Nitecore

Re: NITECORE

δεν ξερω αν ξεγελα η φωτο δεν μου φαινεται επιπεδο το pcb,αν ειναι ομως οπως το λες γινεται με χαλκινο pcb ;)

Re: Απάντηση: Re: NITECORE

Illumination Supply Exclusive!
Μπορεί και το 2ο...

Αυτό που με ψαρώνει εμένα είναι ότι στη φωτό του site φαίνεται να γράφει επάνω XM-L2, πράγμα που με προβληματίζει μήπως τελικά είναι και από τη NITECORE την ίδια (βέβαια στις μέρες μας το Photoshop κάνει θαύματα).

Τί να πω, πολύ μυστήριο........

Με 2 τσιμπίδες αλλάζετε ευκολα λέντ στο pcb αν το κάνετε μια φορά θα δείτε δεν είναι εύκολο αρκεί να κρατάτε σταθερά τη θερμοκρασία, π.χ. στο μάτι της κουζίνας χαμηλά!

το εκανα σημερα ,ζεστανα καλα το pcb με το κολητηρι μεχρι να αφρισει και το εβγαλα ,μετα ζεστανα παλι το νεο pcb και το εβαλα απο πανω ,το ζεστανα για ακομα λιγα δευτερολεπτα και το αφησα μονο του ,οπως μας ειχεσ πει πιο παλια ,δουλευει μια χαρα (απλα τωρα + και - εινα αναποδα :p )

p.s. σου εστειλε τα copper o nitro?

Σαν καινούργιος στον χώρο σας χαιρετώ όλους, τους "φακοτρελαμένους" του φόρουμ ;)

Έχω παραγγείλει από fasttech τον Nitecore P25 Smilodon και τον περιμένω πλέον από μέρα σε μέρα και θα είναι ο πρώτος μου (ας πούμε) "επώνυμος" φακός...

Τον έχει ήδη κάποιος να μου πει αν κάτι πρέπει να προσέξω στην χρήση του ? Έχω ήδη 2 μπαταρίες 18650 (αυτές http://dx.com/p/genuine-panasonic-18650-3100mah-rechargeable-battery-with-protection-board-green-pair-121444 ). Θα είμαι οκ με αυτές τις μπαταρίες ?

ΥΓ. Η παραγγελία έχει δωθεί από τις 30/1 και το Tracking λέει "The item left Hong Kong for its destination on 7-Feb-2013" . Από την πείρα σας πότε λέτε να φθάσει στα χέρια μου (Αθήνα είμαι) ? με έχει φάει η ανυπομονησία :smash:

Kαλως τον!

Ειναι απιθανος ο φακος που παρηγγειλες και στην καλυτερη τιμη της αγορας απο την fasttech.
Δεν νομιζω οτι το εχει καποιος απο εδω αλλα εχει το ιδιο εξυπνο και ευχρηστο UI με τον Nitecore EΑ25 και τον ΕΑ4.

Οι μπαταριες ειναι μια χαρα. Εχω και εγω μερικες απο αυτες τις Πανασονικ. Νομιζω οτι τις βρισκεις φτηνοτερα στην Fasttech.

Θεωρητικα πρεπει να λαβεις το δεμα απο μερα σε μερα. Καλοριζικο!!

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση φίλε Χιώτη !
Οκ, μόλις παραλάβω τον φακό θα ανεβάσω καμιά φωτό και θα γράψω τις εντυπώσεις μου (αν και δεν είμαι ειδήμων στους φακούς... )

Και ναι η fasttech φαίνεται εξαιρετική στις τιμές της αλλά την γνώρισα (μέσα από όσα διαβάζω από εσάς εδώ) πολύ αργότερα από την dx

