Νισαφι πια με τους πωλητες.

μικρό το κακό με τις απανωτές πωλήσεις απο μέλη που γράφουν επώνυμαή ειναι επώνυμα εντός των τειχών, ωστε τυχόντα προβλήματα να μπορουν αν εντοπισθουν.

Οταν όμως αγγέλουν "διάττοντες" που το μόνο που θέλουν ειναι να ποστάρουν μπας και βρουν κανένα κορόιδο να ξεφορτωθουν το σκουπίδι ή τα κλεψιμέϊκα που αναμάζωξαν, τότε δεν τίθεται κάν θέμα να μειωθεί ή να πέσει το όριο.

Εδω λόγο εχουν οι διαχειριστές, οι οποίοι γνωρίζουν τα στατιστικά ποιότητας των αγγελιών απο άτομα με 9-15 ποστ που εχουν υποβάλλει αγγελία. Αν εχουν γίνει αποδέκτες παραπόνων, και για το τι μορφή εχουν.

Απο μένα, ο λόγος στους διαχειριστές, και όχι απαραίτητα στον λαό. Ο λαός, απαρτίζεται και απο 15ρηδες (σε ποστ) που άλλο που δεν θέλουν να πουλουν με διαφορετικό username κάθε συσκευή, ωστε να μην διαφαίνονται τα ίχνη τους...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νισαφι πια με τους πωλητες.

Τι μας λες ρε Βαγγέλη τώρα?
Τι λαό να έχουμε???

Αυτό είναι το ζητούμενο? Η ποσότητα και ας παει στα κομματια η ποιότητα?

Θα μας τρελλάνεις μου φαίνεται ..

ναι αλλα με ποια κριτηρια θα καθορισω εγω την ποιοτητα καποιου πισω απο το πληκτρολογιο ;;;;;

εδω δεν μπορουμε να εχουμε εποικινωνια με ανθρωπους που μιλαμε στο 1 μετρο.......

εμενα δεν με ενοχλει η ποσοτητα ατομων ! αρκει να μην προσβαλουν και βριζουν ασυστολα οπως σε αλλα φορουμ !!

το αν θελουν να πουλησουν τι με πειραζει ;;;;;;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νισαφι πια με τους πωλητες.

το αν θελουν να πουλησουν τι με πειραζει ;;;;;;

Ναι μπελλο μας , να πουλανε οτι θελουν σε ενα φορεα οπως το φορουμ μας αλλα να ελεγχεται αν καποιοι δραστηριοποιουνται μονο με οικονομικα κινητρα , αν ξεφορτωνονται κλοπιμαια η σαβουρα....και αν ειναι εδω μεσα μονο για να εκμεταλευτουν την αγαπη στο χομπυ μας.

Εγω αυτα θελω να τα γνωριζω.
Αν εσυ δε θες τραβα αγαπησε τους και ασε εμας να αναζητουμε 5 πραγματα που μαστε ανησυχοι.

Re: Απάντηση: Νισαφι πια με τους πωλητες.

Δηλαδή Αλέξη,θα πέσει η ποιότητα με τις αγγελίες;
Μην τρελαθούμε κι όλας.

Αυτό είπα εγώ Σωκράτη? Αυτό κατάλαβες?

Ο Μπέλλος είπε "Λαό να έχουμε" που είναι παντελώς άστοχο.

Κριτήρια ποιότητας υπάρχουν.
Αρκεί να μπορεί κάποιος να τά διακρίνει...
Οσο γιά τό ´λαϊκό´φόρουμ δέν ειναι κακό,αρκεί να μπορούν να αναγνωριστούν τά ´κάθε καρυδιάς καρύδια´.Και φυσικά τά ´νούμερα´να μήν είναι αυτοσκοπός πού οδηγείς σέ ουσιαστικές εκπτώσεις..............
Και τα ´καρύδια´αναγνωρίζονται αργά ή γρήγορα.
Εμένα με ενοχλούν τά ´κοτσιλίσματα´θεμάτων μέ μπούρδες...
Οπότε ας καταργηθεί το όριο..
Απο εκεί και πέρα ας ´έχουν γνωση οι φύλακες´.

-Αν εσυ δε θες τραβα αγαπησε τους και ασε εμας να αναζητουμε 5 πραγματα που μαστε ανησυχοι.
-Αυτό είπα εγώ?

Ηρεμία παρακαλώ - με οξείες εκφράσεις δεν αποστομώνετε τους συνομιλητές αλλά τους εξαγριώνετε.

