Nitecore

Re: NITECORE

Κάνα νέο από κανέναν ? Ο δικός μου τίποτα, εξακολουθεί να είναι κολλημένος στο αεροδρόμιο !! Έκανε 9 μέρες να έρθει Ελλάδα και τώρα είναι 10 μέρες στο αεροδρόμιο... τι να πεις...:smash:
Ενώ κάτι άλλο που περίμενα το παρέλαβα χθες και έμεινε στο αεροδρόμιο "μόνο" 2 μέρες....

Να γιατί αργούνε...

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231405751

:flipout:-bye-

Μακάρι να ερχόντουσαν με τον Προαστιακό, πιο γρήγορα θα ερχότανε... :BDGBGDB55:

Πάντως είναι λίγο τρελά τα πράγματα :

Destination Country - Cache Time:2015-05-08 09:02 - Go to official website
2015-05-08 01:07 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE
2015-04-23 06:23 NETHERLANDS, ITEMS IN PACKING
2015-04-23 06:22 NETHERLANDS, ARRIVAL AT AIRPORT
Origin Country - Cache Time:2015-05-08 09:02 - Go to official website
2015-04-27 11:58 The item has arrived in the country of destination (??)
2015-04-24 12:24 The item is on transport to the country of destination
2015-04-23 06:23 The item is at the PostNL sorting center
2015-04-22 13:22 The item is at the handover point from freight carrier to PostNL
2015-04-21 07:37 The item has arrived in the transit airport
2015-04-21 06:59 The item has left the originating country
2015-04-20 14:33 The item is received by the shipper in the originating country
2015-04-20 12:24 The item is ready for shipment
2015-04-20 09:42 The item is pre-advised

ΟΚ , πήρε μόνο 12 μέρες να ανοίξουν τον σάκο στο αεροδρόμιο !!! Δευτέρα - Τρίτη θα τον έχεις στα χέρια σου.

ΟΚ , πήρε μόνο 12 μέρες να ανοίξουν τον σάκο στο αεροδρόμιο !!! Δευτέρα - Τρίτη θα τον έχεις στα χέρια σου.

Μακάρι ! Ευχαριστημένος με τον δικό σου ? Καλοφώτιστος κιόλας :smile:

Thanks. Με μια ΑΑ eneloop που του έβαλα για να δω αν λειτουργεί δεν μπορώ να πω ότι έβγαλα και συμπεράσματα. Μικρός , αρκετές λειτουργίες , 5 στάθμες , μια χαρά.
Θα αφήσω τον P35 στο σπίτι , χαχα. Μόλις έρθουν και οι 14500 θα κάνω μια μικρή σύγκριση ανάμεσα στις ΑΑ και την 14500.

Κάνα νέο από κανέναν ? Ο δικός μου τίποτα, εξακολουθεί να είναι κολλημένος στο αεροδρόμιο !! Έκανε 9 μέρες να έρθει Ελλάδα και τώρα είναι 10 μέρες στο αεροδρόμιο... τι να πεις...:smash:
Ενώ κάτι άλλο που περίμενα το παρέλαβα χθες και έμεινε στο αεροδρόμιο "μόνο" 2 μέρες....
Εμένα σήμερα έγινε καταγραφή από αεροδρόμιο.

Re: Απάντηση: NITECORE

Και γω θα το σκεφτομουνα αλλα πρόσεξε, αφού παίρνει μπαταρία 18350, η 16340/cr123 θα "παιζει" λίγο εντος... Ο (ΑΑ) ΕΑ11 φαίνεται καλύτερη επιλογή...

Εννοείς οτι παίζουν στα ίδια lumen?

Με την imr δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να δουλεύει συνεχώς? Γιατί με την ΑΑ βγάζει πολύ λίγα lumen.

Οκ, τον παρέλαβα σήμερα τον ΕΑ11. Είδα ότι τον παρέλαβε το τοπικό ταχυδρομείο και πήγα εκεί και τον τσίμπησα γιατί αν περίμενα να μου τον φέρουν...

Του έβαλα μια 14500 από τον Trunite Archer A1 που έχω πάντα μαζί μου και τον δοκίμασα λίγο... Ποιοτικός φαίνεται, όμορφος, δυνατός (σίγουρα πιο δυνατός από τον Α1) και παρότι σχετικά πολύπλοκος ο χειρισμός του τον μαθαίνεις εύκολα... Δεν ξέρω όμως κατά πόσο θα με βολέψει (και λόγω μεγέθους, θα τον ήθελα λίγο μικρότερο) ώστε να αντικαταστήσει τον Olight S10 που χρησιμοποιώ καθημερινά εντός σπιτιού... θα δούμε...

Οκ, τον παρέλαβα σήμερα τον ΕΑ11. Είδα ότι τον παρέλαβε το τοπικό ταχυδρομείο και πήγα εκεί και τον τσίμπησα γιατί αν περίμενα να μου τον φέρουν...

Του έβαλα μια 14500 από τον Trunite Archer A1 που έχω πάντα μαζί μου και τον δοκίμασα λίγο... Ποιοτικός φαίνεται, όμορφος, δυνατός (σίγουρα πιο δυνατός από τον Α1) και παρότι σχετικά πολύπλοκος ο χειρισμός του τον μαθαίνεις εύκολα... Δεν ξέρω όμως κατά πόσο θα με βολέψει (και λόγω μεγέθους, θα τον ήθελα λίγο μικρότερο) ώστε να αντικαταστήσει τον Olight S10 που χρησιμοποιώ καθημερινά εντός σπιτιού... θα δούμε...
Και εσύ παρέλαβες ε? Εμένα ακόμα στο αεροδρόμιο είναι.

Έπιασε κουβέντα με τον δικό μου και ξεχάστηκαν φαίνεται, Μάλλον για αύριο τον κόβω να έρχεται εδώ.

Ωραίος σχεδιαστικά ο EC4 αλλά γιατί με 2χ18650 ? Ούτε πολλά lumen δίνει αλλά ούτε και μεγάλους χρόνους συγκριτικά με άλλους με 1 χ 18650...

Καλημερα. Μετα απο πολυ καιρο , χε χε χε .

Εχω ενα φακό της nitecore τον EC2. Κλασσικα χάλασε γιατι παντα ειχε σχεδιαστικό θέμα πίσω στα ηλεκτρονικά.

Γνωρίζει κανεις πως ανοιγει για να βγαλω τα ηλεκτρονικά και να τον φτιάξω;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ισως το βρήκα απο τον Γιώργο.

http://www.candlepowerforums.com/vb...EC2-EA1-EA2)&p=4001692&highlight=#post4001692

ναι ο εργοτελης ηταν. Γιωργο δεν τον λενε. Ειδα που το εχει βαλει στο candlepowerforum.

RISE FROM THE DEAD !!! :grandpa:

1μιση χρόνο μετά απο όταν σταματησε να αναβει (αναβε μονο το red led...) ΑΝΑΨΕ !!! :idea: από μόνος του !

Υπάρχει ζωή μετά θάνατον τελικά :worshippy: