Νισαφι πια με τους πωλητες.

Στο κάτω κάτω, πιο πολύ μ'ενοχλούν συγκεκριμένα μέλη που πουλάνε κάθε βδομάδα διαφορετικά πράγματα (μα καλά πόσα ηχεία μπορεί να έχει κανείς σπίτι του και πόσους ενισχυτές). Και όχι επειδή έχω κάτι με τους επαγγελματίες, απλά διότι αυτοί όντως παίζουν με την νοημοσύνη μας όταν προσθέτουν από κάτω σχόλια που δείχνουν ότι και καλά τα μηχανακια αυτα είναι δικά τους.

Μα δεν λενε οτι ειναι δικα τους....ειναι φιλων τους :flipout:

Μου φαίνεται όταν δεν έχουμε με τι να ασχοληθούμε ρε παιδιά και ασχολούμαστε με περίεργα πράγματα. Τώρα πιάσαμε τις αγγελίες. Τι σας πειράζει αν αναρτώνται αγγελίες από οποιονδήποτε; Αγγελίες κάθε είδους υπάρχουν παντού, σε εφημερίδες, σε περιοδικά και σε ιστοσελίδες. Υποχρεώνει κανείς τον άλλον να αγοράσει κάτι; Εμένα θα με πείραζαν περισσότερο αγγελίες άσχετες με τον χώρο παρά από ποιόν αναρτώνται. Ο καθένας από εμάς έχει κι ένα μυαλό στην τελική κι ας το αξιοποιήσει αναλόγως προς το συμφέρον του.

Εν πάσει περιπτώσει κάθε περιορισμός ώστε ο άλλος να αποδείξει ότι δεν μπαίνει μόνο για τις αγγελίες είναι άχρηστος οπότε καλύτερο είναι να καταργηθεί.

Re: Απάντηση: Νισαφι πια με τους πωλητες.

Οπως εγραψα και αλλου...

Αμα ανοιξω μαγαζι με εσωρουχα, μπορω να πουλαω εδω ?

Φυσικά και όχι. Εκτός αν το φόρουμ λέγεται String Club και δεν το´ξερα. Αν όμως πουλάς ηχεία, ενισχυτές ή τηλεοράσεις σε καλές τιμές ετσι ώστε να επωφελούμαστε όλοι, και εμείς που τα παίρνουμε φτηνά και εσύ που τα πουλάς,γιατι να μην είσαι ευπρόσδεκτος.

Και στο κάτω κάτω. Δε χρειάζεται να έχεις μαγαζί. Αν εγω θελω να πουλήσω τα ηχεία μου και δεν είμαι μελος του club, γιατι θα πρέπει να κάτσω να γελοιποιηθώ γράφοντας μπούρδες μόνο και μόνο για να ξέπεράσω το όριο των 10 ποστ??? Μου φαίνεται τελείως ατυχές. Μπορεί ο πωλητής να μην είναι καθόλου φαν του φόρουμ. Μπορει απλά να θέλει να πουλήσει κάτι σε ανθρώπους που θα εκτιμήσουν την αξία του. ΚΑι τετοιοι ειναι τα μελη μας.

Σωστα?

Last edited:
Οσον αφορα το οριο, αυτο ειναι θεμα συλλογικης αποφασης
Ενα ναι η ενα οχι και με τι ορους

Προσωπικα εγω στο μυαλο μου εχω 4 κατηγοριες:

1. Προσφορες ΜΕΛΩΝ
2. Ζητησεις ΜΕΛΩΝ
3. Χαριζομενα ειδη ΜΕΛΩΝ
4. Προσφορες καταστηματων συνναφων με το αντικειμενο για τα ΜΕΛΗ

Για μη μελη υπαρχουν αλλα μερη να μπουνε αγγελιες τα οποια διαβαζουν ΚΑΙ τα ΜΕΛΗ μας. Εδω δεν ειναι η Χρυση Ευκαιρια

Και συμφωνω στο να ανεβει το οριο τουλαχιστον στις 100 αγγελιες

Last edited:

Φυσικά και όχι. Εκτός αν το φόρουμ λέγεται String Club και δεν το´ξερα. Αν όμως πουλάς ηχεία, ενισχυτές ή τηλεοράσεις σε καλές τιμές ετσι ώστε να επωφελούμαστε όλοι, και εμείς που τα παίρνουμε φτηνά και εσύ που τα πουλάς,γιατι να μην είσαι ευπρόσδεκτος.