Feedback απο το πεδίο της μάχης.....
Ο EA4 δοκιμάστηκε εκτενώς το προηγούμενο ΣΚ σε νυχτερινή βόλτα με 4χ4 και σύντομη πεζοπορία, συνοδείας ψιλόβροχου και θερμοκρασία -2 βαθμούς.
Η δέσμη του είναι ιδανική για αποστάσεις που καλύπτουν το 90% των απαιτήσεων μου. Στην πεζοπορία τον δούλεψα 50% στο mikro και 50% στο low αυτά τα λουμενς είναι αρκετά ώστε να βλέπεις το μονοπάτι σου και να μην σε στραβώνει όταν κοιτάς κάπου σκοτεινά. Στο τούρμπο ο φακός σκοτώνει πραγματικά, φώτιζα ολόκληρη την σπηλιά (καταβόθρα- πυρά Ηρακλέους- Φωκίδα) αλλά η φωτογραφική μας αποδείχτηκε μάπα και βγήκαν όλα θαμπά.:furious3:
Δοκίμασα και το μπικον και από ότι μου έλεγαν τα παιδιά από το CB του αυτοκινήτου, το βλεπανε καθαρά σε απόσταση μεγαλύτερη των τριών χιλιομέτρων ( μετά βαρέθηκα και το έκλεισα για να τους προλάβω).:2thumb22sup:
Σε γενικές γραμμές ο φακουδακος συμπεριφέρθηκε άψογα δεν μάσησε ούτε από την χαμηλή θερμοκρασία, ούτε από το ψιλόβροχο που έτρωγε για αρκετή ώρα.:a0210:

Mπραβο Κωστα, αυτες οι παρατηρησεις και οι πραγματικες δοκιμες στο πεδιο "μαχης" ειναι πολυ χρησιμες και καμμια φορα πιο ουσιαστικες απο τα reviews στα χαρτια...

Την εβγαλες με ενα σετ μπαταριων?

Χιώτη όλα χρήσιμα είναι. Και οι μετρήσεις στον πάγκο και οι πραγματικές συνθήκες χρήσης και οι όμορφες φωτογραφίες όπως αυτές που βάζεις!! Το παν είναι τα το κάνουμε με μεράκι και να περνάμε καλά.
Τις μπαταριές δεν τις έχω φορτίσει από την μέρα που τις έβαλα στον φακό (πριν 2 εβδομάδες). Πιστεύω ότι όπου να ναι θα χρειαστούν φόρτιση.

ΥΓ Έχω την εντύπωση ότι ο nitecore και οι olight που έχω είναι ένα κλικ κάτω σε ποιότητα κατασκευής από την jetbeam. Αναφέρομαι συγκεκριμένα στην ποιότητα ανοδιωσης και στους διακοπτες τους. Για παράδειγμα αφαίρεσα το κλιπ από τον S20 και γδάρθηκε αμέσως. Ενώ ο BC 10 που είχα είχε τραβήξει τα απίστευτα, του είχα βάλει και βγάλει το κλιπ καμιά 20ρια φορές, τον είχε πετάξει η κοπέλα μου από τον 5ο όροφο και ακόμα τραβάει στα χέρια φίλου που πάει με το βαρκάκι του για ψάρεμα τα ΣΚ, δεν εχει παθει το παραμικρο..... Μακάρι κάποτε να έβγαζε ένα allaround φακό η armytek, είναι ότι ποιοτικότερο έχω πιάσει στα χέρια μου( τον έχει ένα φίλος ειδικός φρουρός), μου θύμιζε την βαφή του Μ16 που είχα φαντάρος.

..για να κοτσαραμε κανενα φακουδακι επανω? Το Nitecore P25 smilodon μηπως? :earmuffs:

el1.jpg

οχι ειναι πολιτικη εκδοση AR15....δεν βγαζεις ακρη, το οπλο παραγεται πια απο 170+ εταιριες (μετρημενες)
Αυτο που ξεχωριζει ειναι....'κοντο" συστημα αεριων του Μ4, κανη 16 ιντσωω (το ελαχιστο για πολιτικα τουφεκια)..και ελαφρια κανη (δεν συναντιεται συχνα)

και επειδη ξεφυγαμε ας το μαζεψω λιγο....
η βαση του φακου ειναι elzetta :FSGSFGS4: