Nintendo Wii

Σε λίγες μέρες θα αγοράσω το wii black και θέλω να κάνω μια ερώτηση...
Για σύνδεση στη TV ποιό τρόπο σύνδεσης να επιλέξω για καλύτερη εικόνα ;

Component AV ή Scart RGB cable

Και κάτι ακόμα , τί κάρτα μνήμης παίρνει το wii , μέχρι πόσα GB ;

Ευχαριστώ προκαταβολικά .....

Component video (Y, Cb/Pb, Cr/Pr) εάν η τηλεόρασή σου διαθέτει τις κατάλληλες υποδοχές.

Το Wii έχει 512ΜΒ εσωτερική μνήμη, δέχεται κάρτες μνήμης SD για επέκτασης της εσωτερικής μνήμης του συστήματος

OK ευχαριστώ....
Έκανα παραγγελία αυτό (15,00 ευρώ , πιστωτική , δωρεάν παράδοση) : http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10042471

(....Καρτούλα SD μέχρι πόσα GB παίρνει ; )

41R1-ixAGBL._SL500_AA300_.jpg

για οσους ρωτησαν αν μπορουν να περασουν homebrew στο wii αν εκαναν το update se 4.3 γινεται αν εχετε ή αν βρειτε ενα απο τα παιχνιδια
Lego Indiana Jones: The Original Adventures
Yu-Gi-OH 5D's Wheelie Breakers

οποιος ενδιαφερεται μπορει να στειλει πμ

Από τις 10 Δεκεμβρίου όλες οι κονσόλες και φυσικά το Wii θα έχουν έκπτωση -20% στα Carrefour !!! :grandpa:

Πήγα Τρίτη απόγευμα να πάρω το μαύρο Wii (189,00 ευρώ) και με σταμάτησε φίλος που δουλεύει εκεί μέσα.

Μου είπε έλα Παρασκευή πρωί (10-12-2010) να το πάρεις με -20% !!!! :firstprize:

1406116.jpg

Στα Carrefour έχουν προσφορά με έκπτωση 20%, όλες τις κονσόλες,από 16/12/10 έως και 18/12/10.
Wii επετειακό μαύρο ή κόκκινο,αλλά και το classic άσπρο από199 ευρώ στα 159,20 ευρώ.Τα ίδια ισχύουν,αντίστοιχα,και για όλες τις υπόλοιπες κονσόλες.

χρονια πολλα σε ολους...

Παιδια αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το Wii firmware 4.1E...

απο περσι προσπαθησα να του κανω softmod αλλα ειχα αποτυχια....

μεχρι τωρα δεν επιχείρησα να το ξανακανω γιατι δουλευε...με τα οriginal παιχνιδια...με ενα προβλημα δεν εμπαινε στο INTERNET....εβγαζε ολο σφάλματα....

Φετος τα χριστουγεννα πηρα ενα παιχνιδι (ΤΟ ΝΕΟ ΒΕΝ 10 ) για τον πιτσιρικα...και ξεκινωντας το Wii εβγαλε μπλε οθόνη και σφάλμα #002...στην αρχη νόμιζα οτι φταεί το παιχνιδι...αλλα δοκιμαζοντας το σε ενα "παρθένο" wii ενος φιλου(η δοκιμη εγινε στο χωρο μου)...το παιχνιδι απαίτησε update (το εκανε) και έτρεξε...

προτάσεις.....???

Προφανως δεν εκανες σωστο softmod. Πλεον τα πραγματα ειναι αρκετα ευκολα με το ModMii :firstprize:

Προφανως δεν εκανες σωστο softmod. Πλεον τα πραγματα ειναι αρκετα ευκολα με το ModMii :firstprize:

ευχαριστω αδερφε....

εχει μέσα και οδηγιες για τα βηματα εγκατάστασης στο Wii....??

Δεν είναι και τόσο απλά αν έχεις βάλει επάνω την 4.3Ε
Ακόμα και το modmii επιβάλει να αγοράσεις/νοικιάσεις κάποιο συγκεκριμένο παιχνίδι και μέσω του save που σου δίνει και με πολύ μπέρδεμα να καταφέρεις να κάνεις το downgrade στην 4.2....Μετά βέβαια είναι πιο απλά.
Αυτό κατάλαβα εγώ που προσπάθησα με το modmii σε Wii με το 4.3 και τα παράτησα...

Χρονια πολλά σας! Είμαι σε αναζήτηση αμεσης αγορας wii για εμένα και την οικογένεια σε black χρώμα. Τι θα μου προτείναται και απο πού; Με ολα τα καλούδια για 2-4 παικτες. Φυσικά να πατσάρεται.

Δεν είναι και τόσο απλά αν έχεις βάλει επάνω την 4.3Ε
Ακόμα και το modmii επιβάλει να αγοράσεις/νοικιάσεις κάποιο συγκεκριμένο παιχνίδι και μέσω του save που σου δίνει και με πολύ μπέρδεμα να καταφέρεις να κάνεις το downgrade στην 4.2....Μετά βέβαια είναι πιο απλά.
Αυτό κατάλαβα εγώ που προσπάθησα με το modmii σε Wii με το 4.3 και τα παράτησα...

Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις downgrade.
Δες αυτόν τον οδηγό http://hackmywii.net/barnitos-wii-softmod-pack

Πάντως εγώ που είχα μείνει με το wii στην 4.2E και απειραχτο ακολούθησα αυτο που έγραψε ο emperorgr και μπαμ με τη μια έγιναν όλα.
Τώρα ψαχνομαι με σκληρούς και USB loader .