Nitecore

Απάντηση: Re: Απάντηση: NITECORE

δεν ξερω τι γινεται Chris. Ο Φακος κατα την γνωμη μου ειναι τελειος. Αρκει να βελτιωσουν την βλακεια που εκαναν.

δυστυχώς Λεο ( astanapane_10 ), αυτός ο φακός απέχει πολύ απο την τελειότητα. σορι, φίλε δεν ήθελα να σε στενοχωρήσω.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NITECORE

δυστυχώς Λεο ( astanapane_10 ), αυτός ο φακός απέχει πολύ απο την τελειότητα. σορι, φίλε δεν ήθελα να σε στενοχωρήσω.

Τεο? έχεις παρατηρήσει κάτι άλλο? εκτός του μπουτον που θα ήθελα να είναι κάτι πιο σταθερό, και των ηλεκτρονικών που είναι εκτεθημενων, νομίζω πως έχουν γίνει πολλές βελτιώσεις όσο αναφορά την δέσμη, και όσο αναφορά τον UI.

Αν έχω κάνει τόσο λάθος, τι να πω. Εδω είμαστε όλοι και βλέπουμε. Σε ευχαριστω πάντως που μου το είπες γιατι πρέπει να προσγειωνοματε καμία φορα.

Απάντηση: NITECORE

από μια εταιρία σαν τη NITECORE εγώ πάντως δεν περίμενα τέτοια αμελια σχετικά με την στεγανότητα και την θερμοαπαγωγη ( που είναι χειρότερη και απο πιο αποτυχημένα μοντέλα του ultrafire ). να βελτιώνουν το ένα και να σκατόνουν το άλλο εγώ δεν θεωρώ πρόοδο.

Re: NITECORE

Ναι το είχα αναφέρει και αυτο, και ξέχασα να το πω. Έχεις δίκιο, αλλα δεν ξέρω, κάτι με έπεισε και τον αγόρασα. Δεν πειράζει, τι να κάνω, λέω στο εαυτό μου ότι έχασα, αλλα σίγουρα έχασε και η αγαπημένη μου nitecore.

να ρωτησω κατι? τι κερδιζουν με το να εχουν τρυπα μεταξυ ηλεκτρονικων και λεντ?

Λογια δεν ειναιε ξτρα διαδικασια να ανοιγουν την τρυπα? η μηπως φτιαχνουν τα μερη οχι απο μπλοκ αλλα απο σωληνα αλουμινιου?

Παιδια η θερμοαπαγωγη ειναι αρκετη, το PCB του λεντ ειναι μεταλλικο και μη ξεχνατε,πως πλεον τα λεντ καινε λιγοτερο απο παλια.το σημαντικοτερο κομματι ειναι η ζευξη λεντ- PCB και εκει γινεται καλη δουλεια. Το λεντ δε ζεστενεται περισσοτερο απο αλλα λεντ και δε χανει την αποδοση του παραπανω σε συγκριση με αλλα που ψυχονται καλυτερα. Βεβαια δε ξερω ποσο ρολο παιζει το οτι πλεον ουσιαστικα αναφερομαι στο xp-g2 που εχω βαλει,αλλα εγω τον εμπιστευομαι στο κομματι της θερμοτητας. Κατα τα αλλα, διακοπτης, εκτεθειμενο κυκλωμα και μη βιδωτο bezel, απογοητευτηκα πληρως, υπαρχει θεμα αξιοπιστιας για φακο "explorer"

Όπως είπα δεν με νοιάζει το ότι μπορει να έχασα χρήμα, αλλα περισσότερο ότι απογοητευκα. Ούτως η άλλος ο φακός αυτη τη στιγμή είναι στο νοσοκομείο της nitecore στην εντατική.

Αν ήμουν Ελλάδα ρε γαμωτο θα τον άνοιγα να τον φτιάξω εγω να σας ανεβασω και φωτο. Είδα ότι είχε καεί ένα τρανσιστορ δεν ήταν κάτι. Απλα θα το άλλαζα και όλα θα ήταν καλα.

