Nitecore

Re: NITECORE

ναι αυτο εννουσα που ειπε ο Χιωτης.....οι αανφορες που διαβαζα ειναι οτι ειχαν πολυ γρηγορη αυτο-αποφορτιση.
Επσιης για καποιο καιρο η energizer 2500 ειχαν τετοιες μεσα. που ειναι τραγικη μπαταρια
Γενικα δεν εχει βρεθει ακομα καλη μπαταρια στα 2500mAh (με εξαιρεση την Ενελουπ 2500)

Επισης και εγω δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει με τις παραπανω εταιριες.....πχ η energizer δεν ειναι πολυ καλη γενικα, αλλα ελα που εχει τις ΑΑ Λιθιου....

Μετά από δύο καλές βόλτες, αναφέρω τα συμπεράσματα μου.

Ο φακός είναι πολύ ισχυρός και σίγουρα τα έχει τα λούμενς του. Φέγγει και δυνατά και μακριά. Θα τον πρότεινα για βασικό φακό σε όποιον δεν θέλει να μπλέξει με 18650.

Τα αρνητικά τώρα. Το κάλυμμα διακόπτη δεν έχει καλή αίσθηση και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα τα παίξει. Αν και έχει ιδανικό μέγεθος, το βάρος του είναι αισθητό και για τον λόγο αυτό δεν μπορεί να μπει σε κάποιο κιτ ως φακός backup. Τέλος θα προτιμούσα να έχει άλλο διακόπτη για τα μοντ.

Πάντως είναι από τις αγορές που αν και μετάνιωσα την ίδια στιγμή που την έκανα, χαίρομαι τελικά που τον αγόρασα.

O διακόπτης του δεν είναι το δυνατό του σημείο όντως αλλά η τιμή του είναι, οπότε κάπου έπρεπε να γίνει οικονομία. Ήθελα να πάρω και τον ΕΑ4W αλλά αν πάρω δεύτερο τέτοιου τύπου θα είναι ο ανάλογος Eagletac.

Παρέλαβα σήμερα τον EA1 και δυστυχώς (εκτός κι αν κάνω κάτι λάθος) έχει πρόβλημα και το κυρίως LED δεν ανάβει. Καταρχήν τον δοκίμασα με διάφορες μπαταρίες (της μέτρησα) Eneloop και όχι μόνο οπότε οι μπαταρίες δεν είναι το πρόβλημα ούτε τις έβαλα ανάποδα.

Το μικρό κόκκινο LED αναβοσβήνει κάθε 3 δευτερόλεπτα όπως πρέπει και δείχνει ότι ο φακός είναι στο OFF mode (όχι Lock out) αλλά όταν πατάς το on/off κουμπί για να ανάψει το φως δεν ανάβει. Δείχνει ότι παίρνει την εντολή (το κόκκινο LED σταματάει να αναβοσβήνει ανά 3 δευτερόλεπτα), αλλά φως δεν βγαίνει και όταν πατάς mode φυσικά δεν αλλάζει τίποτα. Αν ξαναπατήσεις on/off "σβήνει" και το μικρό LED αναβοσβήνει πάλι ανά 3 δευτερόλεπτα. Επίσης όταν ειναι off αν πατήσεις το Mode το μικρό κόκκινο LED ανάβει όπως πρέπει. Επίσης λειτουργεί κανονικά και το lock out.

Με άλλα λόγια δουλεύουν όλα εκτός από το βασικότερο. ΤΟ ΦΩΣ! Το κέρατο μου και μου άρεσε!

Τέλος πάντως έχω στείλει είδη ticket στο Fasttect και περιμένω να δω τι θα πουν.

Μα καλά, δεν τα τεστάρουν πριν τα συσκευάσουν;
Γι αυτό δεν αλλάζω με τίποτε τους Fenix.

Ξέρω κι εγώ τους άχρηστους άσε που νομίζω ότι παίζει να είναι από επιστροφή γιατί έχει κάτι σημαδάκια που δεν φαίνονται από μακριά και στο πάνω μέρος και στο σημείο που μπαίνει το κλιπ.

Ο φακός δεν βλέπω να μπορεί να ανοίξει για να δεις την πλακέτα δε αλλά και να την δω αν είναι το λεντ νεκρό τι να το κάνω. Το άλλο θέμα είναι πόσο θα κοστίζει να τους τον στείλω και αν αξίζει τον κόπο να τον στείλω. Καλά για το ποσο καιρό θα κάνει δεν το συζητάω καλό χειμώνα.

Ε τα έχει κι αυτά το εμπόριο από Κίνα. Έχω στείλει e-mail και στην Nitecore να δω τι θα πουν.

Πάντως προφανώς αν θες και χαμηλή τιμή και μαζική παραγωγή το στάδιο ελέγχου αυξάνει το κόστος οπότε υποθέτω ότι το "πηδούν".

Kριμα και ειναι πολύ ωραιο φακουδάκι πιστευω παντως ότι θα βγάλεις ακρη, μολις εχεις νεοτερα κρατα μας ενήμερους

Κριμα αλλα αυτα συμβαινουν δυστυχως. Το φακουδακι ειναι οντως καταπληκτικο.

Οπως ειπες, αυτα εχει το εμπορια απο Κινα και εγω προσωπικα ειμαι διατεθιμενος να τα αποδεχτω.
Η αποστολη στην Κινα δεν ειναι ακριβη για τετοιο μεγεθος. Το μονο προβλημα ειναι η καθυστερηση.

