Nitecore

Re: NITECORE

Update: Σχετικά με τον προβληματικό EA1

Από Fasttech η απάντηση ήταν γρήγορη. Με ρώτησαν αν θέλω αλλαγή η refund και θα καλύψουν και το μεταφορικά για εκεί διότι ήταν Dead On Arrival. Μου κάνει εντύπωση ότι θα καλύψουν και τη μεταφορά εκτός κι αν υπολόγισαν ότι έχω βάλει 8 παραγγελίες τους τελευταίους 2 μήνες των $80-100 συν το γεγονός ότι ανέφερα τα BLF, CPF και το δικό μας εδώ! Στο μεταξύ εχθές έβαλα άλλη μια παραγγελία την ώρα που περίμενα το ticket για έναν EC1, έναν ακόμα Tank007 E9 και κάτι ψιλά. Το ιδανικό θα ήταν να ρίξουν μέσα και τον ΕΑ1 να έρθουν όλα μαζί αλλά πολλά ζητάω χωρίς να έχω στείλει πίσω τον άλλο. (Δεν τους το ζήτησα φυσικά).

Και η Nitecore έχει απαντήσει και μου ζήτησε το S/N (το είχα στείλει είδη βέβαια αλλά δεν το προσεξαν).

Θα ενημερώσω για τη συνέχεια και την ταχύτητα αλλά απ'ότι βλέπω είναι πολύ σοβαροί με τους πελάτες τους.

Ναι, παιζει το ρολο του το οτι εισαι συχνος και καλος πελατης καθως και οτι ειναι σοβαρη εταιρεια.

Στο dinodirect και στο ΔΧ μου κανουν ολα τα χατηρια οταν εχω καποιο παραπονο, ακριβως γιαυτον τον λογο. Αν και τους ενοχλω σπανια.

Στην τελικη, ειναι large με τους large customers, γιατι ετσι τους συμφερει.. :))

Update: Σχετικά με τον προβληματικό EA1

Από Fasttech η απάντηση ήταν γρήγορη. Με ρώτησαν αν θέλω αλλαγή η refund και θα καλύψουν και το μεταφορικά για εκεί διότι ήταν Dead On Arrival. Μου κάνει εντύπωση ότι θα καλύψουν και τη μεταφορά εκτός κι αν υπολόγισαν ότι έχω βάλει 8 παραγγελίες τους τελευταίους 2 μήνες των $80-100 συν το γεγονός ότι ανέφερα τα BLF, CPF και το δικό μας εδώ! Στο μεταξύ εχθές έβαλα άλλη μια παραγγελία την ώρα που περίμενα το ticket για έναν EC1, έναν ακόμα Tank007 E9 και κάτι ψιλά. Το ιδανικό θα ήταν να ρίξουν μέσα και τον ΕΑ1 να έρθουν όλα μαζί αλλά πολλά ζητάω χωρίς να έχω στείλει πίσω τον άλλο. (Δεν τους το ζήτησα φυσικά).

Και η Nitecore έχει απαντήσει και μου ζήτησε το S/N (το είχα στείλει είδη βέβαια αλλά δεν το προσεξαν).

Θα ενημερώσω για τη συνέχεια και την ταχύτητα αλλά απ'ότι βλέπω είναι πολύ σοβαροί με τους πελάτες τους.

Με τι τρόπο σου είπαν να τον επιστρέψεις;

Διάβασε το παρακάτω,

http://budgetlightforum.com/node/21595#comment-392785

Λοιπόν μου είπαν να το επιστρέψω με απλό mail χωρίς κουτί και θα το πληρώσουν αυτοί το δέμα. Μόλις παραλάβουν θα μου στείλουν τον καινούριο ή refund ότι θέλω. Έβγαλαν είδη RMA.

Επίσης είχα απάντηση και απο Nitecore, όπου τους είπα ότι ναι μεν η σειρά Explorer είναι φανταστική αλλά.........όταν δουλεύει και ότι πρέπει να κάνουν κάτι στο TQM τους (Total Quality Management) ή να προσλάβουν κάποιον που να το στήσει σωστά. Φτάνει μόνο (τους είπα) να δείται στο Google για τα προβλήματα της συγκεκριμένης σειράς στα εξειδικευμένα φόρα. Αυτό που σας σώζει είναι τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους και η καλή τιμή.

Μου απάντησαν ότι θα μιλήσουν με τον τοπικό διανομέα Ευρώπης μήπως και δεν χρειαστεί να τον στείλω στην Κίνα.

Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ανταπόκριση έως τώρα.

Η τιμή του TM26 στο Fasttech έπεσε στα $233! Ίσως έρχεται updated με XM-L2 και αρχίσουν να ξεστοκάρουν.

