Nitecore

Re: NITECORE

To DX ειναι γενικα ενταξει και θα το εμπιστευομουν ανετα για τον συγκεκριμενο φακο.
Οσο αργεις, υπαρχει η πιθανοτητα να ειναι out of stock και να περιμενεις γιατι το φακουδακι πουλιεται σα ζεστο ψωμι.
Στην τελευταια μου παραγγελια πριν 2 βδομαδες, ειχε τα μισα και με ρωτησε αν ηθελα refund η να περιμενω.
Αποφασισα να περιμενω και μου εστειλαν τα μισα. Μετα απο 4-5 μερες μου στειλαν και τα υπολοιπα.

Ακομα καλυτερα, ειναι ισχυρος φακος που τον χρησιμοποιεις κυριως εξω οπου νομιζω οτι χρειαζεται η πιστη αποδοση χρωματων. Παντως το χρωμα δεν ειναι πολυ ζεστο, ειναι ιδανικο!

Εγω νομιζα οτι το Neutral White ειναι το ζεστο γενικοτερα, σε αντιθεση με το Cool white που ειναι το κρυο γενικοτερα.

Δεν εχει ομως σημασια μπροστα στην ειδηση οτι ερχεται ο νεος Nitecore γιγας σε μορφη νανου, ο Nitecore TM26..3600lumens!

neymf4.jpg

Απάντηση: NITECORE

Χιώτη ελπίζω να έχεις δει neutral led αλλά αν δεν είδες , βρώμα η δουλειά , εγω παντος εφαγα κόλλημα και ψάχνω πλεων ως επι το πλείστον τέτοιους , xpg2 neutral , nichia 219 κλπ.

Ο φακός που έβαλες , πανέμορφος , απλα τον θέλω ...... Σε neutral !! ;)

Εχω δει γι'αυτο εχω αγορασει τον EA4 και τον ΤΝ30 σε ΝW!
Σε μικρους φακους, μεχρι 200-300 λουμενς ισως να χρειαζεται το cool white για καλυτερη αισθηση φωτεινοτητας αλλα σε μεγαλυτερους, και ιδιαιτερα σε υπερφωτεινους φακους, νομιζω οτι το ΝW ειναι μονοδρομος.
Ο Rook που εχω, που βγαινει μονο σε cool white, παρολο που ειναι μονο 600 λουμενς, σε ενοχλει το ψυχρο του φως.

Εχω τσεκαρει καποιους ΝW φακους που εχω σε ΑΑ και 2χΑΑ, 100-300 lumens, και δεν με ευχαριστουν, τους προτιμω σε CW σε αντιθεση με τους φωτεινοτερους οπου το ΝW ειναι ιδανικο.

Βρες φακο ή κανε μόντα led Nichia 219 , θα σου πουν και τα παιδιά.
Τη φωτο που την βρήκες , στη Nitecore δε βρήκα τίποτα , καμία άλλη παίζει ;

Στο CPF τη βρηκα. Δεν υπαρχει πουθενα αλλου.

Μοντες σε καλους φακους που τους εχω για συλλογη δεν θελω να κανω.

Στον fandyfire roοκ η στον SKYRAY king ομως, αν ανοιγoυν και μονταρονται, δεν το αποκλειω.

αψογο...
η οθονιτσα με τρελλανε...βλεπω οτι η nitecore δεν φοβαται να δοκιμασει νεες ιδες ! καιρος ηταν :2thumb22sup:

ρε αυτον αν τον βαλεις ενα χερουλι θα ειναι σαν κασετοφωνο του 80!:firstprize:

χαχα! μου φαινεται οτι θα το κανω συστημα
με τα τα αυτοκινητα και τα υποβρυχια (nitecore/zebralight) θα συνεχισω με τα κασετοφωνα και αλλες συσκευες...

σοβαρα τωρα...για να πιανει 3600 σημαινει οτι θα εχει ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ μαζα για θερμαπαγωγη.
Αυτο θα τον κανει πολυ εμπροσθοβαρο. Θελει χερουλακι

εχει υποδοχη για τριποδο, οποτε μπορει να βγαλει κανενα accessory, εν ειδει χερουλιου, που να βιδωνει εκει.

Μου είχε αρέσει απο την πρώτη φωτο που είχε βάλει ο Χιώτης , τώρα απλα έχω μείνει , φοβερό κομμάτι απο την Nitecore που τώρα τελευταια έχει ανεβεί πολύ !!!