Σήμερα, η μέρα (Σάββατο) ήταν απολαυστική. Είχαμε τον χρόνο και την διάθεση να βγούμε εκτός πόλης για μια βόλτα στην παραλία Coral sea ! Σε μια τεράστια παραλία, περπατήσαμε για πολλή ώρα και βρήκαμε τους ντόπιους να παίζουν στην παραλία σαν μικρά παιδιά και μπήκαμε στην παρέα τους. Φοβερή εμπειρία
Είναι φοβερό πως σου στήνονται στη φωτογραφία και πόσο ζωγραφισμένη είναι στα πρόσωπα τους η ευτυχία σε αντίθεση με τα πρόσωπα στη χώρα μας αλλά και στην Ευρώπη που είναι γεμάτα κατήφεια και μιζέρια.
Σήμερα είχα επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσω και την παρέα των πλουσίων .. να παίζουν bowling. Καμία σχέση με τα χαμόγελα και τις χαρές της παραλίας
Σήμερα στην παραλία μου άρεσε πάρα πολύ. Είχε πάρα πολύ θόρυβο από τον αέρα, τα δένδρα και τα κύματα αλλά για 1-2 χιλιόμετρα ήταν όπως φαίνεται στην φωτο παρακάτω. Συνεχώς ο ήλιος έπαιζε με τα σύννεφα αλλα δεν χρειάστηκε να φορέσω ούτε γυαλιά, ούτε αντιηλιακό ούτε τίποτα. Η ακτή ήταν πεντακάθαρη και δεν είδα ούτε ένα σκουπίδι. Επειδή υπάρχουν πολλά ποτάμια, το νερό είναι ζεστό και καθόλου αλμυρό. Οι άνθρωποι τώρα, μου είναι πολύ συμπαθείς και είναι ιδιαίτερα ζεστοί, φιλικοί και χαρούμενοι και μου αρέσει πολύ η παρέα τους. Ευτυχώς που μιλούν όλοι αγγλικά αλλά είναι και μεγάλη υπόθεση που δεν σε κοιτούν στην τσέπη ή με κάποια απόσταση. Με κάλεσαν για φαγητό, για παιχνίδι αλλά και κουβεντούλα. Καμία γκρίνια κανένα παράπονο, κανένα αρνητικό σχολιασμό μέχρι σήμερα για κάτι (πολιτικούς, οικονομία κλπ) = Αλλος κόσμος