Nitecore

Re: NITECORE

ο λαστιχενιος διακοπτης του ΕΑ4 σημερα βγηκε τελειως OFF...!κοπηκε!!!τωρα τι κανουμε???

Κανεις μια ερωτηση απο κει που τον αγορασες.

Δουλευει παντως ο φακος ετσι? Το πολυ πολυ χανεις το αδιαβροχο της υποθεσης.

εχει μεσα ενα μικρο πλαστικο που εχω την εντυπωση οτι βγαινει και μετα δεν αναβει ο φακος.απο fastech τον πηρα

H fasttech δεν ειναι επισημος αντιπροσωπος της nitecore..
Aυτο που μπορεις να κανεις ειναι να γραψεις απευθειας στην nitecore, να θεσεις το προβλημα και να ζητησεις εναλλακτικες.
Αν ειναι να σε χρεωσουν μονο μεταφορικα, που προφανως ετσι θα ειναι, αξιζει τον κοπο να το κανεις. Το EA4 ειναι καλο φακουδακι.

Για ρώτα μήπως στέλνουν λαστιχάκια να τα αλάξουμε μόνοι μας. Εγώ δεν έχω πρόβλημα ακομη γιατί μπήκε στο συρτάρι. Γι αυτό δεν θέλω να αγοράζω άλλες μάρκες εκτός φένιξ (αν και το έκανα τελικά), πετάς τα λεφτά σου.

καταρχην για ακομα μια φορα σε ευχαριστω για την απαντηση!!!

το ΕΑ4 ειναι οντως φοβερο φακουδακι και πραγματικα λογω της δουλειας μου εχει ερθει σε ακραιες καταταστασεις!δεν το εχω μετανιωσει ποτε που το πηρα,μονο λιγο για το βαρος του λογω δουλειας και παλι...

θα τους στειλω mail να δω τι θα μου πουνε...το προβλημα ειναι λιγο τα μετρια αγγλικα μου βεβαια αλλα πιστευω να κταλαβουν χαχαχα!!

καταρχην για ακομα μια φορα σε ευχαριστω για την απαντηση!!!

το ΕΑ4 ειναι οντως φοβερο φακουδακι και πραγματικα λογω της δουλειας μου εχει ερθει σε ακραιες καταταστασεις!δεν το εχω μετανιωσει ποτε που το πηρα,μονο λιγο για το βαρος του λογω δουλειας και παλι...

θα τους στειλω mail να δω τι θα μου πουνε...το προβλημα ειναι λιγο τα μετρια αγγλικα μου βεβαια αλλα πιστευω να κταλαβουν χαχαχα!!

Αν θελεις να σε βοηθησω με τα αγγλικα, ευχαριστως. Βαλε ομως μια φωτογραφια του φακου με το μπουτον, για να τους περιγραψω το προβλημα.

Με άλλα λόγια σε όποιον αρέσει και έχει τον ΕΑ4 καλά θα κάνει να πάρει και τον Sunwayman να χρησιμοποιεί για πιο συχνά ώστε να μην χαλάσει το μπουτόν του ΕΑ4. Εμ πως.........

δεν ξερω φιλε χιωτη αν μπορεις να καταλαβεις αλλα εχει ξεχειλωσει το λαστιχακι.αυτο εγινε λογω μεγαλης θερμοκρασιας(40-45 βαθμους) του χωρου στον οποιο βρισκοταν ο φακος.επισης εχει κοπει στο επανω μερος.ειχα βαλει ταινια για να μην φυγει το πλαστικο που εχει εσωτερικα και εχει καπως πατικωθει...

Uploaded with ImageShack.us

παντως σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον και τη βοηθεια...αν ερθεις απο χαλκιδα μερια κερναω καφε!!!!!!

Α, μπραβο.
Θα σου φτιαξω ενα κειμενακι και θα στο στειλω με PM.
Θα το κανεις copy paste, θα βαλεις attachment και την φωτογραφια και θα στειλεις το email στην Νitecore.
Θα κοιταξω ποια ειναι η πιο σωστη διευθυνση για service για να στην στειλω επισης.

Με άλλα λόγια σε όποιον αρέσει και έχει τον ΕΑ4 καλά θα κάνει να πάρει και τον Sunwayman να χρησιμοποιεί για πιο συχνά ώστε να μην χαλάσει το μπουτόν του ΕΑ4. Εμ πως.........

Ειναι γνωστο σχεδον απο την αρχη που κυκλοφορησε ο ΕΑ4 οτι εχει προβλημα ο διακοπτης στις υψηλες θερμοκρασιες πανω απο 40 βαθμους, οταν αφηνεται για πολλες ωρες.
Οποτε, οσοι τον εχουν ειτε οσοι τον επιδιορθωσουν θα αποφευγουν τετοιες συνθηκες και θα λαμβανουν τα μετρα τους.

Σιγουρα δεν ειναι φακος για αυτοκινητο ουτε για χωρους/αποθηκες οπου μπορει να ανεβασουν μεγαλες θερμοκρασιες.
Μεγαλη πατατα παντως της Nitecore που φανταζομαι οτι δεν θα το επαναλαβει ποτε...

Απάντηση: Re: NITECORE

Α, μπραβο.
Θα σου φτιαξω ενα κειμενακι και θα στο στειλω με PM.
Θα το κανεις copy paste, θα βαλεις attachment και την φωτογραφια και θα στειλεις το email στην Νitecore.
Θα κοιταξω ποια ειναι η πιο σωστη διευθυνση για service για να στην στειλω επισης.

θα με βοηθουσες πολυ!!!αναμενω...

Re: Απάντηση: Re: NITECORE

θα με βοηθουσες πολυ!!!αναμενω...

Eχω στειλει email στην Νitecore Europe απο χθες βραδυ για να με κατευθυνουν σχετικα με το ποιος ειναι καλυτερα να αναλαβει το service του φακου (και ποσο θα κοστισει, αν χρεωνουν αυτην την αλλαγη) και αναμενω απαντηση.

Ειναι στην εγγυηση? Ποτε το πηρες?

Ο τυπος απο την Νιτεcore μου ειπε να μιλησουμε με το μαγαζι που το αγορασες. Αρα θα στειλουμε το mail στην Fasttech και βλεπουμε. Απλα πες μου ποτε τον αγορασες (αριθμος/ημερομηνια) παραγγελιαςγια να ετοιμασω το γραμμα.

Έναν έχω και βγαινει σε ειδικές περιπτώσεις.

Είναι όμως ΤΟ gadget ο ec1 και ολη η σειρά.

Για δουλειά προτιμώ fenix και eagletac.

Τον ΕΑ4 τον έχω ξεγράψει. Αν χαλάσει το λαστιχάκι θα δω αν μπορώ να του βάλω κανένα πατέντα, αλλιώς στα σκουπίδια.
Ο Ρ25 μη μου κάνει καμιά μπινιά που τον έχω βολευτεί από άποψη φωτεινώτητας στην δουλειά.