- 4 May 2010
- 1,654
Re: NITECORE
Παντελη ναι εχει, εγω σπιτι εχω κουζινα με υγραεριο και ετσι θα βρω δεν εχω προβλημα.
Παντελη ναι εχει, εγω σπιτι εχω κουζινα με υγραεριο και ετσι θα βρω δεν εχω προβλημα.
τι εγινε δεν ειχε ρευμα η ταβερνα :SFGSFGS5: η ροματζαρατε? :handkiss:
Να σχολιάσω και γω με την σειρά μου τον Nitecore IFE2, που προμηθευτήκαμε από κοινού με τον ergotelis...
Ποιοτικά φαίνεται άριστος - το πιάσιμο του ειναι φανταστικό (knurling) πράγματι αποπνέει ασφάλεια στο κράτημα
Η δέσμη του τώρα είναι πολύ καλή (δεδομένου του XP-G R5), ομως αν κάποιος έχει δει πλέον XM-L σε λειτουργία, οτιδήποτε άλλο, του φαντάζει κατώτερο...
σε προβολή στον τοίχο από 2 μέτρα έχει και ένα μικρό (ασθενές) donut... θα δούμε σε βραδυνή χρήση!
Προφανώς σε αγοραστές αυτής της κατηγορίας θα βαρύνει σημαντικά το "δακτυλίδι" ρύθμισης φωτεινότητας -
ωραίο κόλπο, άριστη κύλιση, συνεχής ρύθμιση απο min-max (σαν ποτενσιόμετρο), με υπέρβαση ορίου ενεργοποιεί το strobe
Αυτό που μου φαινεται εξαιρετικό ειναι το μέγεθος του φακού, δεδομένου οτι παίρνει και 18650 - ειναι minimal/compact!!!
Σίγουρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως Every Day Carry (οχι πάντως σε μπροστινη τσέπη από τζιν)
Η φωτό για του λόγου το αληθές!
Γενικά αξιολογος φακός, οχι όμως για $130-150 που πουλιέται λιανική...
Να σχολιάσω και γω με την σειρά μου τον Nitecore IFE2, που προμηθευτήκαμε από κοινού με τον ergotelis...
Ποιοτικά φαίνεται άριστος - το πιάσιμο του ειναι φανταστικό (knurling) πράγματι αποπνέει ασφάλεια στο κράτημα
Η δέσμη του τώρα είναι πολύ καλή (δεδομένου του XP-G R5), ομως αν κάποιος έχει δει πλέον XM-L σε λειτουργία, οτιδήποτε άλλο, του φαντάζει κατώτερο...
σε προβολή στον τοίχο από 2 μέτρα έχει και ένα μικρό (ασθενές) donut... θα δούμε σε βραδυνή χρήση!
Προφανώς σε αγοραστές αυτής της κατηγορίας θα βαρύνει σημαντικά το "δακτυλίδι" ρύθμισης φωτεινότητας -
ωραίο κόλπο, άριστη κύλιση, συνεχής ρύθμιση απο min-max (σαν ποτενσιόμετρο), με υπέρβαση ορίου ενεργοποιεί το strobe
Αυτό που μου φαινεται εξαιρετικό ειναι το μέγεθος του φακού, δεδομένου οτι παίρνει και 18650 - ειναι minimal/compact!!!
Σίγουρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως Every Day Carry (οχι πάντως σε μπροστινη τσέπη από τζιν)
Η φωτό για του λόγου το αληθές!
Γενικά αξιολογος φακός, οχι όμως για $130-150 που πουλιέται λιανική...
View attachment 63923
Από αριστερά: Solarforce L2P (XM-L), Nitecore IFE2, Μαρκαδόρος Edding 250, Quark Mini AA, Μπαταρία ΑΑ
Ευχαριστώ τον ergotelis που με πήρε "συνέταιρο" στην αγορα αυτή
και μπήκε στην διαδικασία αλλαγής του tailcap
για να μπορεί ο φακός να σταθεί όρθιος (με το εργοστασιακό μπουτόν κάτι τέτοιο δεν γινόταν)
Ποια η διαφορα απο XM-L kai XP-G R5 ?
Με αφορμή την ερώτηση Ποια η διαφορα απο XM-L kai XP-G R5
Γενική επιμόρφωση περι LED http://flashlight-wiki.com/Brightness_Bins
Μια αντιπροσωπευτικη σύγκριση είναι (ας πούμε) να δεις την φωτεινότητα light output (or "luminous flux") για διάφορα LED με ρεύμα 1000mA.
Ετσι:
ΧΜ-L (T6) = 385-413
XP-G (R5) = 348-370
XR-E (R2) = 251-268
και παει λέγοντας, ορεξη να 'χεις για μελέτη!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.