Νότιος Ειρηνικός - Fiji Islands

Το Αστυνομικό τμήμα !

DSC_5111_zpsyp3n37gv.jpg

DSC_5107_zpsumnsqg8b.jpg

Πολλά "like" Κώστα,πριν δυο χρόνια είχα πάει Τανζανία,άλλος κόσμος,άλλη ατμόσφαιρα,άλλα χρώματα.
Πραγματικά μόνο αν το ζήσεις μπορείς να το αντιληφθείς.Πρέπει να έχεις τρελαθεί από τα χρώματα,τις γεύσεις και τα αρώματα.
Καλή συνέχεια στο ταξίδι της ζωής σου.

Thanks

Είναι πράγματι ένας άλλος κόσμος και οι εικόνες είναι και πολύ γραφικές. Οι παρακάτω εικόνες είναι τραβηγμένες πριν λίγο στο ξενοδοχείο

DSC_5174_zpspohupec2.jpg

DSC_5136_zpslqynem2c.jpg

Last edited:
Απάντηση: Re: Νότιος Ειρηνικός - Fiji Islands

Χα χα αφου εκει είναι το αστυνομικό τμήμα φαντάζομαι η Πυροσβεστική θάναι ψηλά σε δενδρόσπιτο σε κανένα κοκοφοίνικα :music-smiley-005:

Αντε τωρα να πάω για επίβλεψη οικοδομή στο κέντρο της Αθήνας ...:FSGSFGS4:

Ας σταθώ λίγο στο κτίσμα του Ξενοδοχείου το οποίο είναι το απόλυτο δειγμα αποικιακής αρχιτεκτονικής. Κατασκευασμένο το 1914, εχει φιλοξενίσει την Βασ. Ελισαβετ, προθυπουργούς και γαλαζοαίματους κάθε εποχής. Βρίσκεται απέναντι από το κοινοβούλιο και δίπλα στο παλάτι του Προθυπουργού. Απλά να σας πω ότι όταν καθομαι στην κύρια σάλα ή στον κήπο του είναι τόσο όμορφο που ξεχνιέμαι τελείως. Μετά από συζήτηση με τον Manager έμαθα ότι δεν θυμάται να έχουν έλθει ποτέ Ελληνες ξανά στο Ξενοδοχείο όμως ο ιδοκτήτης του είναι Ελληνας και λέγεται ΚΩΣΤΑΣ !, τον οποίο και ζήτησα φυσικά να συναντήσω. Κατά τα άλλα, εδω μένουν μόνο δυτικοί και Ιάπωνες, ευτυχώς νέοι άνθρωποι. Οταν θα έχει καλό φως θα προσπαθήσω να φωτογραφίσω τους χώρους του

7.jpg

327_001.jpg

365_001.jpg

LS1916_48_grand-pacific1.jpg

DSC_4808-001_zps2dv9ip3y.jpg

Last edited:
Πολύ ωραίες φώτος, νομίζω θα το βάλω στο πλάνο!
απο θάλασσα/παραλίες για μπάνιο πώς παμε?

Απάντηση: Re: Νότιος Ειρηνικός - Fiji Islands

Αν βουτήξεις ελπίζω ναχεις μαζι υποβρυχια θήκη , θάναι μοναδική εμπειρϊα ! Στελνω και αυθημερόν (αν αναλάβεις τα έξοδα:afro:) την TG3 αν θέλεις !

συνηθως σε τετοια τουρ, προσφερουν και υποβρυχιες μηχανες οι εταιριες

Υπάρχει ένα Tour το οποίο έχει πτήση σε άλλο νησί, ενοικίαση ιστιοπλοικού για 2-3 ημέρες με πολλές δραστηριότητες.

Χθες όμως μου μπλόκαραν την πιστωτική κάρτα !!!! Εγινε "επίθεση" με μπαράζ συναλλαγών από Αμερική και με πήρε η Alpha Bank οπότε έγινε η ακύρωση. Θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα ..

Δεν έχω δει στην ζωή μου μεγαλύτερα δένδρα. Εδω ένα που μπόρεσα να χωρέσω στο φωτογραφικό κάδρο. Οσο για την ζωή στο νησί .. οι ρυθμοί είναι cool, πολυ cool

DSC_5324_zpsngirujsq.jpg

DSC_5344_zps2lcx93oj.jpg

DSC_5311_zpsan0mgdqd.jpg

DSC_5315_zpskrybunk4.jpg

Μπραβο Κωστα, πολυ ωραια.

Δεν εχω παει εκει περα, αλλα θυμιζει έντονα Μαυρίκιο, Τρίνινταντ, Μπαρμπειντος κλπ στην Καραϊβική.

Πολυ ομορφες Κωστα, καλα να περασεις!

...η ποιοτητα των φωτογραφιων δε θυμιζει costas_, δεν μενει χρονος για επεξεργασια ή εχεις αλλη μηχανη μαζι;

Εγώ γουστάρω πολύ στον Κώστα που μένει πιστός στον εξοπλισμό του και στη φωτογραφία και δεν ασχολείται συνέχεια με την αγορά νέων μηχανών.