Νόμιμο αλλά Ανήθικο

@Dipie

Φίλε Διονύση

Εκτός από πολιτικούς τους ηγέτες της αριστεράς έχουμε δικαίωμα (αν όχι υποχρέωση) να τους κρίνουμε και σαν άνθρωπους.

Για τα ονόματα που ανάφερες θα ήθελα να σε ρωτήσω.

Εσύ θα έκανες αυτό που κάνει η κυρία, που είναι αντίθετη με την ιδιωτική παιδεία και στέλνει το παιδί της στο Τυρί? Μήπως θα φρόντιζες να έχεις λιγότερες υποχρεώσεις και να φρόντιζες εσύ το παιδί σου?

Ο άλλος ο κύριος μπορείς να μου υπενθυμίσεις που έχει δουλέψει πρίν γίνει πρόεδρος κόματος? Ποια είναι δηλαδή η επαγγελματική του σταδιοδρομία και που διαφέρει από του GAP ή του Μπούλη για παράδειγμα?

Για τις πολιτικές που ακολουθούν δεν θα αναφερθώ καθόλου.
Η διάσπαση της αριστερά τους χρεώνεται... είναι όλη δική τους...

Θα φωνάζουμε λοιπόν και θα κρίνουμε όσο θέλουμε.

Όταν επεφημίσουμε τους άλλους χαραμοφάηδες να μας την πείς. Και εγώ μαζί σου!

Φιλικά
:ernaehrung004:

@Dipie

Φίλε Διονύση

Εκτός από πολιτικούς τους ηγέτες της αριστεράς έχουμε δικαίωμα (αν όχι υποχρέωση) να τους κρίνουμε και σαν άνθρωπους.

Για τα ονόματα που ανάφερες θα ήθελα να σε ρωτήσω.

Εσύ θα έκανες αυτό που κάνει η κυρία, που είναι αντίθετη με την ιδιωτική παιδεία και στέλνει το παιδί της στο Τυρί? Μήπως θα φρόντιζες να έχεις λιγότερες υποχρεώσεις και να φρόντιζες εσύ το παιδί σου?

Ο άλλος ο κύριος μπορείς να μου υπενθυμίσεις που έχει δουλέψει πρίν γίνει πρόεδρος κόματος? Ποια είναι δηλαδή η επαγγελματική του σταδιοδρομία και που διαφέρει από του GAP ή του Μπούλη για παράδειγμα?

Για τις πολιτικές που ακολουθούν δεν θα αναφερθώ καθόλου.
Η διάσπαση της αριστερά τους χρεώνεται... είναι όλη δική τους...

Θα φωνάζουμε λοιπόν και θα κρίνουμε όσο θέλουμε.

Όταν επεφημίσουμε τους άλλους χαραμοφάηδες να μας την πείς. Και εγώ μαζί σου!

Φιλικά
:ernaehrung004:

Δυό πράγματα είπα πρόσφατα στο γιό μου που σπουδάζει-τελειώνει εδώ σε δημόσιο ίδρυμα.

-Φύγε έξω παιδί μου για μεταπτυχιακό και δουλειά και μην σκέφτεσαι εμένα και την μάνα σου.
-Εδώ πέρα δεν υπάρχει ελπίδα.Καμιά.Αυτός ο λαός έχει αλλοτριωθεί εντελώς.

Λυπάμαι που το λέω,γιατί ξόδεψα μεγάλο μέρος απο τα νιάτα μου,αγωνιζόμενος για τον τόπο μου.

Ελπίζω(ακόμα)να διαψευστώ,αλλά δεν το πιστεύω.

Εσύ και εγώ θα δουλεύουμε μέχρι τα 65-67-100 για να πάρουμε μια σύνταξη της πείνας, ενώ αυτοί με μία (1) !!! τετραετία παίρνουν ονειρική για εμάς σύνταξη...

Νομιζω με 2 θητειες εξασφαλιζουν συνταξη.

