Kokar μην τραβάμε το σκοινί πάνω στο θέμα.θα μπορούσε ομως να μας υποψιασει η ποσότητα και η συχνότητα που πουλάει
τα πράγματα αυτά ,καθώς πόσα ποστ και σε πια κατηγορία τα έχει κάνει.
Jim ... την εχω καταγραψει. #72![]()
Συγνώμη Άκη...Το έκανα για +1 ψήφο...
ωχ,,,βλέπω να μου μένει ο ενισχυτής![]()
Kokar μην τραβάμε το σκοινί πάνω στο θέμα.
Το ιδιο μπορεί να είχε γίνει και από εφημερίδα, www, κ.λ.π
Άσε που εδώ μέσα είμαστε και πιο κλειστη ομάδα από χομπιστες και θα είχε βγει στην επιφάνια !!!
Ιδέες που ακουστήκαν
1) Χρονικό όριο
2) Όριο των 100 post
3) Χωρίς περιορισμούς
4) 3 μήνες και 500 μηνύματα.
5) Περιορισμένος αριθμός αγγελιών ανα μηνά
Περιμένουμε και άλλες.
Εσύ μονό αυτό κράτησες :BXVZCBXZ6::bigcry:
Θα απάντηση ο ίδιος αργότερα ...
ας συνεχίσουμε όμως αν έχετε άλλες προτάσεις.
1 εως 3 μηνες χρονικος περιορισμος ειναι μια χαρα
δεν χρειαζεται αριθμος ποστ
Εγω (το μελος avclub)..εκανα μεσω του σαιτ μια επιτυχημενη αγορα (απανω στο χομπυ μου )??? Τι με νοιαζει τωρα ποσα ποστ εχει ο αλλος ? Τι πρεπει να γινει...να γραφει μισο χρονο...στην καφε στα αθλητικα στη μουσικη για να πουλησει σε εμενα εναν ενισχυτη ? Δεν το καταλαβαινω...
.............................................
Με αυτα και με αυτα...βγαινω εγω (το μελος avclub) χαμενος ? Mηπως να επαναπροσδιορισουν καποιοι το νοημα των αγγελιων ? Λεω μηπως ?
Kαι οι μεσάζοντες ψυχή δεν έχουν? :antlers:
Με φιλική διάθεση,μην παρεξηγηθώ!
Και πολύ σωστά έπραξαν Δημήτρη, αναμένουμε το ίδιο και εδώ......![]()
Ποιος θα αποφασισει για την τελικη προταση που θα επικρατησει και με ποια κριτηρια ? Ναι συμφωνοι για το καλο του φορουμ..αλλα με ποια κριτηρια ?
Επισης επειδη βλεπω οτι ενοχλουνται κυριως μελη παλιοτερα :
1.Το αυξημενο οριο μηνυματων θα φερει αυτοματως μειωση στις αγγελιες..το καταλαβαινουμε ολοι αυτο..
και ερχομαι στην σκεψη που θελω να διατυπωσω.
Ποσο δικαιο ειναι αυτο οταν οι περισσοτερες αγγελιες γινονται μεσω πμ και δεν τηρειτε (που εκ των πραγματων ειναι δυσκολο ) παντα η σειρα προτεραιοτητας ?
Εγω αγορασα τον ενισχυτη μου απο ανθρωπο εδω που εχει κατω απο τα 100 μηνυματα.Ειμαι ευχαριστημενος πολυ απο την αγορα με τη λογικη οτι το προιον ηταν σε αριστη κατασταση και ο πωλητης ηταν πραγματικος κυριος.Και φανηκε και απο την τηλεφωνικη επικοινωνια.Εχει βαλει κατα καιρους και αλλες αγγελιες αρκετες νομιζω... Ε ΚΑΙ ??????
Εγω (το μελος avclub)..εκανα μεσω του σαιτ μια επιτυχημενη αγορα (απανω στο χομπυ μου )??? Τι με νοιαζει τωρα ποσα ποστ εχει ο αλλος ? Τι πρεπει να γινει...να γραφει μισο χρονο...στην καφε στα αθλητικα στη μουσικη για να πουλησει σε εμενα εναν ενισχυτη ? Δεν το καταλαβαινω...
Επισης και σε αλλες αγγελιες προσπαθησα να αγορασω...αλλα με προλαβαν.Και φυσικα μεσω πμ δεν μπορει να κρατηθει σειρα προτεραιοτητας..γιατι απλουστατα δεν φαινεται πουθενα...και στο φιναλε μπορει να γυρισει ο αλλος να μου πει..εγω θελω να το δωσω στον γνωστο μου(εγω μπορει να μην εχω γνωστους στο φορουμ..)..μπορω εγω να πω κατι ?
Με αυτα και με αυτα...βγαινω εγω (το μελος avclub) χαμενος ? Mηπως να επαναπροσδιορισουν καποιοι το νοημα των αγγελιων ? Λεω μηπως ?
Υ.Γ Οι τυχον επαγγελματιες (κανονικοι ..οχι με '' '') θα υποχρεουνται και αυτοι να γραφουν πχ 100-500 μηνυματα ?
2) Kosh θα εκτιμούσα εάν ειδοποιούσες κάποιον από εμάς για το συγκεκριμένο μέλος όπως έχεις κάνει και στο παρελθόν προς τιμήν σου και έχουμε επέμβει.
Έτσι θα είχε αποφευχθεί το ποστ σου #1 και θα είχαμε πάει απευθείας σε προτάσεις.
2. Ενημερώστε με ένα p.m αν προκύψει θέμα με μια αγγελία.
Οι προσωπικές αντιπαραθέσεις σε οποιοδήποτε θέμα ΔΕΝ οδηγούν πουθενά.
Μην λειτουργείτε πάνω στον θυμό σας, στειλτε μου ένα π.μ.
Με μεγάλη ευχαρίστηση να το κοιτάξω.
Ζηταω όμως … ΟΧΙ Απαιτώ !!!!
[
Μελη ειναι τα ενεργα μελη, αυτα που συμμετεχουν, ρωτουν, λενε τη γνωμη και την αποψη τους . Αυτα οφειλει να "εξυπηρετησει" η κατηγορια αγγελιες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.