Και γω πρεπει να στειλω πισω ενα tablet 7' γιατι ξαφνικα δεν φορτιζει μετα απο 5 μηνες που το εχω. Το αγορασα βεβαια 50 ευρω και για τα λεφτα του ειναι τελειο.
Μου ειπαν να το στειλω να το φτιαξουν η να το αλλαξουν. Μου ειχε συμβει το ιδιο πριν απο δυο χρονια με ενα Archos 7o απο τον Κωτσοβολο. Ειπαμε συμβαινουν αυτα. Υπομονη :)

Θα σας ενημερώσω για τις απαντήσεις που θα λάβω από Fasttech / Nitecore. Στους τελευταίους ζήτησα μήπως έχουν κάποιο σημείο στην Ευρώπη να τους στείλω αλλά δεν ξέρω τι θα πουν.

απο nitecore θα σου πουν να τον στειλεις πισω συστημενο.
εμενα ηρθε χθες ο δικος μου EA1 που ειχα στειλει πισω στην nitecore.
δυο μηνες συνολο το πηγαινε-ελα. μου εστειλαν ολοκαινουριο φακο κομπλε στο κουτι του μαζι με ολα τα εξτρα
ενω εγω εστειλα μονο το φακο. μεταφορικα πληρωσα 5,18ευρω απο κρητη κινα συστημενο και οταν ηρθε ηταν πληρωμενα

Απάντηση: Re: NITECORE

ενω εγω εστειλα μονο το φακο. μεταφορικα πληρωσα 5,18ευρω απο κρητη κινα συστημενο και οταν ηρθε ηταν πληρωμενα

Jargon, ετσι ακριβώς να κάνεις, μπορεί να πάρει και λιγότερο από δίμηνο (το Ελλάδα-Κίνα είναι 20 μέρες...)

Ωραία οπότε δεν θα πάει για πέταμα και κατά τον Ιούλιο ίσως τον έχω.

mixalio, κι εσύ τα ίδια με αυτόν το φακό? Ρε λες να μου έστειλαν τον δικό σου τον χαλασμένο οι κιαρατάδες! Αργκ! :flipout:

:flipout::flipout: λες;
μπα ο δικος μου ειχε πολλες γρατζουνιες!
εμενα ξεκινησε με αναβοσβηματα και μετα εκανε περιπου τα δικα σου κολπα.
δεν ξερω αν στον αλλαξει το fasttech παντως στην nitecore ηταν εξυπηρετικοι.
στο email να αναφερεις οτι και στα φορουμ που εισαι εχουν καποιοι το ιδιο προβλημα
(οσο ναναι σου λεει για να ειναι αυτος στα φορουμ ψαγμενος θα ειναι... μην πει και τιποτα κακο!!)

Ποιον φακό θα θεωρούσατε καλύτερη εναλλακτική του ΕΑ1/EC1? Εννοώ και σε μέγεθος και χαρακτηριστικά και throw και φως.

κοιτα εμενα μου αρεσει πιο πολυ ο sc52 αλλα το throw του EA1 δεν το εχει.
καμια σχεση η δεσμη τους. ο zebra απλωνει πολυ αλλα με μια 14500 εχεις παρα μα παρα πολυ φως για αυτο το μεγεθος.
σε ιδιες διαστασεις με διακοπτη δεν μου ερχεται κατι.

Ποιον φακό θα θεωρούσατε καλύτερη εναλλακτική του ΕΑ1/EC1? Εννοώ και σε μέγεθος και χαρακτηριστικά και throw και φως.

Παρομοιο gadget με τον ΕΑ1 σε ΑΑ απλα (δυστυχως) δεν υπαρχει. Καλυτερα να περιμενεις να σου ερθει φτιαγμενος.
Αν δεν εχεις τον ΕC1 να τον παρεις και αυτον. Ειναι ακομα πιο διασκεδαστικος, επειδη ειναι πιο μικρος!

Ρωτάω γιατί θέλω άλλον ένα σαν τον ΕΑ1 ο οποίος τώρα θα κάνει 2 μήνες, και σκεφτόμουν να μην πάρω τον ίδιο αλλά τον ΕC1 έτσι για ποικιλία. Βασικά αν πάρω και τον ΕC1 κλείνω από Nitecore εκτός κι αν ανακοινώσει τίποτα τρελό. Το σκέφτηκα πολύ για τον TM26 αλλά αφού πήρα τον Blackshadow Terminator δεν έχει νόημα πια μόνο για την οθόνη και τον φορτιστή του δεν πρόκειτα να τον χρησιμοποιήσω σχεδόν ποτέ. Αν τον δω πουθενά τρελή ευκαιρία βέβαια στο μέλλον......

Update: Σχετικά με τον προβληματικό EA1

Από Fasttech η απάντηση ήταν γρήγορη. Με ρώτησαν αν θέλω αλλαγή η refund και θα καλύψουν και το μεταφορικά για εκεί διότι ήταν Dead On Arrival. Μου κάνει εντύπωση ότι θα καλύψουν και τη μεταφορά εκτός κι αν υπολόγισαν ότι έχω βάλει 8 παραγγελίες τους τελευταίους 2 μήνες των $80-100 συν το γεγονός ότι ανέφερα τα BLF, CPF και το δικό μας εδώ! Στο μεταξύ εχθές έβαλα άλλη μια παραγγελία την ώρα που περίμενα το ticket για έναν EC1, έναν ακόμα Tank007 E9 και κάτι ψιλά. Το ιδανικό θα ήταν να ρίξουν μέσα και τον ΕΑ1 να έρθουν όλα μαζί αλλά πολλά ζητάω χωρίς να έχω στείλει πίσω τον άλλο. (Δεν τους το ζήτησα φυσικά).

Και η Nitecore έχει απαντήσει και μου ζήτησε το S/N (το είχα στείλει είδη βέβαια αλλά δεν το προσεξαν).

Θα ενημερώσω για τη συνέχεια και την ταχύτητα αλλά απ'ότι βλέπω είναι πολύ σοβαροί με τους πελάτες τους.