Re: NITECORE
Χιώτη όλα χρήσιμα είναι. Και οι μετρήσεις στον πάγκο και οι πραγματικές συνθήκες χρήσης και οι όμορφες φωτογραφίες όπως αυτές που βάζεις!! Το παν είναι τα το κάνουμε με μεράκι και να περνάμε καλά.
Τις μπαταριές δεν τις έχω φορτίσει από την μέρα που τις έβαλα στον φακό (πριν 2 εβδομάδες). Πιστεύω ότι όπου να ναι θα χρειαστούν φόρτιση.
ΥΓ Έχω την εντύπωση ότι ο nitecore και οι olight που έχω είναι ένα κλικ κάτω σε ποιότητα κατασκευής από την jetbeam. Αναφέρομαι συγκεκριμένα στην ποιότητα ανοδιωσης και στους διακοπτες τους. Για παράδειγμα αφαίρεσα το κλιπ από τον S20 και γδάρθηκε αμέσως. Ενώ ο BC 10 που είχα είχε τραβήξει τα απίστευτα, του είχα βάλει και βγάλει το κλιπ καμιά 20ρια φορές, τον είχε πετάξει η κοπέλα μου από τον 5ο όροφο και ακόμα τραβάει στα χέρια φίλου που πάει με το βαρκάκι του για ψάρεμα τα ΣΚ, δεν εχει παθει το παραμικρο..... Μακάρι κάποτε να έβγαζε ένα allaround φακό η armytek, είναι ότι ποιοτικότερο έχω πιάσει στα χέρια μου( τον έχει ένα φίλος ειδικός φρουρός), μου θύμιζε την βαφή του Μ16 που είχα φαντάρος.