Απάντηση: Re: Νόμιμο αλλά Ανήθικο

Ξεχάστε την σύνταξη...Πέρα,το ότι θα απαιτείται δουλειά 50 χρόνων,σύντομα δεν θα υπάρχουν χρήματα να πληρωθεί κανένας...
Απέρριψα συνταξιοδοτικό πακέττο πρόωρης αποχώρησης,στην δουλέιά με πολλά χρήματα αποζημίωση,ακριβώς γι' αυτό.Προτίμησα να δουλεύω και νά πληρώνομαι σίγουρα τουλάχιστον,μέχρι να πέσω κάτω...

Last edited:
Δυό πράγματα είπα πρόσφατα στο γιό μου που σπουδάζει-τελειώνει εδώ σε δημόσιο ίδρυμα.

-Φύγε έξω παιδί μου για μεταπτυχιακό και δουλειά και μην σκέφτεσαι εμένα και την μάνα σου.

-Εδώ πέρα δεν υπάρχει ελπίδα.Καμιά.Αυτός ο λαός έχει αλλοτριωθεί εντελώς.

Λυπάμαι που το λέω,γιατί ξόδεψα μεγάλο μέρος απο τα νιάτα μου,αγωνιζόμενος για τον τόπο μου.

Ελπίζω(ακόμα)να διαψευστώ,αλλά δεν το πιστεύω.

Καλέ μου Διονύση

Τι σχέση έχει όμως αυτό με την κριτική μας στους ηγέτες της αριστεράς?

Είσαι ηγέτης κάποιας ομάδας και νουθετείς κάποιους να πράξουν τα αντίθετα ή μήπως δούλεψες λίγα χρόνια με τις πλάτες του μπαμπά και ήρθες ουραναοκατέβατος να το παίξεις γαμήκουλας υπέρ της εργατιάς?

Αυτός ο ρομαντισμός έφαγε την αριστερά. Ο οδηγητής στα φανάρια... Πάντα να τους βρίσκουμε δικαιολογίες...
Τέτοια κορόιδα είμαστε που πιστεύαμε την γραμμή που χαράζανε μέσα από βίλες και κλείναμε τα μάτια στα αλισβερίσια με την δεξιά του πασόκ και της νδ.

Να προτάσουν ανούσια το δίκιο του εργάτη, την ισότητα και την οικολογία, με ουτοπικές προτάσεις και χωρίς όραμα...

Όχι, με 4 χρόνια -48 μήνες- θητείας (βέβαια πρακτικά εκτείνονται σε 2 θητείες, όλες οι εκλογές πρόωρα γίνονται) θεμελιώνουν δικαίωμα σύνταξης, την οποία λαμβάνουν μετά τα 65. Το ποσό της σύνταξης προσαυξάνεται με τα επιπλέον έτη θητείας, μέχρι τα 17 έτη, οπότε λαμβάνουν το 80% της βουλευτικής αποζημίωσης. Εκτός εάν έχει αλλάξει τίποτα πρόσφατα.

Καλέ μου Διονύση

Τι σχέση έχει όμως αυτό με την κριτική μας στους ηγέτες της αριστεράς?

Είσαι ηγέτης κάποιας ομάδας και νουθετείς κάποιους να πράξουν τα αντίθετα ή μήπως δούλεψες λίγα χρόνια με τις πλάτες του μπαμπά και ήρθες ουραναοκατέβατος να το παίξεις γαμήκουλας υπέρ της εργατιάς?

Αυτός ο ρομαντισμός έφαγε την αριστερά. Ο οδηγητής στα φανάρια... Πάντα να τους βρίσκουμε δικαιολογίες...
Τέτοια κορόιδα είμαστε που πιστεύαμε την γραμμή που χαράζανε μέσα από βίλες και κλείναμε τα μάτια στα αλισβερίσια με την δεξιά του πασόκ και της νδ.

Να προτάσουν ανούσια το δίκιο του εργάτη, την ισότητα και την οικολογία, με ουτοπικές προτάσεις και χωρίς όραμα...

Ρομαντικός δεν υπήρξα ποτέ.Πόσο μάλλον τώρα.

Να μάθετε να διαχωρίζετε το σημαντικό απο το ασήμαντο και να μην επιτρέπετε στην τηλεόραση να σας πλάθει το πώς σκέφτεστε...Ακου που σου λέω...

