Ο ΕΑ11 της Nitecore ήρθα να "αντικαταστήσει" τον ΕΑ1, με ανανεωμένο σχήμα και τεχνικά χαρακτηριστικά
Εξακολουθεί να διατηρεί το δευτερο ΚΟΚΚΙΝΟ ledακι αλλα αυτή την φορά, το red led βρίσκεται εντος του κατόπτρου
Για μένα μια πολύ καλή λειτουργία, αφού αναβοσβήνει (εφόσον ενεργοποιηθεί) επιτρέποντας τον εύκολο εντοπισμό του (σβηστού) φακού στο σκοτάδι
Φυσικά, τα χαρακτηριστικά βελτιωθηκαν (μειώνοντας όμως την "thrower" ικανότητα, αφού το XP-G led αντικαταστάθηκε με ένα XM-L2, ανεβάζοντας όμως την φωτεινότητα (LiIOn 14500) στα 900 lumens
Σε σύγκριση με τον Olight S10 (my EDC)
O φακός ήταν presale @ banggood στα $40, τώρα πωλείται περίπου $55
Καλοφώτιστος Αντώνη, μεγειές ! Ωραίος φακός για EDC και τον έχω βάλει και εγώ στην wish list... σε αντικατάσταση του αναντικατάστατου (till now) S10
Περιμένω τις εντυπώσεις σου πως και πως !
Ευχαριστώ Χάρη, σωστά, στη φωτό ο S20 (τυπογραφικό λάθος)
Εχει πολύ καλη ποιότητα κατασκευής, "καλό" μέγεθος, με 14500 είναι "πυραυλος", με ΑΑ τυπικός.
Εξαιρετικά κουμπιά σε αίσθηση, καλύτερα σπειρώματα από την προηγούμενη σειρά
Είχα και τον ΕΑ1 "bed side" ως τώρα, τον έδωσα σε φίλο πρόσφατα και αυτός θα πάρει θέση στο κομοδίνο, γι' αυτό και το red led ειναι must!
Εμένα, με βολέυει το λιγότερο throw που έχει, για κύρια χρήση εντος οικίας είναι οτι πρέπει
Και μια συγκριτική μεγέθους με τους Olight brothers (s10 on top, s20 bottom)
Συμφωνω Μιχάλη (ευχαριστώ!)
Αν και δεν τον έχω προς το παρόν EDC - και έχω μήνες να αγοράσω φακό - ομολογώ οτι εντυπωσιαστηκα ευχαριστα από την ποιότητα του, είναι σίγουρα καλύτερος από τον ΕΑ1 και το red led στο κάτοπτρο είναι όλα τα λεφτά!
Με την 14500 που δοκίμασα ειναι απίθανος (τον παρκάρω βέβαια με ΑΑ) και το κράτημα στο χέρι είναι άριστο (επίσης καλύτερος από τον ΕΑ1)
Σκέφτομαι μήπως να πάρω ακόμη έναν (ειδικά στα $35 του GB @ BLF)
Σκοπεύει να τον παραγγείλει κάποιος απο το group buy του blf; Ρωτάω γιατί ψήνομαι κι εγώ αλλά δεν έχω λογαριασμό στο site. Αν μπορεί κάποιος να παραγγείλει και για μένα και να του στείλω τα λεφτά.
Πολύ καλή φάση και ο EC11, μας βάζουν στον πειρασμό μιας η τιμή του είναι δελεαστική (+2$ από τον ΕΑ11). Εγώ ήδη δήλωσα πάντως για τον ΕΑ11 αν και με τρώει κάτι να πάρω και τον μικρό EC11, μάλλον για οξεία Nitecorίτιδα το κόβω :Banane0: