασα πριν αναβαθμιστώ, έχει κανείς λύση στο θέμα homebrew και firmware 4.3e?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.