flashlight
Senior Member
- 4 April 2013
- 636
Update: Σχετικά με τον προβληματικό EA1
Από Fasttech η απάντηση ήταν γρήγορη. Με ρώτησαν αν θέλω αλλαγή η refund και θα καλύψουν και το μεταφορικά για εκεί διότι ήταν Dead On Arrival. Μου κάνει εντύπωση ότι θα καλύψουν και τη μεταφορά εκτός κι αν υπολόγισαν ότι έχω βάλει 8 παραγγελίες τους τελευταίους 2 μήνες των $80-100 συν το γεγονός ότι ανέφερα τα BLF, CPF και το δικό μας εδώ! Στο μεταξύ εχθές έβαλα άλλη μια παραγγελία την ώρα που περίμενα το ticket για έναν EC1, έναν ακόμα Tank007 E9 και κάτι ψιλά. Το ιδανικό θα ήταν να ρίξουν μέσα και τον ΕΑ1 να έρθουν όλα μαζί αλλά πολλά ζητάω χωρίς να έχω στείλει πίσω τον άλλο. (Δεν τους το ζήτησα φυσικά).
Και η Nitecore έχει απαντήσει και μου ζήτησε το S/N (το είχα στείλει είδη βέβαια αλλά δεν το προσεξαν).
Θα ενημερώσω για τη συνέχεια και την ταχύτητα αλλά απ'ότι βλέπω είναι πολύ σοβαροί με τους πελάτες τους.
Update: Σχετικά με τον προβληματικό EA1
Από Fasttech η απάντηση ήταν γρήγορη. Με ρώτησαν αν θέλω αλλαγή η refund και θα καλύψουν και το μεταφορικά για εκεί διότι ήταν Dead On Arrival. Μου κάνει εντύπωση ότι θα καλύψουν και τη μεταφορά εκτός κι αν υπολόγισαν ότι έχω βάλει 8 παραγγελίες τους τελευταίους 2 μήνες των $80-100 συν το γεγονός ότι ανέφερα τα BLF, CPF και το δικό μας εδώ! Στο μεταξύ εχθές έβαλα άλλη μια παραγγελία την ώρα που περίμενα το ticket για έναν EC1, έναν ακόμα Tank007 E9 και κάτι ψιλά. Το ιδανικό θα ήταν να ρίξουν μέσα και τον ΕΑ1 να έρθουν όλα μαζί αλλά πολλά ζητάω χωρίς να έχω στείλει πίσω τον άλλο. (Δεν τους το ζήτησα φυσικά).
Και η Nitecore έχει απαντήσει και μου ζήτησε το S/N (το είχα στείλει είδη βέβαια αλλά δεν το προσεξαν).
Θα ενημερώσω για τη συνέχεια και την ταχύτητα αλλά απ'ότι βλέπω είναι πολύ σοβαροί με τους πελάτες τους.
Από την άλλη ο TM26 έχει την οθόνη και τον ενσωματομένο φορτιστή (για ώρα ανάγκης αν κουβαλάς το καλώδιο βέβαια) ενώ σαν interface και modes προσωπικά μου αρέσει πολύ. Επίσης παίρνει CR123 μπαταρίες αν χρειαστεί κανείς να το βγάλει σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Στα $210 περίπου που βγαίνει με κουπόνι και γι'αυτά που κάνει (και μικρός) γιατί τον λες υπερτιμημένο? Είναι φοβερό γκατζετάκι με μοναδικά χαρακτηριστικά.
Nitecore SRT7
http://wallbuys.com/search/keyword-Nitecore SRT7
Coupon Code SSZZCCSS (μέχρι τέλος του μήνα)
$93.50 ~ 73 ευρώ
Συγνώμη αν βάζω κάποιους σε έξοδα!![]()
Overpriced...
Αν θες λουμενς, παρε τον Thrunite TN30 XM-L2 3600 lumens σχεδον στην μιση τιμη.
Aγαπητε Χιωτη ,απο που χτυπαμε τον ΤΝ30;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.