O TM26 ειναι για μενα διακαης ποθος και σιγουρα θα καταληξει στα χερια μου ...
Θα δω ποσο θα αντεξω (να πεσει!)
Κανενα κουπονακι υπαρχει ;
Οι φημες για τυχον αναβαθμιση του XM-L2 ευσταθουν ,ποτε;

Και τον Blackshadow Terminator το προτείνω μιας και τον έχω αν και το Fasttech έχει αυτόν με το XML-U2 η τιμή του είναι πολύ καλή. Αν θέλει κανείς την έκδοση με το XML-U3 εγώ τον πήρα από Going Gear. Η διαφορά στη φωτεινότητα είναι μόνο 7% βέβαια (200-250 Lumens) και δεν ξέρω αν είναι αισθητή ενώ δεν έχει δωρεάν μεταφορικά από εκεί. Πάντως ο φακός είναι πολύ καλή κατασκευή. Σε φως σκοτώνει, έχει Thermal Control για το Turbo και όχι timer που σημαίνει ότι αν το κρατάς κρύο το Turbo μένει ON. Τα ηλεκτρονικά του είναι ποιοτικότατα αλλά εκεί που υστερεί είναι το Interface. Είναι το πολύ απλό 3 modes στη σειρά (ευτυχώς το strobe είναι hidden) και όχι memory. To mid του είναι δυνατό 1500+ Lumens και δεν πολυζεστένεται ο φακός. Επίσης βγάζει μετρημένα 3200 Lumens (OTF) και σχεδόν 60,000cd.

Και ο Thrunite TN30 είναι φοβερός και εξίσου δυνατός και όντως η τιμή του πολύ καλή ενώ έχει τα καλύτερα modes. Είναι στο Wish List μου απλά έχω τόσα εκεί μέσα που.......

Από την άλλη ο TM26 έχει την οθόνη και τον ενσωματομένο φορτιστή (για ώρα ανάγκης αν κουβαλάς το καλώδιο βέβαια) ενώ σαν interface και modes προσωπικά μου αρέσει πολύ. Επίσης παίρνει CR123 μπαταρίες αν χρειαστεί κανείς να το βγάλει σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Στα $210 περίπου που βγαίνει με κουπόνι και γι'αυτά που κάνει (και μικρός) γιατί τον λες υπερτιμημένο? Είναι φοβερό γκατζετάκι με μοναδικά χαρακτηριστικά.

Από όλους το μεγαλύτερο Throw το έχει ο Black Shadow με το U3 (Terminator: 60,000cd, TN30 3600 Lumens Version: 43,000cd, TM26: 43,000cd) και μου φαινεται το μεγαλύτερο flood o ΤΜ26.

Διαλέγεις και παίρνεις.

Αν ποτέ δούμε τόσα λούμενς με ένα λεντ και μία, άντε το πολύ 2, 18650 και μέγιστη διάρκεια τούρμπο τις 2 ώρες και συνεχώμενη λειτουργία του τούρμπο για 30 λεπτά, τότε θα χτυπήσω έναν.

Από την άλλη ο TM26 έχει την οθόνη και τον ενσωματομένο φορτιστή (για ώρα ανάγκης αν κουβαλάς το καλώδιο βέβαια) ενώ σαν interface και modes προσωπικά μου αρέσει πολύ. Επίσης παίρνει CR123 μπαταρίες αν χρειαστεί κανείς να το βγάλει σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Στα $210 περίπου που βγαίνει με κουπόνι και γι'αυτά που κάνει (και μικρός) γιατί τον λες υπερτιμημένο? Είναι φοβερό γκατζετάκι με μοναδικά χαρακτηριστικά.

Εγω λεω τον ΤΜ26 υπερτιμημενο και εσυ τον λες φοβερο γκατζετακι αλλα κατα βαση συμφωνουμε διοτι εχω δεν θα τον αγορασω αλλα και εσυ εχεις στην wish list τον ΤΝ30 και εχεις ηδη αγορασει τον ΒST :))

Και οταν λεω οτι τον θεωρω υπερτιμημενο, δεν εννοω οτι ειναι ακριβος. Ενα προιον μπορει να ειναι υπερτιμημενο και να αξιζει 5 ευρω.
Πιστευω οτι τα 'γκατζετιστικα' χαρακτηριστικα του (και ειμαι δηλωμενος γκατζετακιας) δεν αξιζουν αυτα τα χρηματα. Εγω που τσιμπαω ευκολα σε καθε ειδους γκατζετ, ο ΤΜ26 δεν με πειθει. Δυστυχως :))

Να σου πω την αλήθεια δεν περίμενα να βγει ο BST τόσο καλός. Απλός μεν (modes κτλ.) αλλά ότι έχει πάνω του είναι ποιοτικό.

Πάντως πιο πολύ εντύπωση μου κάνουν τα μικρά φακουδάκια που βγάζουν τόσο φως. Χτύπησα και τον EC1 να έρχεται μέχρι να μου αλλάξουν τον EA1 γιατί θέλω δυο μικρούς και αυτός είναι πίκολο! Κι εδώ σταματάω για να πάω για κάποιον καλό thrower.

Eιμαι σιγουρος οτι θα χαρεις τον EC1 περισσοτερο απο τον ΕΑ1 λογω μικροτερου μεγεθους και σημαντικα μεγαλυτερης φωτεινοτητας. Πολυ καλα εκανες.

Τον ΕΑ1 μπορώ να το δίνω και στη γυναίκα μου ή στον μικρό που μου είπε ότι του αρέσουν πολύ οι φακοί γιατί έχει ΑΑ. Λιθίου δεν τους δίνω και ίσως είμαι υπερβολικός αλλά πάνω απ'όλα η ασφάλεια.

Και καλα κανεις.
Και δεν μπορει να θεωρηθει καποιος υπερβολικος οταν αναφερεται σε θεματα ασφαλειας που στην συγκεκριμενη περιπτωση, υπαρχουν.
Δυσκολο ειναι να βγαλει και να βαλει ενα παιδι μια μπαταρια αναποδα?