Nitecore

Re: NITECORE

Είχα παραγγείλει από FastTech στις 15/2 τον Nitecore EA4W, αλλά σήμερα με ενημέρωσαν ότι υπάρχουν προβλήματα στην παραγωγή και θα έχουν και πάλι στόκ στις 18/3. Κατά την άποψή σας, υπάρχει κάποιος άλλος φακός για να τον αντικαταστήσω, να τον ακυρώσω εντελώς ή να περιμένω άλλες 3 εβδομάδες μέχρι να έχουν και πάλι στόκ;
Εντελώς συμπτωματικά σήμερα, πριν έρθει η ειδοποίηση για τον EA4W, παρήγγειλα πάλι από FastTech τον Nitecore EC25W, με τον φορτιστή I4 (για να δούμε και τις 18650).

Δεν υπαρχει αλλος φακος τοσο φωτεινος με 4χΑΑ αλκαλικες/NiMH.

Εναλλακτικα, καλοι φακοι ΑΑ και μεχρι 4 μπαταριες ειναι ο Fenix LD40/41, Sunwayman M40a -(4xAA), Olight S30 baton -(3xAA).

Επειδη τους εχω ολους, κανενας δεν συγκρινεται στην φωτεινοτητα και το εξυπνο UI του Nitecore, ασε που ειναι ολοι ακριβοτεροι.

Θα ελεγα να περιμενεις γιατι αξιζει τον κοπο και ιδιαιτερα σε αυτη την τιμη που τον εχει ο Fasttech.

ΧΙΩΤΗ υπαρχει και μαλιστα με 3Α αλλα θα κανεις καποιυς συμβιβασμους στην ποιοτητα.
Αν δεν σε απασχολει αυτο τοτε ο συγκεκριμενος κανει αλλους επωνυμους και με περισσοτερες μπαταριες να κοκκινιζουν ως προς την αποδοση. Ασε που αμα πιανουν τα χερια σου με μια μικρη αλλαγη στο driver ολα αλλαζουν προς το καλυτερο.
review

Είχα παραγγείλει από FastTech στις 15/2 τον Nitecore EA4W, αλλά σήμερα με ενημέρωσαν ότι υπάρχουν προβλήματα στην παραγωγή και θα έχουν και πάλι στόκ στις 18/3. Κατά την άποψή σας, υπάρχει κάποιος άλλος φακός για να τον αντικαταστήσω, να τον ακυρώσω εντελώς ή να περιμένω άλλες 3 εβδομάδες μέχρι να έχουν και πάλι στόκ;
Εντελώς συμπτωματικά σήμερα, πριν έρθει η ειδοποίηση για τον EA4W, παρήγγειλα πάλι από FastTech τον Nitecore EC25W, με τον φορτιστή I4 (για να δούμε και τις 18650).

Δεν ξέρω τί παίζει με τα στοκ τους γενικά, αλλά κι εγώ που το έψαχνα πριν 1-2 εβδομάδες είχα πρόβλημα να τον βρω. Τελικά τον παρήγγειλα στις 18/02 από hkequipment και τον παρέλαβα πριν από λίγα λεπτά. Τον αγόρασα $59 χρησιμοποιώντας ένα κουπόνι που μου έστειλαν.

Το αστείο είναι ότι δεν έχω μπαταρίες να τον δοκιμάσω :slapface: ........ αλλά ευτυχώς δεν είναι δύσκολο να βρεις 4χΑΑ :cool4:, μέχρι να πάρω τις eneloop, να δω ακριβώς τί ψάρια πιάνει.