Κώστα, αυτο που έπαθε ο φακός, ήταν απλό. Όπως τα ηλεκτρονικά ήταν εκτεθειμένα, και έπεσε κάτω, η μπαταρία χτύπησε το τρανσιστορ , δεν ήθελε πολυ, και το κουνησε ή το έσπασε. Για κάποια στιγμή προσπάθησε το καημενο να δουλέψει αλλα δεν ήταν αρκετό.

Τώρα το είδα. Ευχαριστω παρα πολυ για το λινκ.

Ακριβώς αυτο έγινε, δεν έχω καταλάβει πως έγινε σε εκείνον αλλα σε μένα συνέβη απο πτώση.

Όντως χάλια μαύρα. Σας το είχα πει κακός σχεδιασμός λέγεται στον κύκλο των μηχανικών σχεδίου και των ηλεκτρονικών μηχανικών και των μηχανολογων.

Δεν μπορει οι ηλεκτρονικοί να άφησαν να γίνει τέτοιο πράγμα. Νομίζω ότι η nitecore θα το εχει δει αυτο και στο version 2 να το φτιάξει.

Κρίμα απο την nitecore, αν και είναι η αγαπημένη μου, εδω είμαι αντικειμενικός και τα έκανε θάλασσα.

Τώρα το είδα. Ευχαριστω παρα πολυ για το λινκ.

Ακριβώς αυτο έγινε, δεν έχω καταλάβει πως έγινε σε εκείνον αλλα σε μένα συνέβη απο πτώση.

Όντως χάλια μαύρα. Σας το είχα πει κακός σχεδιασμός λέγεται στον κύκλο των μηχανικών σχεδίου και των ηλεκτρονικών μηχανικών και των μηχανολογων.

Δεν μπορει οι ηλεκτρονικοί να άφησαν να γίνει τέτοιο πράγμα. Νομίζω ότι η nitecore θα το εχει δει αυτο και στο version 2 να το φτιάξει.

Κρίμα απο την nitecore, αν και είναι η αγαπημένη μου, εδω είμαι αντικειμενικός και τα έκανε θάλασσα.

Και σε κεινον απο πτωση συνεβη, στον ιδιο φακο τον EC2 και, αν καταλαβα καλα απο τη μεταφραση, ηταν μαλλον θεμα μπαταριας που χτυπησε τα κυκλωματα κατα την πτωση.

Παντως το προβλημα φαινεται οτι εντοπιζεται κυριως στο συγκεκριμενο μοντελο (και οχι στα υπολοιπα) οταν χρησιμοποιουνται αλλες μπαταριες εκτος απο τις Nitecore 18650!

Δεν νομιζω να ειναι μαυρα χαλια γενικοτερα, ο φακος ειναι καινοτομος και χρησιμοτατος, απλα η εταιρεια πρεπει να συστηνει συγκεκριμενου μεγεθους μπαταριες. Οι nitecore 18650 ειναι μεγαλες και αποφευγεται ο τζογος στον συγκεκριμενο φακο.

Εγω εχω 2 τετοιους φακους και ειδικα τον ΕΑ1 τον εχω τρελλανει στη χρηση και στα χτυπηματα χωρις κανενα προβλημα.

Φανταζομαι, εν τελει, οτι οταν η Nitcore εκανε τις δοκιμες για την πτωση (1.5 μετρο δινει σαν αντοχη) θα χρησιμοποιουσε τις δικες της μπαταριες, αλλιως δεν εξηγειται αυτο που συμβαινει.

Δεν αντιλέγω οτι ο φακος εχει καινοτομιες. Αλλα εχει σχεδιαστικα λαθη και αυτο ειναι σημαντικοτερο.

Δεν μπορεις να παιζεις με τις πιθανοτητες πτωσης. Και αν θελει η Nitecore και καθε αλλη εταιρια να περασει τις δικες της μπαταριες τοτε θα χασει.

Γιατι αν το παρεις λογικα, εσυ θα διαλεξεις να παρεις μια ακριβη μπαταρια και καλη, για να χρησημοποιησεις για καθε φακο που εχεις. Οχι μονο για εναν συγκεκριμενο.

