Nintendo Wii

Οταν μπει online θα του ζητήσει να κάνει απαραίτητα update. Μετά το update, στη χειρότερη περίπτωση το Wii μπορεί να "τουβλοποιηθεί" και στη καλύτερη να επιστρέψει στην μορφή προ "τσιπαρίσματος". Ειδικά το τελευταίο update σβήνει οτιδήποτε έχει σχέση με homebrew.
Καλού κακού ας το ψάξει λίγο στο Google για να μη βρεθεί προ εκπλήξεως.

ευχαριστω για την απαντηση σου φιλε. καλυτερα να το ψαξει ή να κανει μια ερωτηση απ το καταστημα που του το εβαλε. ευχαριστω και παλι.

Re: Απάντηση: Nintendo Wii

Επειδή το WII το πήρα για τη μικρή και κάπου τα πιτσιρίκια (4 χρονών) έχουν μία τάση να μην προσέχουν ιδιαίτερα τα δισκάκια, ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος softmoding ώστε να τα βάλω σε έναν εξωτερικό δίσκο και να τελειώνω;
Ήδη τα δισκάκια έχουν κάποια σημεία κόπωσης και δεν παίζει να τα αγοράσω πάλι...
Με τα DVD της έχει μάθει να παίζει μέσα από media player ούτως η άλλος. Σιγά μην την άφηνα να παίζει με το Esoteric άλλωστε... :flipout:

Βασικά ψάχνω για εύκολο τρόπο, κάτι σαν το wizard του ModMii αλλά χωρίς να χρειαστεί να αγοράσω κάποιο παιχνίδι (δεν νομίζω να ενθουσιαστεί η μικρή με το Zelda π.χ.)
Εκτός αν παίζει κάτι με το raving rabids ή το wii sports... :p

Δεν αναφέρεις ποια έκδοση firmware "φοράει" το Wii της μικρής, σημαντική πληροφορία για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε.

4.3E
Και από παιχνίδια το Wii fit που ήταν μαζί, το Rayman Raving Rabids (ή κάτι τέτοιο) και το sport resorts.
Το καλό με τα πιτσιρίκια είναι ότι δεν βαριούνται όπως εμείς τα παιχνίδια και δεν θέλουν πολλά...
Το κακό είναι ότι τα CD αποκτούν το θεματάκι τους πολύ γρήγορα...

Ο καλύτερος οδηγός
http://www.wiihacks.com/recommended-faqs-guides-tutorials-only/60921-guide-softmod-any-wii.html
Διάβασε σχολαστικά και βήμα βήμα το κάνεις.
Ο φίλος που έχει το 4.3 επιλέγει το soft mode για 4.3 letterbobm
Να ξέρεις ότι τα τελευταία wii δεν παίζουν αντεγραμμένα dvd οπότε πας για εξωτρικό σκληρό..θα βρεις πολλά παιχνίδια πάντως.
Για τον εξωτερικό σκληρό θα χρειαστείς και το πρόγραμμα wbfs manager για να τον διαμορφώσεις και να περνάς τα iso.

Ευχαριστώ!
Καλά, για εξωτερικό δίσκο δεν ξέρω αν αξίζει για 2-3 παιχνίδια που έχω ή για ένα κάθε Χριστούγεννα/Πάσχα/Γενέθλια που θα της παίρνω...
Ούτως η άλλος οι ώρες που την αφήνω και ασχολείται είναι ελάχιστες την εβδομάδα. Αλλά ακόμη και αυτές οι ελάχιστες κοντεύουν να καταντήσουν τα CD σουβέρ... :p

έστω σε usb flash, μπορείς να βρεις ένα 16gb σε πολύ καλή τιμή, αυτά τα τρία θα χωρέσουν άνετα.

I finally did it! :Banane0:
Thanks!
Το brick protection άφησα μόνο στην απ' έξω, αφού ούτως η άλλος ούτε updates κάνω, ούτε wifi αφήνω στο σπίτι ανοιχτό... :p

I finally did it! :Banane0:
Thanks!
Το brick protection άφησα μόνο στην απ' έξω, αφού ούτως η άλλος ούτε updates κάνω, ούτε wifi αφήνω στο σπίτι ανοιχτό... :p
τελικά ήταν απλό ε? αν έχεις κάποια απορία με usb ή σκληρό pm

Ε ναι... Απλά βήματα είναι. Thanks anyway. :p
Βέβαια το έχει κάνει καρνάβαλο το post ο τύπος... Και κάπου αγχώνει...

Για να γυρίσει στο κανονικό του θέλει απλά update από τη Nintendo;

Ε ναι... Απλά βήματα είναι. Thanks anyway. :p
Βέβαια το έχει κάνει καρνάβαλο το post ο τύπος... Και κάπου αγχώνει...

Για να γυρίσει στο κανονικό του θέλει απλά update από τη Nintendo;
και να φανταστείς τα μαγαζιά παίρνουν 50 ευρώ γι αυτό το πράγμα.....
τώρα για να γυρίσει στο κανονικό δεν ξέρω., νομίζω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων...αν πας να κάνεις κατευθείαν update ίσως μπρικάρει.

Απάντηση: Re: Nintendo Wii

Όπως λέμε "Μένει σέκο", "Του ήρθε κόλπος/συφόρηση" κλπ; :flipout:

Σημαινει οτι ειναι πλεον εντελως "νεκρο" (σε κωμα για την ακριβεια), δεχεται και εκτελει τοσες εντολες οσες και ενα τουβλο. Και υπαρχει πιθανοτητα να μην μπορει ποτε να ξαναδεχτει εντολη οσο μαστορας και αν εισαι. Επισης εχει οση αξια εχει και ενα τουβλο. Μπορει να μπει στην οικοδομη κανονικα με λασπη κλπ. Επισης να πατας πανω του για να φτασεις κατι ψηλα στην βιβλιοθηκη. Αυτη ειναι η σημασια του "bricked".

Μια ερώτηση παιδιά. Για να διαβάσει εξωτερικό σκληρό δίσκο πρέπει να γίνει "ειδικό" format πρώτα ? Επίσης, σε NTFS (λόγω .iso > 4GB), είναι καλύτερα να γίνει σε δύο partition ο δίσκος ?

Με δύο partition είμαστε OK ? Σκέφτομαι να πάρω δίσκο 750 GB και να τον χωρίσω σε 600 GB για όλα τα αρχεία μου και ότι μείνει για το Wii... :smile:

Last edited: