Kosh
AVClub Fanatic
ZASTAVA YUGOSLAVIA με ηλεκτρικά παράθυρα!
To παρακανες....ακου ηλεκτρικα παραθυρα.
ZASTAVA YUGOSLAVIA με ηλεκτρικά παράθυρα!
Αυτός που αναγράφεται στην τάπα, είναι ο ελάχιστος αριθμός οκτανίων που πρέπει να περιέχει το καύσιμο.
Μίγμα με περισσότερα οκτάνια μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς πρόβλημα.
Το βιβλιαρακι του focus το λεει καθαρα,πως μπορεις να βαλεις πανω απο 95αρα,αλλα δε κερδιζεις τιποτα.Αρα τι να καταλαβει κανεις?
Και εγω τα ιδια με το focus. Ειχα πειρακια. Με την παουερ ρεισινγκ ολα καλα.
Τελικα βρηκα βενζιναδικο με 95αρα, που ο κινητηρας δουλευει καλα.
Το θεμα δλδ ειναι οτι οι 95αρες σε καποια βενζιναδικα, δεν ειναι 95αρες λογω νοθειας αλλα εχουν λιγοτερα οκτανια.
Οποτε αν βαλεις ρεισινγκ που ειναι πανω απο τα 95 σιγουρα, νομιζεις οτι βελτωνεται η λειτουργια του κινητηρα, ενω ουσιαστικα λειτουργει κανονικα στις προδιαγραφες του.
Υπ οψιν οτι συμφωνα με τα λεγομενα γνωστων και φιλων, στην Ευρωπη δεν αντιμετωπισαν ποτε προβλημα με βενζινες με χαμηλα οκτανια, εν
αντιθεσει με την Ελλαδα.
τώρα αν δεν είναι λ....
μπορεί ναναι μ, ν ξ....
Αισθητήρας λ....
εχει καμια σχεση με τη βενζινη,μηπως η racing τελικα εβλαψε κατι?
εχει καμια σχεση με τη βενζινη,μηπως η racing τελικα εβλαψε κατι?
Ο λ συνηθως καίγεται από αυξημενη θερμοκρασία στα καυσαερια.
η οτιδηποτε αλλο για να τα παρουν απο καποιον που δεν ξερει ισως? :icon15:
ποιος ξερει αν ειναι κατι που θα μπορουσαμε να το ελεγξουμε και οι ιδιοι,αλλα δυστυχως ουτε εγω ουτε ο πατερας μου εχουμε εμπειρια...
Και εκει που το αυτοκινητο δουλευε πραγματικα μια χαρα![]()
Οχι, το αντίθετο μάλλον. Οι λ παθαίνουν βλάβη από νοθευμένες βενζίνες, και ειδικά αν υπάρχει μόλυβδος στο μίγμα. Στον εγκέφαλο θα έδειξε κωδικό σφάλματος, και τι ακριβώς φταίει.
Οχι μόνο....
ενω θα πρεπει να ειναι μεχρι τη μεση,για να ειναι η αντλια μεσα στην βενζινη και να μην ξερενεται.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.