Νόμιμο αλλά Ανήθικο

Έχει απαντήσει σε αυτό η Αλέκα. Βαριέμαι να ψάξω να το βρω.
Αλλά είπαμε ο λαϊκισμός ζει και βασιλεύει.

πσσσσσσσσσσσ καλά ...........

τελευταία κάθε συζήτηση γυρνάει στο ΚΚΕ ....

άλλα κόλπα ....

Μα απο την Αννα ξεκινησε η κουβεντα. Αλλα δεν ειναι υποκριτικο να κατακεραυνωνεις τους πλουτοκρατες και να υπερμαχεσαι το δικιο του λαου και την ισοτητα για ολους και να στελνεις το παιδι σου στο Deree?

Καλός ο έλεγχος της εξουσίας, αλλα να μην λαϊκίζουμε κιόλας.

Δεν είναι όλα τα ιδιωτικά, παιδική χαρά για κακομαθημένα "πλουσιόπαιδα". Δεν είναι υποχρεωτικό να μην έχεις εμπιστοσύνη στο ελληνικό πανεπιστήμιο για να επιθυμείς να σπουδάσεις στο εξωτερικό.
Γιατί πρέπει ενα παιδί να υποχρεωθεί να πάει στο δημόσιο της γειτονιάς του και να σπουδάσει σε ένα ελληνικό πανεπιστήμιο για τον οποιονδήποτε λόγο.
Μακάρι να είχα ακούσει τους γονείς μου όταν μου το προτείναν και να είχα σπουδάσει στο εξωτερικό εξ'αρχής, απο τον βούρκο που διάλεξα τελικά.

Δεν μιλάμε ούτε για φοροδιαφυγή εδώ ούτε για παραθυράκι κάποιου νόμου, ούτε για κίνηση η οποια ζημιώνει ή παραγκωνίζει κάποιον άλλο.
Απο τις 10 επιλογές που έχει ένας γονέας για το πού θα σπουδάσει το παιδί του, η συγκεκριμένη διάλεξε την παραπάνω. Γιατί είναι ανήθικη?

Αυτό δεν έχει σχέση με την ικανότητα ή την ευσυνειδησία με την οποία επιτελεί ή όχι το καθήκον της ως Υπουργός. Είναι ανεξάρτητο και θα πρέπει κάποια στιγμή σε αυτήν την χώρα να μάθουμε να ξεχωρίζουμε το ένα απο το άλλο. Αν πήγαινε το παιδί της στην Γκράβα δλδ θα άλλαζε κάτι?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νόμιμο αλλά Ανήθικο

Για βρεστο γιατι πραγματικα με ενδιαφερει τι ειπε.

Φεύγω σε λίγο, αν μέχρι το βράδυ δεν το έχει βάλει κάποιος, θα το βρω.

Μα απο την Αννα ξεκινησε η κουβεντα. Αλλα δεν ειναι υποκριτικο να κατακεραυνωνεις τους πλουτοκρατες και να υπερμαχεσαι το δικιο του λαου και την ισοτητα για ολους και να στελνεις το παιδι σου στο Deree?

ακριβώς , η κουβέντα ξεκίνησε από αλλού και κατέληξε στο ΚΚΕ, το οποίο συμβαίνει κατά κόρον τελευταία ....

.
Γιατί πρέπει ενα παιδί να υποχρεωθεί να πάει στο δημόσιο της γειτονιάς του και να σπουδάσει σε ένα ελληνικό πανεπιστήμιο για τον οποιονδήποτε λόγο.

Απο τις 10 επιλογές που έχει ένας γονέας για το πού θα σπουδάσει το παιδί του, η συγκεκριμένη διάλεξε την παραπάνω. Γιατί είναι ανήθικη?

Αν πήγαινε το παιδί της στην Γκράβα δλδ θα άλλαζε κάτι?

Μα ρε συ για τον ιδιο σχεδον λογο δεν κατακρινουμε την Υπουργο (βοηθα παναγια μου) Παιδειας ?

Δεν μπορεις να υπερασπιζεσαι αρχες και πολιτικα δογματα οταν εσυ ο ιδιος προσφευγεις στις ευκολιες του αντιπαλου συστηματος .

Εγω ετσι το αντιλαμβανομαι και ισχυει και για την Αννα και για την Αλεκα αν ειναι αληθη αυτα.....

Κανε οτι θες , σπουδασε οπου θες το παιδι σου δικαιωμα σου ειναι ,ελευθεροι ανθρωποι ειμαστε αλλα μην μας δουλευετε... κουνωντας μας σημαιες και υπουργικους Θουριους ...

ακριβώς , η κουβέντα ξεκίνησε από αλλού και κατέληξε στο ΚΚΕ, το οποίο συμβαίνει κατά κόρον τελευταία ....

Σωστά, το "αλλού" είναι πρόβλημα, το ΚΚΕ είναι αθώο και καθαγιασμένο... Η επιχειρηματολογία κατά του "αλλού" (fancy απολυτήρια, πτυχία επί πληρωμή, ιδιωτικά χολεία, πόζα και σκουπίδια ....... ταιριάζουν στο λαιφστάιλ της εποχής ..) δεν ισχύει για το αμερικάνικο?

Σωστά, το "αλλού" είναι πρόβλημα, το ΚΚΕ είναι αθώο και καθαγιασμένο... Η επιχειρηματολογία κατά του "αλλού" (fancy απολυτήρια, πτυχία επί πληρωμή, ιδιωτικά χολεία, πόζα και σκουπίδια ....... ταιριάζουν στο λαιφστάιλ της εποχής ..) δεν ισχύει για το αμερικάνικο?

σαφώς και ισχύει

έγραψα όμως για το σκάνδαλο με την διαροή θεμάτων,

σε βόλεψε να μην το αναφέρεις ε?

θα ήθελα άλλη φορά λοιπόν όταν κάνεις quote σε μένα να βάζεις όλο το ποστ...

σου είναι πολύ δύσκολο κε Μαέστρο?

Έχει απαντήσει σε αυτό η Αλέκα. Βαριέμαι να ψάξω να το βρω.
Αλλά είπαμε ο λαϊκισμός ζει και βασιλεύει.

Κοίτα πού θα γίνουμε και απολογητές τής Αλέκας.
Λοιπόν άν και δέν ειναι ωραίο να γράφονται μερικά πράγματα δημόσια,το παιδί τής κυρίας Παπαρήγα είχε σοβαρό ζήτημα υγείας και μόνον κάποια ιδιωτικά είχαν την ανάλογη ιατρική κάλυψη..

Το οτι δίνουν οι βουλευτές τού ΚΚΕ μεγάλο μερίδιο τού μισθού τους στο κόμμα είναι επίσης αναμφισβήτητο γεγονός.
Κατά τά άλλα ας δούν πού και πώς ζεί η Παπαρήγα (και με τον μακαρίτη τον άνδρα της πού ήταν απο τούς σεμνότερους αριστερούς)και πώς ζούν οι Πρωτοπαπάδες,η Δαμανάκη ,ο Ρουσσόπουλος,ο Βουλγαράκης και πολλοί άλλοι.

Το ΚΚΕ έχει αρκετά θέματα πού μπορεί να το κριτικάρει κανείς,αλλά η ιστορία με τό ιδιωτικό τής κυρίας Παπαρήγα έχει καταντήσει ´τρομερό´επιχείρημα πού εξισώνεται μέ συμπεριφορές λοιπών ´αστέρων´τής πολιτικής...

Last edited:
Αν πάλι το παιδί της πήγαινε σε δημόσιο σχολείο, κάποιοι θα έθεταν θέμα δεοντολογίας, ως προς ενδεχόμενη ευνοϊκή μεταχείριση του λόγω του αξιώματος της, οπότε φαύλος κύκλος.

Το ότι το Υπουργείο Παιδείας αποδεικνύεται πως θεωρείται χώρος αυτοϊκανοποίησης (sic) για όσους το αναλαμβάνουν, αποτελεί ανεξάρτητο και σημαντικότερο θέμα από τις επιλογές φοίτησης των παιδιών τους...

σαφώς και ισχύει

έγραψα όμως για το σκάνδαλο με την διαροή θεμάτων,

σε βόλεψε να μην το αναφέρεις ε?

θα ήθελα άλλη φορά λοιπόν όταν κάνεις quote σε μένα να βάζεις όλο το ποστ...

σου είναι πολύ δύσκολο κε Μαέστρο?

Όλο το ποστ έβαλε κε... Εξάλλου την αντιμετώπιση που απολαμβάνω (στρεβλώσεις και "κατά λάθος" παρερμηνείες όσων γράφω) νομίζω ότι δεν έχω δώσει δείγμα ότι την ακολουθώ κι εγώ εδώ μέσα...

Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι ορμήξατε να κρίνετε το ότι κάποια στέλνει το παιδί της σε ιδιωτικό (ο λαϊκισμός που καταγγέλετε) και όταν αναφέρθηκε όχι ως δικαιολογία, αλλά ως άλλο ένα παράδειγμα η Αλέκα, ξαφνικά θυμηθήκατε ότι είναι πόλεμος κατά του ΚΚΕ, λαϊκισμός, κλπ κλπ κλπ

Φτάνει πια αυτή η υποκρισία, κανείς δεν κυνηγάει το ΚΚΕ, απλά με συγχωρείς αλλά προσωπικά μιλώντας πάντα το βρίσκω το ίδιο γελοίο με τα υπόλοιπα κόμματα, και έχω δικαίωμα να το κριτικάρω όσο και τα άλλα.

προσωπικά δεν έκρινα καμία Αννα και καμία Αλεκα

*έβαλες όλο το ποστ ???? τι λες (στο ποστ #29 έβαλες ολο το ποστ #3) .... οκ ότι πεις ....

Απάντηση: Re: Νόμιμο αλλά Ανήθικο

Καλός ο έλεγχος της εξουσίας, αλλα να μην λαϊκίζουμε κιόλας.

Δεν είναι όλα τα ιδιωτικά, παιδική χαρά για κακομαθημένα "πλουσιόπαιδα". Δεν είναι υποχρεωτικό να μην έχεις εμπιστοσύνη στο ελληνικό πανεπιστήμιο για να επιθυμείς να σπουδάσεις στο εξωτερικό.
Μακάρι να είχα ακούσει τους γονείς μου όταν μου το προτείναν και να είχα σπουδάσει στο εξωτερικό εξ'αρχής, απο τον βούρκο που διάλεξα τελικά.

Δεν μιλάμε ούτε για φοροδιαφυγή εδώ ούτε για παραθυράκι κάποιου νόμου, ούτε για κίνηση η οποια ζημιώνει ή παραγκωνίζει κάποιον άλλο.

Αυτό δεν έχει σχέση με την ικανότητα ή την ευσυνειδησία με την οποία επιτελεί ή όχι το καθήκον της ως Υπουργός. Είναι ανεξάρτητο και θα πρέπει κάποια στιγμή σε αυτήν την χώρα να μάθουμε να ξεχωρίζουμε το ένα απο το άλλο. Αν πήγαινε το παιδί της στην Γκράβα δλδ θα άλλαζε κάτι?

Θά συμφωνήσω μαζί σου..
Μπορώ να κρίνω την κυρία Διαμαντοπούλου γιά την πολιτική της ή οιονδήποτε αλλο πολιτικό παρομοίως.

Jimazz και maestro, παρακαλώ και τους δυο σας η κόντρα να σταματήσει εδώ. Ειρωνικά σχόλια, του ενός προς τον άλλο, ευθεία ή καμουφλαρισμένα θα παίρνουν την άγουσα για την ''έξοδο''.....

Ευχαριστώ πολύ.

Re: Απάντηση: Νόμιμο αλλά Ανήθικο

Κοίτα πού θα γίνουμε και απολογητές τής Αλέκας.

Ζητηθηκε απο κανεναν αυτο και δεν το ειδα ? Η απλα αισθανεται καποιος υπερασπιστης της Αλεκας ?

Λοιπόν άν και δέν ειναι ωραίο να γράφονται μερικά πράγματα δημόσια,το παιδί τής κυρίας Παπαρήγα είχε σοβαρό ζήτημα υγείας και μόνον κάποια ιδιωτικά είχαν την ανάλογη ιατρική κάλυψη..

Τι ιατρικες καλυψεις παρεχουν τα ιδιωτικα σχολεια ? Γενικα μιλαω οχι για αυτην την περιπτωση.

Ο Γεννηματας, ο Ανδρεας και η Μελινα, που νοσηλευτηκαν? Στο ΕΣΥ που εφτιαξαν για το λαο?

1)Απο κανέναν δεν ζητήθηκε απολογία και το σχόλιο ήταν προσωπικό ´οτι δηλαδή εγώ γίνομαι απολογητής τής Αλέκας,ενώ διαφωνώ σέ πολλά μέ την πολιτική τού ΚΚΕ'
2)Ενα χρόνιο πρόβλημα υγείας ενός παιδιού πού μπορεί νά απαιτεί συχνές καθημερινές εξετάσεις ή μετρήσεις σακχάρου αίματος,επί παραδείγματι,μπορεί να γίνει μονον σέ σχολεία πού έχουν στοιχειώδες προσωπικό πού να γνωρίζει απο αυτά..
3)Οπως και το μέλος Κώστας Λυμπερόπουλος παλιότερα ,έχω ζητήσει και εγώ νά μήν μού γινονται κουότ σχόλιά μου απο συγκεκριμένο μέλος...
Παρακαλώ αυτό να γίνει σεβαστό.

Re: Απάντηση: Νόμιμο αλλά Ανήθικο

1)Οπως και το μέλος Κώστας Λυμπερόπουλος παλιότερα ,έχω ζητήσει και εγώ νά μήν μού γινονται κουότ σχόλιά μου απο συγκεκριμένο μέλος...
Παρακαλώ αυτό να γίνει σεβαστό.

Ο καθενας μπορει να ζητα οτι θελει.

Δεν υπαρχει τετοιος κανονισμος νομιζω στο φορουμ ετσι ? Αν υπαρξει το ξανασυζηταμε.