ΧΙΩΤΗ υπαρχει και μαλιστα με 3Α αλλα θα κανεις καποιυς συμβιβασμους στην ποιοτητα.
Αν δεν σε απασχολει αυτο τοτε ο συγκεκριμενος κανει αλλους επωνυμους και με περισσοτερες μπαταριες να κοκκινιζουν ως προς την αποδοση. Ασε που αμα πιανουν τα χερια σου με μια μικρη αλλαγη στο driver ολα αλλαζουν προς το καλυτερο.
review

Ε, ναι υπαρχουν καμμια ντουζινα απο τετοιου τυπου ***fire, γι αυτο ακριβως παραπανω εγραψα για 'καλους' φακους.
Και γιατι να κανεις συμβιβασμους στην ποιοτητα οταν ο nitecore ειναι σε τοσο καλη τιμη? Αξιζει να δωσει κανεις $24 για ενα μπαζο-στην κυριολεξια- οταν με $49 αγοραζεις τον κορυφαιο στο ειδος του, ΕΑ4w?

Αλλα πως ο συγκεκριμενος ultrafire κανει τους επωνυμους να κοκκινιζουν ως προς την αποδοση οταν λεει οτι βγαζει 250 λουμενς, και αυτα προφανως με μπαταρια λιθιου?

Οι μοντες ομως ειναι παντα ευπροσδεκτες :)

To φακουδακι ειναι αυτο εβαλα κατα λαθος την xpe εκδοση
βγαινει σε xml στα 800lum. (ΔΕΝ νομιζω να υπαρχουν καμια ντουζινα παντως τετοιας αποδοσης) .Δεν ξερω αν ειδες αλλα εβαλα και το review του.Ισως δεν το προσεξες.
Ο NITECORE δεν υπαρχει διαθεσιμος στα 49$ ουτε στο φεγγαρι αυτη τη στιγμη. Αν λοιπον βαλουμε μια τιμη απο τα 26 (με κουπονι) στα 60(με κουπονι) που τον βρισκουμε (ακομα) η διαφορα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Ειναι πρακτικα αλλος ενας για καβαντζα και ακομα αλλος μισος.χαχαχαχααα.

Αν διαβασες το review θα ειδες και τα τα σχετικα beamshots.

Eκει θα δεις οτι καταρχας θα πρεπει να κοκινιζει ο nitecore ο οποιος με 1 μπαταρια παραπανω σχεδον αποδιδει το ιδιο (με 2,5 φορες πανω τιμη) , ο δε JETBEAM PA40 αστα κλαφτα Χαραλαμπε.
( Ολα αυτα ΟΧΙ με λιθιου με ΑΑ μπαταριες)
Anyway εγω ειπα στην αρχη οτι πρεπει να εισαι διαθεσιμος να κανεις και καποιο παραχωρηση στην ποιοτητα αλλωστε σε αυτην τη ζωη οτι πληρωνεις παιρνεις (σχεδον παντα) :-)

EDIT
O ayrora ειναι το ιδιο μοντελο σε αλλο brandname
FOTOS
Aurora%2520SH-3A%25201.png

Last edited:

E, αμα βαζεις λαθος λινκ, τι να γραψω? :))

To review τωρα το διαβασα, διοτι πριν νομιζα οτι αναφεροταν στον αλλο φακο των 250λουμενς, και οντως ειναι εντυπωσιακος, αλλα με λιθιου μπαταρια 26650.., οχι με 3χΑΑ!!
Με ΑΑ υπαρχει θεμα.. προφανως δεν τραβαει τα μαξ. amper για καποιο λογο, απ'οτι διαβαζεις και στα σχολια παρακατω. Το δε, flickering, ειναι και αυτο θεματακι...

Αρα δεν ειναι καθαροαιμος ΑΑ φακος, αρα δεν υπαρχει θεμα συγκρισης με τους υπολοιπους.

Για την τιμη του EA4 εχεις δικιο, η FastTech αναγκαστηκε και συμμορφωθηκε με τις τιμες της πιατσας μετα την παρεμβαση της Nitecore και τα παραπονα των αλλων.

Xιωτη τα καλα σχολια ηταν για τις ΑΑ και οι beamshots που εβαλα ειναι με eneloop !!!!!

Δεν το τεσταραν σε αυτο το review με lion αφου το λεει καθαρα οτι δε ειχε 26650 να βαλει.

