Nitecore

μαλον δεν εθεσα σωστα αυτο που ειχα στο μυαλο μου...ειχα δυι διαφορετικες επιλογες:1) τον Klarus G330 με MT-G2 Led, 2) Nitecore EC4S...γι'αυτο εγραψα οτι θυσιασα λιγο flood(mtg2) για να παρω λιγο παραπανω δεσμη...συμφωνα με οσα ειδα σε αρκετα βιντεακια...
ευχαριστω για την συμβουλη παντως...
Καλοφωτιστος!!

Καλημερα φιλε Ηλια και ευχαριστω. Οταν ερθει, θα σας πω εντυπωσεις. Χθες το βραδυ ο martin εβγαλε κουπονι και για τον παρομοιο fenix tk35. UE...

Nitecore TIP
Και ακόμη ένα "pocket" μοντέλο, με δυο επιλογες LED, max 360 Lumens @ XP-G2
http://flashlight.nitecore.com/product/tip

TIP_EN_01.jpg

Πολυ καλος ο ΤΙΡ,αντε να βγει σε προσφορα.Η κατηγορια keychain εχει μελλον.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πολυ καλος ο ΤΙΡ και ο THUMB.Αντε να βγει καμια προσφορα να τους χτυπησουμε.Η κατηγορια keychain εχει μελλον.

Το έχω δει,προσπάθησα να γίνω μέλος αλλά κάτι με μπλοκάρει και δεν μπορώ.

Μπηκα στο groupbuy,τωρα περιμενω και θα μου σταλει στο πειπαλ να πληρωσω?Δεν γνωριζω την διαδικασια ειανι απλη?

Θα σου στείλει με pm,τον κωδικό για να σου κάνει την έκπτωση το κατάστημα, που θα αγοράσεις τον φακό. Συνήθως ο M4D M4X εχει συνεργασία με το banggood.

Ωραια,ευχαρστω φιλε,κι αυτο θα γινει οταν κλεισει η διαδικασια του groupbuy.Μια χαρα.

Ο απλος TIP ειναι με xp-g2 .

Και εχει αλλες 2 εκδοσεις , τις TIP CRI , με Nichia 219B 90+ CRI , με 2 διαφορετικα tint , 4000k και 5000-5200k .

Βλέπω ότι οι προτιμήσεις είναι περισσότερες για τον TIP CRI. Αν και περιμένα το αντίθετο λόγω των καλύτερων χαρακτηριστικών του TIP. Μεγαλύτερη φωτεινότητα και beam distance.

Σε φακους οπως αυτον , που ειναι για τα κλειδια πχ , και δεν θες και τοσο φως , καλυτερα να εχεις κατι πιο "ξεκουραστο" στο ματι , που να αναδεικνύει πιο ωραια και τα χρώματα.

Οχι οτι δεν μπορουσαν να πετυχουν και καλυτερη αποδοση . Υπαρχει το nichia 219C που εχει σαφως καλυτερη αποδοση αλλα ειναι δυσκολο για τους κινέζους παραγωγούς να το προμηθεύσουν.

Τελικά γράφτηκα κι εγώ , ήθελα εδώ και καιρό αλλά ανάθεμα αυτό το groupbuy.
Μπήκα για ένα THUMP και ένα TIP cri.