Ισως θα ήταν καλύτερα να στραφουμε στα επιχειρήματα για πολεμοφόδια...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νισαφι πια με τους πωλητες.

Ναι μπελλο μας , να πουλανε οτι θελουν σε ενα φορεα οπως το φορουμ μας αλλα να ελεγχεται αν καποιοι δραστηριοποιουνται μονο με οικονομικα κινητρα , αν ξεφορτωνονται κλοπιμαια η σαβουρα....και αν ειναι εδω μεσα μονο για να εκμεταλευτουν την αγαπη στο χομπυ μας.

Αν εσυ δε θες τραβα αγαπησε τους και ασε εμας να αναζητουμε 5 πραγματα που μαστε ανησυχοι.

Βρε συ,τι σ´έχει πιάσει τώρα τελευταία;
Πολύ "αγριεμένος" είσαι και με το παραμικρό αρπάζεσαι.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νισαφι πια με τους πωλητες.

Βρε συ,τι σ´έχει πιάσει τώρα τελευταία;
Πολύ "αγριεμένος" είσαι και με το παραμικρό αρπάζεσαι.

Eιναι που ερχεται το Πασχα και περιμενω .....να εξομολογηθω.:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νισαφι πια με τους πωλητες.

Eιναι που ερχεται το Πασχα και περιμενω .....να εξομολογηθω.:ernaehrung004:

Ναθ, αν πας να εξομολογηθείς βλέπω μετά τον παπά να πετάει τα ράσα και
πηγαίνει γραμμή για τους "Hell's Angel" ! :flipout::flipout:

αν ξεφορτωνονται κλοπιμαια η σαβουρα....

Kατά τη γνώμη μου αυτό είναι το ΜΟΝΟ μεμπτό της υπόθεσης. Μπορεί ωστόσο να ελέγχεται από τους διαχειριστές με πολλούς τρόπους. (Πχ, θα είναι ύποπτο όταν ο ίδιος πωλητής πουλήσει 20 διαφορετικά πραγματα σε 1 μήνα, αλλιώς αν ήθελε να πουλήσει μόνο ενα κλοπιμαίο, δε θα εμπαινε στον κοπο.)
Όσο για την ποιότητα του προιόντος, όποιος αγοράζει κάτι μεταχειρισμένο οφείλει να το ελέγχει, και οφείλει να είναι έτοιμος για όλα. Και δεν καταλαβαίνω τι σχέση εχει η ποιοτητα του προιόντος με τα ποστ σου στο club. Δηλαδή αν, λεω, αν, ο Kosh μου πουλουσε εναν ενισχυτη με καμμενο το ένα κανάλι, το ότι θα ήξερα ότι ο Kosh γράφει στο avclub σε ΤΙ θα με ωφελούσε? Παλι θα είχα πιαστεί κορόιδο, ενω παλι ο Kosh θα εμενε ατιμωρητος, το πολύ πολύ να μην του επιτρεποταν να ξαναβαλει αγγελια, ποινη που θα μπορουσε να τεθει εκτος του Kosh και στον κάθε νέο πωλητή.

Last edited:

Kατά τη γνώμη μου αυτό είναι το ΜΟΝΟ μεμπτό της υπόθεσης. Μπορεί ωστόσο να ελέγχεται από τους διαχειριστές με πολλούς τρόπους. (Πχ, θα είναι ύποπτο όταν ο ίδιος πωλητής πουλήσει 20 διαφορετικά πραγματα σε 1 μήνα, αλλιώς αν ήθελε να πουλήσει μόνο ενα κλοπιμαίο, δε θα εμπαινε στον κοπο.)

Yπαρχουν καποιοι πωλητες που μακαρι να εχουν νομιμα τα προιντα που πουλανε.

Ειναι ομως γεγονος οτι το 60% ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΙΩΝ μπαινει απο πολυ λιγα ατομα.

Άλλη μία ιδέα...
Άσχετη αλλά και σχετική.
Ανάλογα με το vbulletin (την έκδοση) μπορείς να αποκλείσεις κάποια forum από τα στατιστικά και την ενημέρωση για νέα μηνύματα.
Αυτός που θέλει να δει αγγελίες μπορεί να ψάξει.
Αυτός που δεν θέλει δεν έχει λόγο να ψάχνει μηνύματα που στην αρχή φαίνονται ενημερωτικά "Καινούργιος super duper ενισχυτής" και να καταλήγει σε αγγελίες.