Και στο κάτω κάτω. Δε χρειάζεται να έχεις μαγαζί. Αν εγω θελω να πουλήσω τα ηχεία μου και δεν είμαι μελος του club, γιατι θα πρέπει να κάτσω να γελοιποιηθώ γράφοντας μπούρδες μόνο και μόνο για να ξέπεράσω το όριο των 10 ποστ??? Μου φαίνεται τελείως ατυχές. Μπορεί ο πωλητής να μην είναι καθόλου φαν του φόρουμ. Μπορει απλά να θέλει να πουλήσει κάτι σε ανθρώπους που θα εκτιμήσουν την αξία του. ΚΑι τετοιοι ειναι τα μελη μας.

Σωστα?

Πολύ σωστά!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νισαφι πια με τους πωλητες.

Σωστα?
Για ποιο λογο ενα ΜΗ μελος να μπορει να κανει αγοραπωλησιες? Τι νοημα εχει τοτε να εισαι μελος σε ενα φορουμ αν ολα ειναι μπατε σκυλοι αλεστε?

Δεν ειμαι σιγουρος αν εχουμε ολοι καταλαβει την εννοια του μελους.... Κατι διαφορετικο εχουν απο τα ΜΗ μελη

Οι αγγελιες αφορουν τα μελη. Το ξαναλεω , για τα μη μελη υπαρχει κα η χρυση ευκαιρια...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νισαφι πια με τους πωλητες.

Για ποιο λογο ενα ΜΗ μελος να μπορει να κανει αγοραπωλησιες? Τι νοημα εχει τοτε να εισαι μελος σε ενα φορουμ αν ολα ειναι μπατε σκυλοι αλεστε?

Δεν ειμαι σιγουρος αν εχουμε ολοι καταλαβει την εννοια του μελους.... Κατι διαφορετικο εχουν απο τα ΜΗ μελη

Οι αγγελιες αφορουν τα μελη. Το ξαναλεω , για τα μη μελη υπαρχει κα η χρυση ευκαιρια...

Μα μελος ειναι Βασιλη και αυτος που εχει 1,2 10 ποστ.Καποιος μπορει να διαβαζει παρα πολυυυυ καιρο πχ την κατηγορια audio ,να εχει καταληξει τι ηχεια θελει να αγορασει..απο την αναγνωση των thread και μονο..χωρις να χρειαστηκε να γραψει...και να θελει να αγορασει κατι..η να πουλησει κατι δικο του. Τι θα κανει τωρα ? Θα περιμενει να μαζεψει 100 ποστ στην καφε για να αγορασει εναν ενισχυτη ?

+1 ψήφος από μένα στην άποψη για ελεύθερη πρόσβαση στις αγγελίες. αποφεύγονται τα καραγκιοζιλίκια ...

Ας ανεβει ενα poll λοιπον...και οτι θελει ο λαος !!

γιατι να ανεβει σε ψηφοφορια ρε συ?

υπαρχει ΔΟ που ειναι αρμοδια να παρει αποφασεις για ααυτα τα θεματα οταν υπαρχουν εισηγησεις η προτασεις οπως ολες αυτες που κανουμε εδω.

Σιγα μην βγαζουμε καλπες για οτι δεν μας αρεσει προσωπικα.

Ακομα και ετσι να μεινουν τα πραγματα -που κατα την γνωμη μου ειναι κακως κειμενα- ειναι μια αποφαση που θα κριθει .

Σιγα μην βγαζουμε καλπες για οτι δεν μας αρεσει προσωπικα.

Γιατι οχι ....αν κατι αφορα την λειτουργια του φορουμ που επηρεαζει πολλα μελη ? Το απολυτο δημοκρατικο μεσο..

Καταχώρηση αγγελίας χωρίς περιορισμούς κι από εμένα.