Re: Απάντηση: Re: Νόμιμο αλλά Ανήθικο

Ξεχάστε την σύνταξη...Πέρα,το ότι θα απαιτείται δουλειά 50 χρόνων,σύντομα δεν θα υπάρχουν χρήματα να πληρωθεί κανένας...

Aυτο ειναι βεβαιο.

Αλλα για τους βουλευτες παντα θα υπαρχει μια αλλη προσεγγιση...

Στο κεντρο της Αθηνας μαθαινω οτι γινανε αρκετά πραγματα...
δεν νομίζω να τα δούμε ουτε στις ειδησεις, ουτε θα τα μάθει κανεις

Δυστηχως ο κόσμος διαμορφώνει αποψη από οτι του σερβίρουν και ο τόπος μας ελεγχετε από μια χουφτά ελεγχόμενους διαμορφωτες.

Γυρησα σπίτι και το ενα κανάλι δειχνει κινούμενα σχεδια, το αλλο την Κορομηλα και οτιδήποτε κουκουρούκου ειχαν διαθέσιμο.

Πραγματικά αν δεν μπουνε φυλακή πάνω από 500 ατομα βουλευτες, πρωην και συνεργάτες τους
δεν εχει κανένα μα κανενα νόημα να συντηρούμε ενα ματσο κλέφτες και καταχραστες της δημόσιας περιουσίας

ειναι πολύ πιο σοβαρό από τον Κοσκοτα και τους υπόλοιπους πολύ μικρους τελικά σε μέγεθος που εκαναν τουλάχιστο φυλακή.

Εμαθα στο facebook οργανώνονται οι πολίτες ολων των παραταξεων
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το διαδίκτυο ειναι δικό μας
ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ
ειναι τυχεροί που τοσα χρόνια ο κόσμος δεν ηταν ενωμένος,
αλλάζει και θα τους πάρει και θα τους σηκώσει!!!

Μια που εμεις παλι θα πληρώσουμε την νυφη και οχι αυτοί του τη γκαστρωσανε, εχουμε δικαίωματα
Δημοκρατία δεν υφίσταται χρόνια
καιρός να επανέλθει οπως δημιουργηθηκε
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΧΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗ ΤΡΥΠΑ

ΠΑΡΑΠΛΑΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
Ο μέντορας, η μετάταξη και η απόλυση!

Στο σ/ν «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ – ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΚΑΝΟΝΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ»που παρουσίασε για πρώτη φορά,πριν από λίγες εβδομάδες (13/4), το Υπουργείο Παιδείας στο Υπουργικό Συμβούλιο και συγχρόνως έδινε στη δημοσιότητα επισημαίνονταν ότι η μονιμοποίηση του νεοδιόριστου εκπαιδευτικού «θα γίνει μετά από αξιολόγηση η οποία μπορεί να καταλήξει, σε πρόταση μονιμοποίησης ή σε πρόταση μετάταξής του σε άλλη υπηρεσία του υπουργείου Παιδείας».
Συγκεκριμένα το ν/σ για το ζήτημα του νεοδιοριζόμενου εκπαιδευτικού, της διετούς δόκιμης υπηρεσίας του και της αξιολόγησης από το Μέντορα κλπ έγραφε: «Ο νεοδιόριστος μόνιμος εκπαιδευτικός παραμένει επί δύο έτη ως “δόκιμος εκπαιδευτικός”. Η διετία αυτή αξιοποιείται για την καλύτερη προετοιμασία του εκπαιδευτικού να αναλάβει διδακτικό και παιδαγωγικό έργο. Καθιερώνεται ο θεσμός του Μέντορα του νεοδιοριζόμενου εκπαιδευτικού. Η μονιμοποίηση θα γίνει μετά από αξιολόγηση η οποία μπορεί να καταλήξει, σε πρόταση μονιμοποίησης ή σε πρόταση μετάταξής του σε άλλη υπηρεσία του υπουργείου Παιδείας».
(βλέπε: http://www.alfavita.gr/ank_b/ank13_4_10_0131.php)

Λίγες μέρες αργότερα, το ν/σ που κατέθεσε η Υπουργός Παιδείας στη Βουλή για ψήφιση για το θέμα αυτό έγραφε:

ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ

«ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ - ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΚΑΝΟΝΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ»

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α´
Κάλυψη θέσεων και λειτουργικών αναγκών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Άρθρο 4 Διορισμός και τοποθέτηση των νεοδιοριζόμενων εκπαιδευτικών

8. Στο τέλος του δεύτερου έτους ο νεοδιοριζόμενος εκπαιδευτικός αξιολογείται ώστε να κριθεί αν είναι κατάλληλος να μονιμοποιηθεί ως εκπαιδευτικός. Τα όργανα, η διαδικασία και τα ειδικότερα κριτήρια μονιμοποίησης των νεοδιοριζόμενων εκπαιδευτικών καθώς και τυχόν αναγκαίες λεπτομέρειες καθορίζονται με προεδρικό διάταγμα, που εκδίδεται με πρόταση του Υπουργού Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.

9. Στην περίπτωση νεοδιοριζόμενου που δεν κρίνεται κατάλληλος για μονιμοποίηση ως εκπαιδευτικός εφαρμόζονται οι διατάξεις των παραγράφων 5 και 6 του Κεφαλαίου Α του άρθρου 16 του ν. 1566/1985 (Α´167).

Τι γράφουν όμως οι παραγράφοι 5 και 6 του Κεφαλαίου Α του άρθρου 16 του ν. 1566/1985;

Διαβάζουμε:
ν. 1566/1985
άρθρο 16

5. Εκπαιδευτικοί που κρίνονται, κατά τις αξιολογικές κρίσεις, ακατάλληλοι για την προσφορά διδακτικού έργου, μπορεί όμως να κριθούν ως επαρκείς για την άσκηση διοικητικού έργου, παραπέμπονται με απόφαση του νομάρχη στο κεντρικό υπηρεσιακό συμβούλιο, το οποίο αποφασίζει σύμφωνα με τις διατάξεις της επόμενης παραγράφου.
6. Το κεντρικό υπηρεσιακό συμβούλιο εξετάζει όλα τα στοιχεία του φακέλου, καλεί σε ακρόαση τον κρινόμενο και μπορεί να εξετάζει κάθε άλλο χρήσιμο στοιχείο. Αν ο εκπαιδευτικός κριθεί απολυτέος με απόφαση του Υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων απολύεται για ανεπάρκεια στην εκτέλεση των καθηκόντων του. Αν το κεντρικό υπηρεσιακό συμβούλιο διαπιστώσει ότι ο κρινόμενος δεν είναι κατάλληλος για το έργο του εκπαιδευτικού ή έχει σοβαρούς λόγους υγείας, κρίνεται όμως επαρκής για την προσφορά διοικητικής υπηρεσίας, μπορεί να αποφασίσει τη μετάταξή του σε προσωρινή θέση διοικητικού προσωπικού των διευθύνσεων ή γραφείων της εκπαίδευσης, εφόσον έχει υπερεπταετή και δεν συμπλήρωσε εικοσιπενταετή πραγματική συντάξιμη υπηρεσία. Στην περίπτωση αυτή συνιστάται προσωρινή θέση διοικητικού προσωπικού με κοινή απόφαση των Υπουργών Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και Οικονομικών, την οποία καταλαμβάνει ο μετατασσόμενος. Η θέση αυτή καταργείται με την αποχώρησή του από την υπηρεσία.

Δηλαδή, μετά από πτυχία, πιστοποιητικά παιδαγωγικής κατάρτισης, διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, μετά από του κόσμου τις κρισάρες για να νομιμοποιήσουν την ανεργία και για να έχουν τσακισμένο ηθικό όσοι προσληφθούν, θα μπορεί ένας μέντορας, ένας σύμβουλος και ένας διευθυντής σχολείου να κάνουν αρνητική αξιολόγηση και να απολύσουν το νεοδιόριστο εκπαιδευτικό ο οποίος βεβαίως δεν έχει ούτε υπερεπταετή πραγματική υπηρεσία ούτε συμπληρώνει εικοσιπενταετή συντάξιμη υπηρεσία.