Just my 2 cents...

Και η Διαχειριστική Ομάδα έχει μπει σε σκέψεις για το συγκεκριμένο ζήτημα. Πρώτα μερικά διευκρινιστικά:

Οι αγγελίες έχουν και αυτές τον ίδιο στόχο με το υπόλοιπο forum: να βοηθήσουν τα μέλη σε θέματα που αφορούν το κοινό τους χόμπι, το AV. Χάριν παρέας, βέβαια, επιτρέπονται και τα "Διάφορα", ακριβώς όπως υπάρχει και η Εκτός Θέματος. Έτσι λοιπόν, οι αγγελίες απευθύνονται από μέλη σε μέλη ή από επαγγελματίες του χώρου σε μέλη.

Το όριο μηνυμάτων τέθηκε για να αποθαρρυνθούν οι "επαγγελματίες" εκτός χώρου. Είναι καλό να υπάρχει μια στοιχειώδης προστασία για τα μέλη που μπορεί να μην είναι αρκετά πονηρεμένα σε τέτοιου είδους διαδικασίες. Επίσης, πρέπει να υπάρχει και μία κάποια μέριμνα για ανθρώπους που μπορεί να θέλουν να χρησιμοποιήσουν τις αγγελίες για συναλλαγές αμφιβόλου νομιμότητας.

Τώρα όμως τα νούμερά μας είναι αρκετά ψηλά και είμαστε πιο "δελεαστικοί", με αποτέλεσμα να προσελκύουμε, μεταξύ άλλων, περισσότερους κερδοσκόπους.

Για τη συνέχεια, θα παρακαλέσω τα μέλη να διατυπώσουν τις απόψεις και τις προτάσεις τους απλά και με ηρεμία. Η Δ.Ο. θα τις αξιολογήσει, θα λάβει υπόψη της και τυχόν νομικούς περιορισμούς, και οσονούπω θα καταλήξει σε κάποια απόφαση.

μια λύση θα ήταν η προϋπόθεση κατάθεσης προσωπικών στοιχείων στο club για το ανέβασμα μιας αγγελίας, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται ο αγοραστής και να μπορεί να κινηθεί νομικά έναντι του πωλητή αλλά έτσι θα έπεφτε φακέλωμα.

Επίσης μπορεί να υπάρχει και ένα σύστημα πόντων όπου αν στραβοπατήσουν να τιμωρούνται...

08.jpg

Άμα λάχει μετά τους πετάμε και στη λίμνη!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νισαφι πια με τους πωλητες.

κοιτα οποιος αγοραζει απο ΑΓΝΩΣΤΟ κοσμο ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΗΝΗ ΤΟΥ !!!!!!!

τωρα αν καποιος θελει να παρει εγω γιατι να κοπτομαι ;;;;

βαλτε χρονικο οριο 2 μηνων στο φορουμ αν ειναι ετσι για να γνωριστητε με τους νεους !

οχι οριο μηνυματων !

3 μηνες και 500 μηνύματα. Η εχεις να κανεις με το avclub η δεν εχεις. Αν δεν εχεις δεν ενδιαφερομαστε.

Απλα πραγματα , περιποιημενα !

Αλλιως , υπαρχει και η χρυση ευκαιρια ......

υγ Επισης οι πωλησεις να αφορουν υλικα που μας ανηκουν. Διοτι υπαρχει και η "λουμπα" καποιοι να εξελιχθουν σε "μεσαζοντες"...
υγ 2 Η κατηγορια εγινε για να εξυπηρετησει τα μελη του avclub οχι για να "φωναζει" "μελη" στο avclub ...

Last edited:
Με καποιες μεγαλες καθυστερησεις που παρατηρηθηκαν σε παραδοση αγαθων υπαρχει και η υπονοια οτι ο πωλητης αφου κλεισει την πωληση ψαχνει να βρει η να αγορασει το προιον......

Υπαρχουν πολλες παραμετροι που πρεπει να ληφθουν υποψην.

Αληθεια σε νομικο επιπεδο το φορουμ -και κατ'επεκταση το σωματειο που ειναι κατοχος του φορουμ- δεν φερει καμμια ευθυνη αν μεσω των αγγελιων διακινηθουν παρανομα αγορασμενα η αποκτηθεντα αγαθα??

Υπαρχει καποιο νομικο καθεστως ασφαλειας που πρεπει να διεπει χωρους που φιλοξενουν αγγελιες με αντικειμενο την αγοραπωλησια αγαθων?