Nitecore

Απάντηση: NITECORE

Καλορίζικος σου εύχομαι να τον χαρείς , αυτό που λες για το PayPal πρώτη φορά το ακούω εκτός κι αν μου έχει συμβεί και δεν το πήρα χαμπάρι από ποιό site παράγγειλες;

Re: NITECORE

Καλορίζικος σου εύχομαι να τον χαρείς , αυτό που λες για το PayPal πρώτη φορά το ακούω εκτός κι αν μου έχει συμβεί και δεν το πήρα χαμπάρι από ποιό site παράγγειλες;

Ευχαριστώ να είσαι καλά ειναι ο πρωτος επωνυμος αξιολογος που πέρνω και ελπιζω να ειναι ανταξιος του ονοματος του, από Banggood τον πηρα με κουπονι απο Groupbuy του Budgetlightforum στα 45$ τελικά τώρα προσεξα οτι ειχαν διαφορετικη ισοτημια /$ και βγηκε η διαφορα.

αλλαξε την ρυθμιση να το κανει η τραπεζα σου

Είναι καλύτερα έτσι;

Η ποιότητα κατασκευής της Jetbeam είναι πολύ ανώτερη από την nitecore σε όλα τα επίπεδα. Καλύτερα αλουμίνια, καλύτερη βαφη και φυσικά καλύτερα πλαστικά στα κουμπιά τους. Βέβαια αυτό το λέω γιατι χρησιμοποιώ τους φακούς σαν εργαλεία και επίσης έχω πικρή εμπειρία από τον ea40…

Παιδια παρατηρησα οτι τον nitecore EAX 2000 lumens,η nitecore δεν τον εχει στην σελιδα της μεσα

http://www.nitecore.com/Product.aspx

Μηπως πηγε για αποσυρση ,και εχει μεινη στα μαγαζια ακομα σαν στοκ ?

Re: Απάντηση: Re: NITECORE

Δύο φωτογραφίες καί από μένα.

fakos110.jpg

fakos111.jpg

Last edited:

Eυχαριστώ Σταύρο
Συμφωνώ απόλυτα,στά specs ο nitecore P12 είναι ανώτερος στο throw και στο intensity απο τον fenix PD35
Αλλά αυτό πού μού αρέσε περισσότερο είναι πού μου δείχνη τήν τάση τής μπαταρίας ,καί σέ απόκλιση μόνο ±0.1V
Μεγάλο ατού αυτό στους φακούς να βλέπει κανείς τήν εναπομείνουσα τάση,καί να πράττει δεόντως.

Παρουσιάστηκε και ο νέος ec11(παλιός ec1) μαζί με τους άλλους φακούς της Nitecore για το 2015.

https://www.youtube.com/watch?v=O4bRFNzLI9o

Πιο δυνατός απο τον προηγούμενο αλλά όχι τόσο όμορφος.

Κάπου διάβασα οτι παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα και η εταιρία θα καθυστερήσει για 2 εβδομάδες περίπου την διανομή του.

http://www.batteryjunction.com/nitecore-ec11.html

κακασχημος...προσπαθησαν να αβλουν ολα τα χαρακτηριστικα μαζι....
Αλαλ το κοκκινο λεντ χρησιμοτατο

Eυχαριστώ Σταύρο
Συμφωνώ απόλυτα,στά specs ο nitecore P12 είναι ανώτερος στο throw και στο intensity απο τον fenix PD35
Αλλά αυτό πού μού αρέσε περισσότερο είναι πού μου δείχνη τήν τάση τής μπαταρίας ,καί σέ απόκλιση μόνο ±0.1V
Μεγάλο ατού αυτό στους φακούς να βλέπει κανείς τήν εναπομείνουσα τάση,καί να πράττει δεόντως.
Πως παρακολουθείς την τάση?

Πως παρακολουθείς την τάση?

Οταν ειναι σβηστος ο φακος,πατας τον πλαινο διακοπτη και ταυτοχρονα τον κεντρικο διακοπτη θα αναψει ενα μπλε led κατω απο τον πλαινο διακοπτη,αν π.χ η ταση ειναι 3,7 volt θα αναψει και θα σβησει 3 φορες το μπλε led θα κανει μια παυση εκει θα δεις τα volt ,και μετα θα αναβοσβηση αλλες 7 φορες εκει θα δεις την υποδιαιρεση των volt.Αν η ταση ειναι 4,2 volt θα αναβοσβηση 4 φορες το μπλε led ,μετα θα κανει μια παυση και μετα θα αναβοσβηση αλλες 2 φορες κ.ο.κ

Οταν ειναι σβηστος ο φακος,πατας τον πλαινο διακοπτη και ταυτοχρονα τον κεντρικο διακοπτη θα αναψει ενα μπλε led κατω απο τον πλαινο διακοπτη,αν π.χ η ταση ειναι 3,7 volt θα αναψει και θα σβησει 3 φορες το μπλε led θα κανει μια παυση εκει θα δεις τα volt ,και μετα θα αναβοσβηση αλλες 7 φορες εκει θα δεις την υποδιαιρεση των volt.Αν η ταση ειναι 4,2 volt θα αναβοσβηση 4 φορες το μπλε led ,μετα θα κανει μια παυση και μετα θα αναβοσβηση αλλες 2 φορες κ.ο.κ
Σ ευχαριστώ πολύ.Στα πόσα volt προτείνεις φόρτιση.Στα 3.6v?