more peers
AVClub Fanatic
@Dipie
Φίλε Διονύση
Εκτός από πολιτικούς τους ηγέτες της αριστεράς έχουμε δικαίωμα (αν όχι υποχρέωση) να τους κρίνουμε και σαν άνθρωπους.
Για τα ονόματα που ανάφερες θα ήθελα να σε ρωτήσω.
Εσύ θα έκανες αυτό που κάνει η κυρία, που είναι αντίθετη με την ιδιωτική παιδεία και στέλνει το παιδί της στο Τυρί? Μήπως θα φρόντιζες να έχεις λιγότερες υποχρεώσεις και να φρόντιζες εσύ το παιδί σου?
Ο άλλος ο κύριος μπορείς να μου υπενθυμίσεις που έχει δουλέψει πρίν γίνει πρόεδρος κόματος? Ποια είναι δηλαδή η επαγγελματική του σταδιοδρομία και που διαφέρει από του GAP ή του Μπούλη για παράδειγμα?
Για τις πολιτικές που ακολουθούν δεν θα αναφερθώ καθόλου.
Η διάσπαση της αριστερά τους χρεώνεται... είναι όλη δική τους...
Θα φωνάζουμε λοιπόν και θα κρίνουμε όσο θέλουμε.
Όταν επεφημίσουμε τους άλλους χαραμοφάηδες να μας την πείς. Και εγώ μαζί σου!
Φιλικά
:ernaehrung004:
Φίλε Διονύση
Εκτός από πολιτικούς τους ηγέτες της αριστεράς έχουμε δικαίωμα (αν όχι υποχρέωση) να τους κρίνουμε και σαν άνθρωπους.
Για τα ονόματα που ανάφερες θα ήθελα να σε ρωτήσω.
Εσύ θα έκανες αυτό που κάνει η κυρία, που είναι αντίθετη με την ιδιωτική παιδεία και στέλνει το παιδί της στο Τυρί? Μήπως θα φρόντιζες να έχεις λιγότερες υποχρεώσεις και να φρόντιζες εσύ το παιδί σου?
Ο άλλος ο κύριος μπορείς να μου υπενθυμίσεις που έχει δουλέψει πρίν γίνει πρόεδρος κόματος? Ποια είναι δηλαδή η επαγγελματική του σταδιοδρομία και που διαφέρει από του GAP ή του Μπούλη για παράδειγμα?
Για τις πολιτικές που ακολουθούν δεν θα αναφερθώ καθόλου.
Η διάσπαση της αριστερά τους χρεώνεται... είναι όλη δική τους...
Θα φωνάζουμε λοιπόν και θα κρίνουμε όσο θέλουμε.
Όταν επεφημίσουμε τους άλλους χαραμοφάηδες να μας την πείς. Και εγώ μαζί σου!
Φιλικά
:ernaehrung004: