Νισαφι πια με τους πωλητες.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νισαφι πια με τους πωλητες.

θα μπορούσε ομως να μας υποψιασει η ποσότητα και η συχνότητα που πουλάει
τα πράγματα αυτά ,καθώς πόσα ποστ και σε πια κατηγορία τα έχει κάνει.
Kokar μην τραβάμε το σκοινί πάνω στο θέμα.
Το ιδιο μπορεί να είχε γίνει και από εφημερίδα, www, κ.λ.π

Άσε που εδώ μέσα είμαστε και πιο κλειστη ομάδα από χομπιστες και θα είχε βγει στην επιφάνια !!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νισαφι πια με τους πωλητες.

Kokar μην τραβάμε το σκοινί πάνω στο θέμα.
Το ιδιο μπορεί να είχε γίνει και από εφημερίδα, www, κ.λ.π

Άσε που εδώ μέσα είμαστε και πιο κλειστη ομάδα από χομπιστες και θα είχε βγει στην επιφάνια !!!

αν νομίζεις ότι τραβάω το σκοινί........ας το κρίνουν όσοι μας διαβάζουν.
από εμένα τέλος με το θέμα αυτό.
καληνύχτα σας

Σε περίπτωση που αντιληφθείτε κάτι, καλό θα ήταν να μας το καταγγείλετε επώνυμα με στοιχεία για να προσράψετε κυρίως εσείς οι ίδιοι τα αλλά μέλη.
Πιστεύω όμως ότι λόγω ότι είμαστε κλειστή ομάδα από αρκετούς χομπιστες πάνω σε πολύ συγκεκριμένο αντικείμενο θα είχε βγει στην επιφάνια.
Στα σχεδόν 2 χρόνια online κρατάμε όλοι μας τον χώρο καθαρό.

Ιδέες που ακουστήκαν
1) Χρονικό όριο
2) Όριο των 100 post
3) Χωρίς περιορισμούς
4) 3 μήνες και 500 μηνύματα.
5) Περιορισμένος αριθμός αγγελιών ανα μηνά

Περιμένουμε και άλλες.

Ποιος θα αποφασισει για την τελικη προταση που θα επικρατησει και με ποια κριτηρια ? Ναι συμφωνοι για το καλο του φορουμ..αλλα με ποια κριτηρια ?

Επισης επειδη βλεπω οτι ενοχλουνται κυριως μελη παλιοτερα :

1.Το αυξημενο οριο μηνυματων θα φερει αυτοματως μειωση στις αγγελιες..το καταλαβαινουμε ολοι αυτο..

και ερχομαι στην σκεψη που θελω να διατυπωσω.

Ποσο δικαιο ειναι αυτο οταν οι περισσοτερες αγγελιες γινονται μεσω πμ και δεν τηρειτε (που εκ των πραγματων ειναι δυσκολο ) παντα η σειρα προτεραιοτητας ?

Εγω αγορασα τον ενισχυτη μου απο ανθρωπο εδω που εχει κατω απο τα 100 μηνυματα.Ειμαι ευχαριστημενος πολυ απο την αγορα με τη λογικη οτι το προιον ηταν σε αριστη κατασταση και ο πωλητης ηταν πραγματικος κυριος.Και φανηκε και απο την τηλεφωνικη επικοινωνια.Εχει βαλει κατα καιρους και αλλες αγγελιες αρκετες νομιζω... Ε ΚΑΙ ??????

Εγω (το μελος avclub)..εκανα μεσω του σαιτ μια επιτυχημενη αγορα (απανω στο χομπυ μου )??? Τι με νοιαζει τωρα ποσα ποστ εχει ο αλλος ? Τι πρεπει να γινει...να γραφει μισο χρονο...στην καφε στα αθλητικα στη μουσικη για να πουλησει σε εμενα εναν ενισχυτη ? Δεν το καταλαβαινω...

Επισης και σε αλλες αγγελιες προσπαθησα να αγορασω...αλλα με προλαβαν.Και φυσικα μεσω πμ δεν μπορει να κρατηθει σειρα προτεραιοτητας..γιατι απλουστατα δεν φαινεται πουθενα...και στο φιναλε μπορει να γυρισει ο αλλος να μου πει..εγω θελω να το δωσω στον γνωστο μου(εγω μπορει να μην εχω γνωστους στο φορουμ..)..μπορω εγω να πω κατι ?

Με αυτα και με αυτα...βγαινω εγω (το μελος avclub) χαμενος ? Mηπως να επαναπροσδιορισουν καποιοι το νοημα των αγγελιων ? Λεω μηπως ?

Υ.Γ Οι τυχον επαγγελματιες (κανονικοι ..οχι με '' '') θα υποχρεουνται και αυτοι να γραφουν πχ 100-500 μηνυματα ?

Απάντηση: Re: Νισαφι πια με τους πωλητες.

Εσύ μονό αυτό κράτησες :BXVZCBXZ6::bigcry:

Θα απάντηση ο ίδιος αργότερα ...

ας συνεχίσουμε όμως αν έχετε άλλες προτάσεις.

Εγω θα κρατησω την ΟΥΣΙΑ:flipout::flipout::flipout:

Εκτροχιάζεστε. Και σε επίπεδο κοσμιου διαλόγου, και σε επίπεδο off topic.

Εγώ διαβάζω με απορία τα παραπάνω και βλέπω ότι τελικά οι περισσότεροι ενοχλούνται με αγγελίες μη μελών. Θα αναφερω για μια ακόμη φορά, ότι το hobby μας στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στις αγορές μεταχειρισμένων. Και είναι κρίμα να μη δίνουμε βήμα σε οποιονδήποτε έχει προς πώληση κάτι που άπτεται του ενδιαφέροντός μας. Είναι κρίμα να χάσω εγώ ένα κομμάτι που θα ήθελα, επειδή αυτός που το πουλάει δεν είναι άνθρωπος που μπαίνει και γράφει σε fora. Δυστυχώς, είτε μας αρέσει είτε όχι, δεν είναι ΟΛΟΙ οι φίλοι της εικόνας και του ήχου μέλη του avclub. Υπάρχουν αν δεν κάνω λάθος άλλα 2 fora σχετικά, και αρκετά πολυπληθή. Το ότι κάποιος που ασχολειται χρόνια με το HomeCinema δεν ειναι μελος του Avclub δε σημαίνει ότι το ηχείο που πουλάει είναι χαλασμένο ή κλεμμένο. Αντίστροφα, το ότι κάποιος εχει 5-6 χιλιαδες post στο Avclub, πάλι δε σημαίνει απαραίτητα πως ότι πουλάει είναι νόμιμο και... αρτιμελές. Εξάλλου όπως αναφέρθηκε παραπάνω το avclub δε φέρει καμια ευθυνη για τα είδη που ανταλλάζονται από τα μέλη του, οπότε οποιοσδήποτε απατεώνας, ακόμη κι αν είναι μέλος του club δεν πρόκειται ποτέ να τιμωρηθεί.

Στο κάτω κάτω, αν κάποιος έχει για πώληση ένα είδος ΑV, δεν υπάρχει καταλληλότερο μέρος να το δημοσιεύσει, και από τη δική μας πλευρά, δε θα μας χαλάσει να δούμε μια προσφορά που θα ικανοποιεί το αγαπημένο μας hobby.

Αυτό πάντα είναι η άποψή μου.

@Ακη: Συγγνώμη για το έντονο ύφος πριν αλλά πραγματικά πιστεύω όσα είπα, και λίγο εκνευρίστηκα βλέποντας να αντιμετωπίζονται άνθρωποι ως ηλίθιοι, επειδή κάνουν ακριβώς αυτό που τους υπαγορευει ενας ατυχής -για εμένα- κανονισμός.
Κι εγώ αυτό ακριβώς θα έκανα, αν έβλεπα εναν κανονισμό που λέει "Γραψε n post για να αποδείξεις ότι δεν είσαι κλέφτης ή ότι υπάρχεις στ'αλήθεια", θα έγραφα n μπούρδες, μόνο και μόνο από χιούμορ, σαν μια ένδειξη διαμαρτυρίας για τον κανονισμό.

Last edited:
1 εως 3 μηνες χρονικος περιορισμος ειναι μια χαρα
δεν χρειαζεται αριθμος ποστ

Re: Απάντηση: Νισαφι πια με τους πωλητες.