Το συγκεγκριμενο λαθος της Nitecore μαζι με τα μπουτον και μαζι με την κακη σχεδιαση για την βαση του λεντ, με στοχο την εξοικονόμηση χωρου, καθιστουν για μενα το φακο σε 2 δευτερης κατηγοριας.

Ειναι συμαντηκο, να αποδεχομαστε τα λαθη μας, και να κρινουμε και τους κατασκευαστες και τους πωλητες και τους ιδιους μας τους εαυτους.

Εγω αν και ειχα δει την κριτικη που ειχε κανει ο Γιωργος, και ειχα διαβασει και σε καποια site για την σχεδιαση του φακου, ομως πηρα το ρισκο να τον αγορασω.

Δεν σημαινει οτι παντα θα μπορεσουμε, να εχουμε μια εικονα πριν τον αγοράσουμε, και αυτο αποδείχτηκε περίτρανα εδω.

Αν καποιοι δεν εχουν προβλημα με τον συγκεκριμενο φακο, αργα η γρηγορα θα ειναι στο ιδιο καλαθι.

Γιατι δεν εχει σημασια ποσες φορες θα πεσει κατω, αλλα χρειαζεται μονο μια να χτυπησει το component που καθετε 1 χιλιοστο περα απο τον θετικο πολο.

Δεν ειναι αρνητικος. Συνεχιζει και μου αρεσει οπως την πρωτη μερα. Και συνεχιζει και ειναι μια πολυ καλη εταιρια.

Αλλα στο version 2 οχι εδω.

Προφανως και υπαρχει προβλημα με το συγκεκριμενο μοντελο και φανταζομαι οτι η εταιρεια θα λαβει τα μετρα της.

Παντως και γω να ειχα διαβασει καποιες κακες κριτικες, εαν μου αρεσε πολυ ενα μοντελο (σοβαρης εταιρειας) δεν υπηρχε περιπτωση να μην το αγοραζα :)

Τωρα, αν διαβασω κακες κριτικες για το νεο μοντελο DD της Jetbeam, που δεν μου κανει ουτε κρυο ουτε ζεστη, μαλλον δεν θα το αγορασω.

το ειδα και αυτο, απο την στιγμη που οι δυο εταιριες εχουν γινει αδερφακια, αν και ειμαι πολυ σιγουρος οτι υπαρχει περιπτωση να ειναι 2 αν οχι ενας σχεδιαστης και για τις δυο εταιριες.

Δυστχως σε τετοιες χωρες τα ματια μου εχουν δει πολλα. Προιοντα που κανουν το γυρω του κοσμου, που σε κανει να νομιζεις οτι δουλευουν 100 ατομα, τελικα πισω απο ολα κρύβεται ενας σχεδιαστης, ενας μηχανικος μηχανολογος, ενας ηλεκτρονικος μηχανικος και ενας κακομοιρης για ολα ακομα και για το πακεταρισμα και την αποστολη.

Εχθες ελαβα ενα email για την αποκατασταση του φακου που ειχα στειλει για service. Ουσιαστικα μαλλον τον αντικατεστησαν και θα ερθει καινουργιος.

Το θεμα ειναι οτι ο Antony (flashaholics.co.uk) μου ειπε οτι θα στιριξει την αιτηση μου.

θα στειλει στην nitecore τα λαθη της, ελπιζοντας στο επομενο version να εχει καλυτερευσει την παρουσια του φακου οσο αφορα το πρακτικο κομματι. Ίδωμεν!

και την ιδια στιγμη πιο οικονομικες εταιριες κανουν αυτο

V11A_06.jpg

http://www.intl-outdoor.com/crelant-v11a-xml-u2-450lumens-1aa14500-flashlight-p-558.html

και την ιδια στιγμη πιο οικονομικες εταιριες κανουν αυτο

V11A_06.jpg

http://www.intl-outdoor.com/crelant-v11a-xml-u2-450lumens-1aa14500-flashlight-p-558.html

Κωστα, τα πραγματα ειναι πολυ απλα σχεδιαστικα. Το μονο που εχουν να κανουν ειναι να επιμηκύνουν τον θετικο πολο στα 3 χιλιοχτα ή ακομα καλυτερα να κανουν αυτο που ανεβασες εσυ.

example1_1.jpgexample1.jpg