Η ουσία βέβαια είναι ότι τρεις άνθρωποι, είναι αρκετοί είτε για να οδηγήσουν σε δουλεία το νεοδιόριστο είτε να τον απολύσουν.

Αλλά δεν πρέπει να διαφύγει από κανέναν και η παραπλάνηση που έγινε. Η Υπουργός Παιδείας σε πολλές συνεντεύξεις στα ΜΜΕ με αθώο ύφος έλεγε ότι αν ο εκπαιδευτικός κριθεί αρνητικά εντάξει δεν χάνει τη θέση του απλά μετατάσσεται σε υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας.

Χρήστος Κάτσικας

ΥΓ(δικό μου): πάρτε μια δόση του τι εστί νόμιμο αλλά ανήθικο απ'την κυρία υπουργό ...

Re: Απάντηση: Νόμιμο αλλά Ανήθικο

Δηλαδή, μετά από πτυχία, πιστοποιητικά παιδαγωγικής κατάρτισης, διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, μετά από του κόσμου τις κρισάρες για να νομιμοποιήσουν την ανεργία και για να έχουν τσακισμένο ηθικό όσοι προσληφθούν, θα μπορεί ένας μέντορας, ένας σύμβουλος και ένας διευθυντής σχολείου να κάνουν αρνητική αξιολόγηση και να απολύσουν το νεοδιόριστο εκπαιδευτικό ο οποίος βεβαίως δεν έχει ούτε υπερεπταετή πραγματική υπηρεσία ούτε συμπληρώνει εικοσιπενταετή συντάξιμη υπηρεσία.

ΥΓ(δικό μου): πάρτε μια δόση του τι εστί νόμιμο αλλά ανήθικο απ'την κυρία υπουργό ...

Θα διαφωνησω.
Οι εκπαιδευτικοι ειναι ειδικη κατηγορια εργαζομενων, με ωραια προνομια και δουλεια με ιδιαιτερες απαιτησεις.

Η επιτυχια σε εξετασεις πανεπιστημιου, ΑΣΕΠ και ο,τι αλλο, μπορει να αποδεικνυει οτι καποιος ειναι καλος Φυσικος, Μαθηματικος ή Φιλολογος, αλλα δεν αποδεικνυει οτι καποιος ειναι καταλληλος για να διδαξει σε αιθουσα.

Ακομη, ο διορισμος και η μονιμοτητα δεν ειναι επιβραβευση για τους κοπους ετων και το πολυ διαβασμα, ουτε το Δημοσιο εχει τετοιο ρολο. Αν καποιος δεν κανει για την αιθουσα, πρεπει να τον κρατησουμε για ανθρωπιστικους λογους? Το ποιος θα το κρινει αυτο ειναι ενα μεγαλο θεμα, και εκει πρεπει να δοθει προσοχη.

Δε βλεπω ομως το λογο να μην κρινεται κανεις, μεχρι να παρει συνταξη.

Και νομιζω οτι παντα υπηρχε προβλεψη ωστε να απομακρυνονται οι ακαταλληλοι απο την αιθουσα, ας πουμε στην κριση του Διευθυντη ή της Δευτεροβαθμιας, αλλα ποτε δεν εφαρμοζοταν για κανεναν.

Προσωπικα ειχα δυο καθηγητες τοσο ακαταλληλους που το μαθημα ηταν παιδικη χαρα, ωστε ερχοταν ο καθηγητης της διπλα αιθουσας να επιβαλει την ησυχια. Κανεις δεν αμφισβητηθηκε ποτε για την καταλληλοτητα του, παρολο που ολοι ηξεραν οτι μαθημα δεν κανουν.

Απο τους δυο μπορει να εχω τις καλυτερες αναμνησεις απο τα σχολικα χρονια, αν αυτο σημαινει κατι.

Ειχα και μερικους ακομα που απλα δεν ηταν καλοι δασκαλοι, αλλα νομιζω οτι με αυτη την κατηγορια δεν μπορεις να κανεις κατι.