1 εως 3 μηνες χρονικος περιορισμος ειναι μια χαρα
δεν χρειαζεται αριθμος ποστ

Έτσι όμως πάλι στερείται απ'τα μέλη κάθε πιθανή ευκαιρία από άνθρωπο εκτός avclub. Και αυτό είναι κρίμα.

Παράλληλα, έτσι δε διασφαλίζεται καμία προστασία από πιθανά κακοποιά στοιχεία.

Εγω (το μελος avclub)..εκανα μεσω του σαιτ μια επιτυχημενη αγορα (απανω στο χομπυ μου )??? Τι με νοιαζει τωρα ποσα ποστ εχει ο αλλος ? Τι πρεπει να γινει...να γραφει μισο χρονο...στην καφε στα αθλητικα στη μουσικη για να πουλησει σε εμενα εναν ενισχυτη ? Δεν το καταλαβαινω...
.............................................
Με αυτα και με αυτα...βγαινω εγω (το μελος avclub) χαμενος ? Mηπως να επαναπροσδιορισουν καποιοι το νοημα των αγγελιων ? Λεω μηπως ?

+1000

Kαι οι μεσάζοντες ψυχή δεν έχουν? :antlers:
Με φιλική διάθεση,μην παρεξηγηθώ!

Για αυτους που ειναι ηδη "μεσαζοντες" υπαρχει ειδικη κατηγορια, οποτε οχι ψυχη εχουν , αλλα ψυχαρα.

Το να δημιουργηθουν "μεσαζοντες" απο εδω ειναι που μαλλον πρεπει να αποφυγουμε....

Και πολύ σωστά έπραξαν Δημήτρη, αναμένουμε το ίδιο και εδώ......-bye-

Οχι ρε συ , ειπαμε. Αμα αρχισουμε τις αρνητικες βαθμολογιες κτλ κτλ , θα γινει απιστευτο μπαχαλο.

Ποιος θα αποφασισει για την τελικη προταση που θα επικρατησει και με ποια κριτηρια ? Ναι συμφωνοι για το καλο του φορουμ..αλλα με ποια κριτηρια ?

Επισης επειδη βλεπω οτι ενοχλουνται κυριως μελη παλιοτερα :

1.Το αυξημενο οριο μηνυματων θα φερει αυτοματως μειωση στις αγγελιες..το καταλαβαινουμε ολοι αυτο..

και ερχομαι στην σκεψη που θελω να διατυπωσω.

Ποσο δικαιο ειναι αυτο οταν οι περισσοτερες αγγελιες γινονται μεσω πμ και δεν τηρειτε (που εκ των πραγματων ειναι δυσκολο ) παντα η σειρα προτεραιοτητας ?

Εγω αγορασα τον ενισχυτη μου απο ανθρωπο εδω που εχει κατω απο τα 100 μηνυματα.Ειμαι ευχαριστημενος πολυ απο την αγορα με τη λογικη οτι το προιον ηταν σε αριστη κατασταση και ο πωλητης ηταν πραγματικος κυριος.Και φανηκε και απο την τηλεφωνικη επικοινωνια.Εχει βαλει κατα καιρους και αλλες αγγελιες αρκετες νομιζω... Ε ΚΑΙ ??????

Επισης και σε αλλες αγγελιες προσπαθησα να αγορασω...αλλα με προλαβαν.Και φυσικα μεσω πμ δεν μπορει να κρατηθει σειρα προτεραιοτητας..γιατι απλουστατα δεν φαινεται πουθενα...και στο φιναλε μπορει να γυρισει ο αλλος να μου πει..εγω θελω να το δωσω στον γνωστο μου(εγω μπορει να μην εχω γνωστους στο φορουμ..)..μπορω εγω να πω κατι ?

Υ.Γ Οι τυχον επαγγελματιες (κανονικοι ..οχι με '' '') θα υποχρεουνται και αυτοι να γραφουν πχ 100-500 μηνυματα ?

Εμενα παντως μαρεσει να τα βλεπω λιγο ποιο ξεκαθαρα τα πραγματα.

Ο τροπος και η πλευρα που σχολιαζεις το ολο θεμα, ασχολειτε με την "αρτιοτητα" μιας αγοραπωλησιας.
Μα ο σκοπος δεν ειναι αυτος (νομιζω). Ο σκοπος ειναι να εξυπηρετηθουν τα μελη του club. Αρα για μενα παραμενει κυριος στοχος αυτος που κανει αοραπωλησιες να ειναι μελος του club , και σε καμμια περιπτωση δεν θεωρω μελος του club καποιον με 50/100 μυνηματα (no offence to anyone) , η καποιον λογαριαμο που ειναι ανοιγμενος πριν ενα μηνα και ....καθετε!
Μελη ειναι τα ενεργα μελη, αυτα που συμμετεχουν, ρωτουν, λενε τη γνωμη και την αποψη τους . Αυτα οφειλει να "εξυπηρετησει" η κατηγορια αγγελιες.
Τωρα το "αρτιο" της ολης υποθεσης , εμενα μου ερχετε λιγο πιο δευτερο, να μη σου πω και τριτο. Οσο αρτια θα ειναι η δομη και τεχνικη υποσταση ολου του club, θα ειναι και των αγγελιων.
Δεν μπορει μεσα στα θρεντ και στα ποστ να ειμαστε αχαχουχα και στις αγγελιες η ξερω γω που να ειναι σουζα τα πραγματα. Θελει μια ομοιομορφια που τουλαχιστον δεν θα κανει μπαμ....

υγ. Ρε συ Ακη, ασε λιγο τα μπολντ και τις στοιχησεις, ειναι σα να μας φωναζεις και να μας κουνας το δακτυλο. Δεν εισαι πρωταρης....

2) Kosh θα εκτιμούσα εάν ειδοποιούσες κάποιον από εμάς για το συγκεκριμένο μέλος όπως έχεις κάνει και στο παρελθόν προς τιμήν σου και έχουμε επέμβει.
Έτσι θα είχε αποφευχθεί το ποστ σου #1 και θα είχαμε πάει απευθείας σε προτάσεις.

Akis το ποστ μου #1 θα το εγραφα ετσι κι αλλιως ,οπως γνωριζεις εδω και μερες ηθελα να ανεβασω το συγκεκριμενο θεμα.

Απλα ανεβηκε καπως πιο "θερμα" με ανεβασμενη πιεση λογω του οτι ενα "μελος" εκρινε καλο να μαγαρισει 10 νηματα που γραφαμε για ταινιες για να πουλησει κατι..

Δεν αλλαζει κατι στην προθεση μου και δεν εχω την παραμικρη ενοχη για την εκθεση του "μελους" που επραξε ετσι.

Ας προσεχε.
Και υπαρχουν και ορια στην διακριτικοτητα.

2. Ενημερώστε με ένα p.m αν προκύψει θέμα με μια αγγελία.
Οι προσωπικές αντιπαραθέσεις σε οποιοδήποτε θέμα ΔΕΝ οδηγούν πουθενά.
Μην λειτουργείτε πάνω στον θυμό σας, στειλτε μου ένα π.μ.
Με μεγάλη ευχαρίστηση να το κοιτάξω.

Ζηταω όμως … ΟΧΙ Απαιτώ !!!!

[

Δεν εχεις αδικο, λαθος μου η εκφραση απαιτω αλλα οπως ειπα μου γυρισε το ματι.

Και που να δεις τι θα γινοταν αν ο τυπακος μαγαριζε με τις βλακειες του τις παρουσιασεις στι Μουσικη κατηγορια τι θα γινοταν.:flipout:

Ακομα θα εγραφαν οι Μουσικοι μας.:ADFADF1:

Re: Απάντηση: Re: Νισαφι πια με τους πωλητες.

Μελη ειναι τα ενεργα μελη, αυτα που συμμετεχουν, ρωτουν, λενε τη γνωμη και την αποψη τους . Αυτα οφειλει να "εξυπηρετησει" η κατηγορια αγγελιες.

Αυτο θαπρεπε ναναι το επικεντρο των αγγελιων και η βαση του οποιου νεου σχεδιασμου.

Οι υπολοιποι στην Χρυση ευκαιρια......εχει και εκει φαγακι.