Είναι πολύ πιο ενοχλητικό-όπως έγραψε και κάποιος φίλος λίγο πριν- να δημοσιεύει κάποιος κάθε 3 και λίγο μια αγγελία γράφοντας ότι πουλάει το 416ο κινητό του ή την 546η κάρτα μνήμης του χωρίς να έχει δηλώσει τι δουλειά κάνει ή πως ήλθαν στα χέρια του.

ρε παιδια μην ενοχληστε ......

βαλτε τον κοσμο να πουλησει οτι θελει !!!

τι μας πειραζει αν πεσουν αλεξιπτωτισται η οΥκαδες η βατραχια ;;;;;

μην πειραζεστε απο αγγελιες !

...... και ας γραφουν πως Μαμαει το θηριο και κλανει η αρκουδα.........

σιγα ....
Λαο να εχουμε !

το καλυτερο αμα ενοχληστε τοσο βαλτε χρονικο οριο ! οτι μετα απο πχ, 2 μηνες ενεργης παρουσιας στο φορουμ ας μπει οτι θηριο ΧΑΙ ΦΑΙ και αρκουδι θελει να πουληθει ...

ρε παιδια μην ενοχληστε ......

βαλτε τον κοσμο να πουλησει οτι θελει !!!

τι μας πειραζει αν πεσουν αλεξιπτωτισται η οΥκαδες η βατραχια ;;;;;

μην πειραζεστε απο αγγελιες !

...... και ας γραφουν πως Μαμαει το θηριο και κλανει η αρκουδα.........

σιγα ....
Λαο να εχουμε !

το καλυτερο αμα ενοχληστε τοσο βαλτε χρονικο οριο ! οτι μετα απο πχ, 2 μηνες ενεργης παρουσιας στο φορουμ ας μπει οτι θηριο ΧΑΙ ΦΑΙ και αρκουδι θελει να πουληθει ...

Τι μας λες ρε Βαγγέλη τώρα?
Τι λαό να έχουμε???

Αυτό είναι το ζητούμενο? Η ποσότητα και ας παει στα κομματια η ποιότητα?

Θα μας τρελλάνεις μου φαίνεται ..

Δηλαδή Αλέξη,θα πέσει η ποιότητα με τις αγγελίες;
Μην τρελαθούμε κι όλας.
Ούτε είναι πιστεύω σωστό να βάζουμε κανόνες για το τι θα γράψει ο άλλος στην αγγελία του.
Εγώ πιστεύω ότι ο ενισχυτής που πουλάω είναι κορυφαίος και η τιμή που τον πουλάω είναι χώμα.
Δεν κατάλαβα γιατί ενοχλεί αν βάλω τίτλο με αυτά που πιστεύω.
Κάποτε ενοχληθήκαμε όταν κάποια μέλη διαμαρτυρήθηκαν για ανέβασμα προκλητικών φωτογραφιών και γράψαμε ένα σκασμό περί δημοκρατίας,ελευθερίας κτλ.
Οι ίδιοι που τα γράφανε τότε,οι ίδιοι ενοχλούνται τώρα από τους τίτλους των αγγελιών;

Δηλαδή Αλέξη,θα πέσει η ποιότητα με τις αγγελίες;
Μην τρελαθούμε κι όλας.
Ούτε είναι πιστεύω σωστό να βάζουμε κανόνες για το τι θα γράψει ο άλλος στην αγγελία του.
Εγώ πιστεύω ότι ο ενισχυτής που πουλάω είναι κορυφαίος και η τιμή που τον πουλάω είναι χώμα.

Ο καθαρος τιτλος ειναι ευκολια εντοπισμου για τα μελη και παραλληλα αποφευγονται οι ηλιθιοι ανταγωνισμοι μεσω επικεφαλιδων.

Μεσα μπορεις να γραψεις την Ιστορια της ζωης σου.
Στον τιτλο πρεπει ναναι ολοι ισοι ομως και τι πιο καταλληλο απο την καθαρη περιγραφη του προιοντος.

Αν ο τίτλος μου καθιστά δύσκολο τον "εντοπισμό", κακό του κεφαλιού μου.
Δεν θα μου πει όμως κανένας τι τίτλο θα βάλω στην αγγελία μου.
Πιστεύω ότι αυτό που σε /με πειράζει περισσότερο είναι η κοροιδία για απανωτές πωλήσεις από κάποια μέλη,παρά ο τίτλος των αγγελιών.