Γιαυτο και εγω εντυπωσιαστηκα με την αποδοση του.
Βασικα εψαχνα καποιον ΑΑ για σκληρη καθημερινη χρηση για τον πατερα μου αλλα με πολλα lum χωρις να δωσω πολλα χρηματα μιας και μπορει να χαθει αν πασα στιγμη.
Και κατεληξα σε αυτον σαν καλουτσικη εναλλακτικη.
Εχω και κουπον απο dx οποτε θα το ριξω και βλεπουμε.

Last edited:

Ναι εχεις δικιο, δεν το διαβασα προσεκτικα! My english are failing me :)))

Δεν μου ελεγες οτι σκεφτοσουν να τον αγορασεις για να μην μιλουσα τοσο αρνητικα :))

Σιγα ρε Χιωτη...χαχαχααα..δεν πειραζει σαμπως αντιπροσωπος ειμαι;Καλο ειναι να ακουμε ολες τις αποψεις...παντως χωρις πλακα ψαχνω τοσες μερες να βρω σε καλη τιμουλα τον ΕΑ4 για να τον βαλω στη συλλογη μου και δεν τον βρισκω.!!!

Στο ΗΚequipment, με το κουπονακι EA4Wt8Y9w1 απο $69 παει σε $59.

Στο site του HKE στο ebay oμως, μπορεις να βαλεις ακομα χαμηλοτερη τιμη και πιθανον να γινει αποδεκτη. Εγω θα εβαζα $54 για δοκιμη.

Να επιβεβαιώσω κι εγώ τον παραπάνω κωδικό που αναφέρει ο Χιώτης ότι ισχύει (τον αγόρασα πριν μία εβδομάδα). Μία διευκρίνηση μόνο αυτός είναι μόνο για τον Neutral White, όχι για τον Cool White.

Αν δεν κάνω λάθος, ο Χιώτης έχει αναφέρει και τον κωδικό για Cool white στο νήμα με τις ευκαιρίες.

Εγώ πάντως που πήρα τον Ultrafire C8 Cree XML με 18650 για $13 έπαθα πλάκα με το throw αλλά και τη φωτεινότητα. Δεν το πιστεύω πως δείχνει σε αυτή την ξεφτίλα τιμή και είναι και στιβαρούλης.

Από την άλλη όμως μιας και δεν έχω φακό με ΑΑ ο Nitecore μπαίνει στο στόχαστρο.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις προτάσεις σας. Χιώτη ευχαριστώ και για το κουπόνι από ΗΚequipment, δοκίμασα από ebay αλλά δεν κατεβαίνει κάτω από $60. Μάλλον θα περιμένω να έρθει από FastTech.

Παρέλαβα σήμερα από Fastteck τον Nitecore i4 και μαζί άλλες 2 μπαταρίες 18650 (3100) της Panasonic. H παραγγελία έγινε στις 16/2 και μου έκανε πολύ θετική εντύπωση που ήρθε τόσο σύντομα (η προηγούμενη παραγγελία έκανε 19 (ημερολογιακές) μέρες να έρθει (30/1 - 19/2)

Πάτα το tracking number παρακάτω να δεις αν είναι Ελλάδα,

http://212.205.82.71/trackandtrace/

Παρεμπιπτόντως αυτό το λινκ δεν δουλεύει εδώ και μέρες... Υπάρχει κάποιο άλλο των ΕΛΤΑ σχετικό ? Περιμένω και άλλα καλούδια... χε χε χε ;)

Υπάρχει και αυτό το link στο site των ΕΛΤΑ για τον εντοπισμό αντικειμένων, δεν ξέρω αν δουλεύει σωστά.
http://www.elta.gr/en-us/personal/tracktrace.aspx

Νομίζω ότι αυτό είναι μόνο για δέματα των ΕΛΤΑ. Όσες φορές του έβαλα track number εξωτερικού το απέρριπτε ως λάθος.