πσσσσσσσσσσσ καλά ...........
τελευταία κάθε συζήτηση γυρνάει στο ΚΚΕ ....
άλλα κόλπα ....
Έχει απαντήσει σε αυτό η Αλέκα. Βαριέμαι να ψάξω να το βρω.
Αλλά είπαμε ο λαϊκισμός ζει και βασιλεύει.
Για βρεστο γιατι πραγματικα με ενδιαφερει τι ειπε.
Μα απο την Αννα ξεκινησε η κουβεντα. Αλλα δεν ειναι υποκριτικο να κατακεραυνωνεις τους πλουτοκρατες και να υπερμαχεσαι το δικιο του λαου και την ισοτητα για ολους και να στελνεις το παιδι σου στο Deree?
.
Γιατί πρέπει ενα παιδί να υποχρεωθεί να πάει στο δημόσιο της γειτονιάς του και να σπουδάσει σε ένα ελληνικό πανεπιστήμιο για τον οποιονδήποτε λόγο.
Απο τις 10 επιλογές που έχει ένας γονέας για το πού θα σπουδάσει το παιδί του, η συγκεκριμένη διάλεξε την παραπάνω. Γιατί είναι ανήθικη?
Αν πήγαινε το παιδί της στην Γκράβα δλδ θα άλλαζε κάτι?
ακριβώς , η κουβέντα ξεκίνησε από αλλού και κατέληξε στο ΚΚΕ, το οποίο συμβαίνει κατά κόρον τελευταία ....
Σωστά, το "αλλού" είναι πρόβλημα, το ΚΚΕ είναι αθώο και καθαγιασμένο... Η επιχειρηματολογία κατά του "αλλού" (fancy απολυτήρια, πτυχία επί πληρωμή, ιδιωτικά χολεία, πόζα και σκουπίδια ....... ταιριάζουν στο λαιφστάιλ της εποχής ..) δεν ισχύει για το αμερικάνικο?
Έχει απαντήσει σε αυτό η Αλέκα. Βαριέμαι να ψάξω να το βρω.
Αλλά είπαμε ο λαϊκισμός ζει και βασιλεύει.
σαφώς και ισχύει
έγραψα όμως για το σκάνδαλο με την διαροή θεμάτων,
σε βόλεψε να μην το αναφέρεις ε?
θα ήθελα άλλη φορά λοιπόν όταν κάνεις quote σε μένα να βάζεις όλο το ποστ...
σου είναι πολύ δύσκολο κε Μαέστρο?
Καλός ο έλεγχος της εξουσίας, αλλα να μην λαϊκίζουμε κιόλας.
Δεν είναι όλα τα ιδιωτικά, παιδική χαρά για κακομαθημένα "πλουσιόπαιδα". Δεν είναι υποχρεωτικό να μην έχεις εμπιστοσύνη στο ελληνικό πανεπιστήμιο για να επιθυμείς να σπουδάσεις στο εξωτερικό.
Γιατί πρέπει ενα παιδί να υποχρεωθεί να πάει στο δημόσιο της γειτονιάς του και να σπουδάσει σε ένα ελληνικό πανεπιστήμιο για τον οποιονδήποτε λόγο.
Μακάρι να είχα ακούσει τους γονείς μου όταν μου το προτείναν και να είχα σπουδάσει στο εξωτερικό εξ'αρχής, απο τον βούρκο που διάλεξα τελικά.
Δεν μιλάμε ούτε για φοροδιαφυγή εδώ ούτε για παραθυράκι κάποιου νόμου, ούτε για κίνηση η οποια ζημιώνει ή παραγκωνίζει κάποιον άλλο.
Απο τις 10 επιλογές που έχει ένας γονέας για το πού θα σπουδάσει το παιδί του, η συγκεκριμένη διάλεξε την παραπάνω. Γιατί είναι ανήθικη?
Αυτό δεν έχει σχέση με την ικανότητα ή την ευσυνειδησία με την οποία επιτελεί ή όχι το καθήκον της ως Υπουργός. Είναι ανεξάρτητο και θα πρέπει κάποια στιγμή σε αυτήν την χώρα να μάθουμε να ξεχωρίζουμε το ένα απο το άλλο. Αν πήγαινε το παιδί της στην Γκράβα δλδ θα άλλαζε κάτι?
Κοίτα πού θα γίνουμε και απολογητές τής Αλέκας.
Λοιπόν άν και δέν ειναι ωραίο να γράφονται μερικά πράγματα δημόσια,το παιδί τής κυρίας Παπαρήγα είχε σοβαρό ζήτημα υγείας και μόνον κάποια ιδιωτικά είχαν την ανάλογη ιατρική κάλυψη..
1)Οπως και το μέλος Κώστας Λυμπερόπουλος παλιότερα ,έχω ζητήσει και εγώ νά μήν μού γινονται κουότ σχόλιά μου απο συγκεκριμένο μέλος...
Παρακαλώ αυτό να γίνει σεβαστό.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.