Nitecore

Re: NITECORE

Ναι, ειναι το ιδιο μοντελο ΕΑ4.
Αν δεις τις φωτογραφιες του φακου στο fasttech γραφουν επανω Pioneer, που ειναι και το ονομα του φακου.

Συγνώμη αν ρωτάω κατι που ίσως έχει αναφερθει ξανα αλλά τι ειναι το moonlight?

Ειναι ενα επιπεδο (σκαλα) φωτισμου που εχουν καποιοι φακοι, που ειναι γενικα κατω 3 λουμεν η και συνηθως κατω απο 1 λουμεν.

Καποιοι αφηνουν τον φακο τους στο moonlight mode (firefly mode) κατα τη διαρκεια της νυχτας αντι φωτακι νυκτος :)

Eυχαριστώ Χιώτης!
Οντως αυτο μπορει να φανει πολύ χρήσιμο

To ψάχνω λίγο μέχρι να παραλάβω τον ΕΑ4 με το L2 led και διαβάζω ότι τα 950 Lumens είναι OTF και όχι bulb lumens που σημαίνει ότι μπορεί να είναι και 200 Lumens φωτεινότερος από τον κανονικό ενώ τα πάει καλύτερα από θερμοκρασίες.

Χιώτη μήπως θες να πεταχτώ όταν τον παραλάβω να τον δούμε δίπλα στον κανονικό?

Καλά ούτως ή άλλως κάποια στιγμή θα αρχίσει να γίνεται standard αλλά περισσότερο θέλω να δω θερμοκρασίες.

Και έτσι για το χαβαλέ μιας και μιλάμε για LEDs.

Πρόσφατα ο Δήμος (Δροσιά) άλλαξε όλα τα φώτα στους δρόμους με multi emitter LEDs και την προηγούμενη εβδομάδα έβαλαν και έξω από το σπίτι μου! LED all the way! Μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλά και βγάζουν πολύ περισσότερο φως από τις παλιές λάμπες συν την οικονομία. Είμαι περίεργος τι είναι (Cree?, Philips, Osram...).

Θερμοκρασια ειναι ενα θεμα που εχει ενδιαφερον.

Να βρεθουμε, αμα παραλαβεις το φακο, να σου δωσω ενα infrared θερμομετρο που εχω να τσεκαρεις την θερμοκρασια που ανεβαζει ο ΕΑ4 μετα απο 5 10 30 60λεπτα κλπ.

Αν πας στο τεχνικο γραφειο του δημου σου, θα ξερουν και θα σου πουν, και να μας πεις και μας. Ρωτα καταναλωση (w) περα απο τον τυπο της λαμπας.

Last edited:

Τη νέα σειρά SRT την ξέρει κανείς?

Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι έχουν στην ουσία dimmer (0.1-1000 Lumens) και ο SRT-7 έχει και RGB LEDS.

Nitecore-SRT7_b2.jpg

http://obramo-taschenlampen.de/Nitecore-SRT7

παλι σε εξοδα με βλεπω να μπαινω , και ειναι και δυσκολοι οι καιροι γαμωτο

Φαινεται ξεκαθαρα η αριστη κατασκευη και η ποιοτητα του Nitecore.
Aλλα η ρυθμιζομενη φωτεινοτητα με τον περιστροφικο διακοπτη εμενα δεν μου παει, δε με βολευει για καποιο λογο.

Κάτσε μπορεί να έχει και memory modes που να αποθηκεύεις ότι φωτεινότητα θες....και μετά ξυπνήσαμε...

Θα περιμένω να δω τα RGB τι λένε κι αν είναι σοβαρά θα τον πάρω αλλιώς φίλτρα.

Όχι ρε πστ μου. Αυτός ο μπλε - πράσινος - κόκκινος φωτισμός με έφτιαξε άσχημα. Πάνε τα ανύπαρκτα πια λεφτουδάκια μου, πάλι θα χρεωθώ...

Χαχα είδες. Βγάζουν αυτοί και τρέχουμε εμείς. Κι εγώ τον θέλω! Τώρα που θα μου χρειαστεί δεν ξέρω. Πάντως για το κόκκινο LED κάτι έχω στο μυαλό μου αν είναι δυνατό.

Τίποτε ίδιες λειτουργίες αλλά με μια ΑΑ λέτε να βγει;

Ενδιαφέροντα είναι και τα μοντέλα που πρόκειται να ακολουθήσουν και φαίνονται στην αφίσα στο φόντο του βίντεο.
Εντωμεταξύ ο φακός ανέβηκε και στο site της εταιρίας, όπου έχει και το manual του
http://www.nitecore.com/productDetail.aspx?id=83

Βασικά για τον EA4 έχω παραγγείλει το κόκκινο και τους δυο Diffusers της Nitecore αλλά κάτι θυμάμαι να διάβασα που έλεγε ότι της Nitecore δεν είναι και ότι καλύτερο και πολλοί αγοράζουν άλλους για τον EA4 τους. Τέλος πάντων μόλις έρθουν θα 'δω. Πάντως κι αυτό το shipping το κινέζικο μαρτύριο είναι!