Επισης, δεν εχω καταλαβει την εννοια "αδιοριστος καθηγητης". Ειναι ολοι οι πτυχιουχοι Φυσικοι, Χημικοι, Μαθηματικοι, Φιλολογοι κτλ που δεν εχουν μονιμη θεση σε Δημοσιο σχολειο? Αν ειναι ετσι ειμαι κι εγω "αδιοριστος Μηχανικος"...

Last edited:
φίλε vasada - αν μου επιτρέπεις την προσφώνηση - το θέμα του παραπάνω post είναι η παραπλάνηση εκ μέρους της υπουργού - άλλα είπε κι άλλα κάνει - κι όχι η αξιολόγηση του εκπαιδευτικού "με τα ωραία προνόμια". κάθε πράγμα στην ώρα του ...

Γι αυτα που κανει μιλησα κι εγω.

Το μονο σημειο που θελει "προσοχη" ειναι οι αξιολογητες, το πως επιλεγονται και το πως αξιολογουν στην πραξη.

Κατα τα αλλα, δεν βλεπω καποιο προβλημα.

Αν προεκλογικα ειχε δωσει υποσχεσεις, ειναι ενα θεμα, αλλα οχι η ουσια.

Τα προβλήματα ειναι αλλου
αυτό ειναι το λιγότερο
βεβαιως πρεπει να κρίνονται και οι εκπαιδευτικοί
και να εργάζονται οπως εργαζονται ολοι...8ωρο
και τους μηνες που ειναι κλειστα τα σχολεια να παρεχουν υπηρεσίες σε αλλους τομεις.

Ενας καθηγητης - δασκαλος σημερα δουλευει 4 ωρες την ημέρα και εχει 3 μηνες διακοπές τον χρόνο
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

Last edited:
Την "ενισχυτική παιδεία" (μαύρο φροντηστήριο) ειδικά σε μαθητές που διδάσκουν το πρωί στην τάξη που το πάς?

Αυτό υπάρχει?

Σε αυτο δεν φταίει ο εκπαιδευτικός
τον βαζει το συστημα

γιατι να κανουν φροντιστηρια τα παιδια???

Τον βάζει το σύστημα να κοροιδεύει 4 ώρες το πρωί στο σχολείο, να τα δίνει όλα στη μαύρη παραπαιδεία το απόγευμα (κάνοντας μάθημα στο ίδιο τον μαθητή του το πρωί στο σχολείο) και μετά να διαδηλώνει για το κακό εκπαιδευτικό σύστημα?

Προς θεού δεν μιλαώ για όλους... Για κάποιους που ξέρω λέω...

Δεν πιστευω να ρωτάς?
προφανως το συστημα τον βαζει να δουλευει 4 ωρες και να καθετε 3 μηνες
κανω λάθος?

και προφανως το συστημα λόγω κακής ''ροής'' και ανεπάρκειας
βοηθούμενο της κακής νοοτροπιας των ελληνων γονέων
οδηγει στα φροντιστηρια

Τα προβλήματα ειναι αλλου
αυτό ειναι το λιγότερο
βεβαιως πρεπει να κρίνονται και οι εκπαιδευτικοί
και να εργάζονται οπως εργαζονται ολοι...8ωρο
και τους μηνες που ειναι κλειστα τα σχολεια να παρεχουν υπηρεσίες σε αλλους τομεις.

Ενας καθηγητης - δασκαλος σημερα δουλευει 4 ωρες την ημέρα και εχει 3 μηνες διακοπές τον χρόνο
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

Μαζι σου. Να πληρωνεται ομως και αναλογα.

Re: Απάντηση: Νόμιμο αλλά Ανήθικο

Τον βάζει το σύστημα να κοροιδεύει 4 ώρες το πρωί στο σχολείο, να τα δίνει όλα στη μαύρη παραπαιδεία το απόγευμα (κάνοντας μάθημα στο ίδιο τον μαθητή του το πρωί στο σχολείο) και μετά να διαδηλώνει για το κακό εκπαιδευτικό σύστημα?

Προς θεού δεν μιλαώ για όλους... Για κάποιους που ξέρω λέω...

Εχεις απολυτο δικιο. Οι περισσοτεροι ειναι ακριβως οπως περιγραφεις. Δυστυχως λιγοι οι εκπαιδευτικοι με τσιπα.